Eens in de vijf jaar hebben wij met onze familie een dagje uit gepland en dit jaar was het mijn beurt om dit evenement weer te organiseren. Ik moet u zeggen dat ik er heel weinig aan vindt om met de hele familie een hele dag op pad te moeten zijn en vandaar dat ik er graag voor zorg dat dergelijke dagen zo aangenaam mogelijk worden gemaakt. Toen ik van een goede vriend van mij hoorde dat hij een heel leuk familiefeest in Overijssel had weten te vieren, leek het mij een goed idee om een keer te kijken of dit misschien voor mij ook een mogelijkheid zou zijn. Het is namelijk zo dat ik graag zelf niet heel veel werk wilde hebben van het familiefeest in Overijssel en vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een bedrijf dat mij goed van dienst kon zijn. Dat bleek bij de mensen van Hetschwarzwald.nl te zijn. Deze mensen kunnen iedereen die dat slechts wil een onvergetelijk familiefeest in Overijssel bezorgen en daar wilde ik dan ook graag gebruik van maken. Ik ben daarom eens even naar hun site komen kijken om te zien wat hier allemaal aan mogelijkheden beschikbaar was. Ik had al heel snel in de gaten dat wanneer ik een onvergetelijk familiefeest in Overijssel wilde organiseren, ik dat hier moest regelen. Vandaar dat ik de mensen van Hetschwarzwald.nl gevraagd heb of zij mij zouden kunnen helpen. Dat bleek voor hen geen enkele moeite te zijn en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wanneer ik een goede datum kon vinden voor dit familiefeest in Overijssel. Ik heb mijn familie op de hoogte gesteld en binnen de kortst mogelijke keren hadden wij ons familiefeest in Overijssel weten te plannen. Dat was erg aangenaam en zelden heb ik zo weinig hoeven doen om zo’n mooie dag te regelen.

Wij deden allerlei activiteiten tijdens ons familiefeest in Overijssel

Toen wij eenmaal ons familiefeest in Overijssel hadden gepland konden wij kiezen uit een aantal activiteiten die wij daar konden doen. Wij kozen ervoor om tijdens het familiefeest in Overijssel ons op te laten sluiten in een escape room. Dit hadden wij nog nooit gedaan en dit leek ons daarom heel leuk om een keer te doen. Wij hebben daarom dit arrangement geboekt. Wij hebben genoten van deze activiteit en het was heel erg goed voor de sfeer die dag. Wij hebben namelijk niet een hel hechte familie waardoor het goed is om door middel van activiteiten een beetje nader tot elkaar te komen. Wij hebben ook gekozen om een solextocht te gaan maken. Wij wilden dit namelijk graag doen omdat iedereen hier aan mee kon doen omdat je hier geen rijbewijs of iets dergelijks voor nodig hebt. Ook vonden wij het fijn om lekker buiten te kunnen zijn dus hebben wij voor deze tocht gekozen. Dat alles kregen wij aangeboden voor een heel goede prijs dus wij waren maar wat blij dat wij in zee zijn gegaan met de mensen van Hetschwarzwald.nl.

Ik raad dit bedrijf van harte aan!

Mocht u ook een keer een goede familiedag willen hebben, dan raad ik u aan om een keer op de site van Hetschwarzwald.nl te komen kijken. Hier kunt u namelijk:

  • een overzicht vinden van de diverse beschikbare arrangementen
  • een offerte aanvragen voor een feest dat u wilt gaan houden
  • de contactgegevens vinden van de mensen die u wilt spreken

Ik raad u de site van Hetschwarzwald.nl van harte aan. Wij hebben hier een prachtige dag mogen beleven!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn