We kennen ze allemaal van vroeger: de mepal broodtrommel! Ook Zippytoys verkoopt er eentje. Deze kun je vinden op de website: zippytoys.nl. Broodtrommels zijn ideaal. Op deze manier blijft je brood lekker vers. Ook kun je natuurlijk andere producten in je broodtrommel stoppen. Het fijne aan de mepal broodtrommel is dat deze niet lekt. Je kunt de broodtrommel dus met een gerust hart meegeven aan een kleuter. En één na last but not least: een broodtrommel is een groene optie! Het bespaart je een hele hoop plastic boterhamzakjes. Niet alleen jij, maar dus ook het milieu heeft veel baat bij de broodtrommel. De mepal broodtrommel van Zippytoys ziet er ook nog eens super stoer uit. Hierover wordt in dit artikel meer verteld.

De mepal broodtrommel van Zippytoys

Ik was al een hele tijd op zoek naar een leuke broodtrommel voor mijn zoontje Mees. Mees is vijf en echt een smeerkous! Geregeld komt hij thuis van school met platgedrukte druifjes. Of de banaan is geknapt. Terwijl ik zeker wist dat ik deze goed had verpakt voor een kleuter. Vaak bleek dan dat de sluiting van de broodtrommel niet meer werkte. De mepal broodtrommel biedt hiervoor de oplossing. De trommel beschikt over een handig kliksysteem waardoor je er zeker van bent dat je broodtrommel dicht blijft, totdat je hem bewust opent. Mees krijgt altijd één koekje en fruithapje mee naar school, voor in de ochtendpauze. De mepal broodtrommel is erg praktisch ingericht. Zo zit er ín de broodtrommel nog een apart bakje. Hier bewaar ik het koekje van Mees in (vaak een Liga). Zo wordt het koekje niet zacht en blijft deze lekker vers. De broodtrommel van Zippytoys heeft een erg leuk uiterlijk. Op de buitenkant zie je graffiti-afdruk. De broodtrommel is dus erg kleurrijk en ziet er heel vrolijk uit. Een extra elastiekje om de broodtrommel is met de komst van de mepal broodtrommel verleden tijd! Voor slechts €8,99 heb je al deze leuke broodtrommel.

Bestellen

Wil jij ook zo’n leuke mepal broodtrommel bestellen? Het kan op de website van Zippytoys. Zippytoys verkoopt veel meer leuke spullen, zoals:

  • Baby- en peuterspeelgoed
  • Buitenspeelgoed
  • Knutselspeelgoed
  • Kinderfietsen
  • Kinderkamerattributen
  • Lego
  • Playmobil
  • Puzzels
  • Spelletjes

Zippytoys is gevestigd in Goor. Ik heb twee keer de mepal broodtrommel van Zippytoys besteld. Er worden verzendkosten gehanteerd, deze staan vermeld op de website van Zippytoys. Wat mij ook enorm beviel is de snelle levering. Binnen drie werkdagen had ik de broodtrommels binnen. Dit kwam erg goed uit, want ik wilde één mepal broodtrommel cadeau doen aan ons kleine neefje. Hij werd ook vijf. Hij vond het een heel leuk cadeau en ook zijn moeder is blij met de mepal broodtrommel die absoluut niet lekt! Ik zou aan iedereen de broodtrommel aanranden. Behalve dat deze er erg leuk uit ziet, is hij ook dus heel praktisch! Ben je ook geïnteresseerd in een broodtrommel? Kijk dan snel eens op de website van Zippytoys. Mocht je de graffitibroodtrommel niet leuk vinden, dan heb je ook nog keuze uit heel veel andere trommels. Deze zijn echter niet van het merk Mepal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn