Werkt u voor een bedrijf dat binnenkort overstapt op het gebruiken van payrolling of is de overstap net gemaakt? Heeft u hier vragen over? Wij kunnen ons zo voorstellen dat deze veranderingen wat vragen met zich mee brengt. Bij Prokx.nl zijn we er natuurlijk niet alleen voor uw werkgevers. We zijn er ook voor u. Met payrolling aan de slag gaan levert niet alleen voordelen op voor uw werkgever, maar ook voor u kan het een fijne verandering zijn.

  • Loonkosten
  • Reiskosten
  • Declaraties

Zaken die voorheen via uw werkgever geregeld werden, pakken wij nu op. Veel bedrijven die kiezen voor payrolling doen dit omdat de salarisadministratie voorheen erg verwarrend was en het te veel tijd in beslag neemt. Ook voor u als werknemer kan dit verwarrende situaties opleveren. Zo kan het vaak gebeuren dat u niet eens weet bij wie u aan moet kloppen voor bepaalde zaken. Met payrolling verandert dit allemaal. Er is een contactpersoon voor jullie allemaal. Zowel u als werknemer als voor uw werkgever is er nu een aanspreekpunt waar jullie allemaal heen kunnen voor vragen en/of opmerkingen. Hierdoor maken we het extra duidelijk hoe we het allemaal spelen. Is er bijvoorbeeld iets niet duidelijk omtrent de loonkosten, uw reiskosten of waar u terecht kunt voor eventuele declaraties. Neem dan contact op met de aangewezen contactpersoon. Hij of zij zal u verder helpen.

Ziekmelden bij payrolling

Waar u voorheen uw baas of teamleider belde om u ziek te melden, gaat dat nu veranderen. Het is fijn dat wij duidelijke regels stellen omtrent het ziekmelden wanneer uw bedrijf kiest voor payrolling. Voelt u zich ziek? Bel dan voor 10.00 uur ’s ochtends met Profcare. Ook zult u daarna uw werkgever moeten bellen zodat ook hij of zij weet dat u vandaag niet naar het werk zal komen. Bij payrolling is het extra belangrijk dat u zich ook weer beter meldt bij Prokx, anders zult u niet uitbetaald kunnen worden en dat is toch wel erg vervelend. Voor uw werkgever is het natuurlijk fijn om de salarisadministratie uit handen te kunnen geven. Naast deze zaken verandert er gelukkig niets voor u. U blijft gewoon voor dezelfde baas werken en ook uw werkzaamheden zullen dankzij payrolling niet veranderen. Tenzij uw baas natuurlijk besluit om dat te veranderen. U werkt dus nog steeds samen met uw werkgever. Alle werk gerelateerde zaken zult u nog steeds met hem of haar bespreken.

Alles wordt makkelijker

Bent u op zoek naar uw loonstrook, handige informatie of actuele berichten omtrent de payrolling? Dan kunt u daarvoor terecht op het beveiligde gedeelte van de website van Prokx. Het is makkelijk voor u te bereiken en u hoeft er dus niet langer iedere maand om te vragen. U vindt het automatisch hier. Als u uw wachtwoord vergeten bent, dan kunt u deze weer zeer eenvoudig aanvragen via de website. Bij Prokx zorgen ze ervoor dat het voor u allemaal zo makkelijk mogelijk is. Daarom raden ze het ook aan om altijd contact op te nemen als u ergens vragen over heeft. Het is niet langer nodig dat er dingen onduidelijk zijn. Vanaf het moment dat uw baas besluit om over te stappen op payrolling van Prokx, kunt u bij hen terecht met uw vragen. Ook op de website vindt u uiteraard genoeg informatie. Als u dus wat basisinformatie wilt, neem dan hier zeker eens een kijkje. Niet alleen voor uw werkgever vindt u hier voldoende informatie, maar ook voor u als werknemer. Daarom vindt iedereen het prettig als ze samenwerken met Prokx en de payrolling die ze aanbieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn