Ons huis moest afgelopen jaren grondig verbouwd worden en wij hebben toen gekeken hoe wij de woning ook meteen duurzamer konden maken. Wij wilden namelijk graag dat wij minder geld zouden gaan uitgeven aan stroom en gas en dus hebben wij gekeken hoe wij de woning beter konden verwarmen. Daar gaven wij namelijk het meeste geld aan uit en het zou geen overbodige luxe zijn om hier iets aan te doen. Wij hebben toen gezien dat wij voor een warmtepomp zouden kunnen gaan en wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om een goede warmtepomp te vinden. Wij hadden niet veel verstand van zaken, dus eigenlijk moesten wij naar een bedrijf op zoek gaan dat ons meer over het gebruik en de installatie van een warmtepomp kon vertellen. Ik heb toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van Hallostroom.nl konden gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden en ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb. Ik heb hier op de site gelezen dat men heel veel weet van duurzame energie en ik heb de mogelijkheden omtrent de warmtepomp even goed doorgenomen. Het was mij toen al heel snel duidelijk dat ik graag een keer met een specialist van dit bedrijf wilde praten over hun mogelijkheden. Wij hebben namelijk gemerkt dat dit bedrijf je heel veel geld kan laten besparen en daarom hebben wij met een medewerker van dit bedrijf gesproken over onze wensen. Wij kregen inderdaad het advies om een warmtepomp te nemen omdat wij op deze manier heel veel geld konden besparen. Wij hebben toen gemerkt dat wanneer je een warmtepomp in huis neemt, je al heel snel je investering terug kunt verdienen. Dit is uiteraard niet een kwestie van maanden, maar je bespaart uiteindelijk heel veel geld en dus wisten wij ook al heel snel dat wij een warmtepomp wilden laten installeren. Wij hebben daarom een afspraak gemaakt met de mensen van Hallostroom.nl en wij hebben toen al heel snel een monteur over de vloer mogen krijgen. Dat was fijn want zo liep onze verbouwing geen vertraging op.

Wij besparen veel geld dankzij onze warmtepomp

Wij hebben inmiddels onze warmtepomp in huis en wij zijn zeer tevreden over deze aankoop. Wij hebben gemerkt dat wanneer je een  warmtepomp in huis laat installeren, je meteen een aanzienlijke besparing per maand genereert. Ook wanneer je de kosten van investering er per maand vanaf haalt, besparen wij nog altijd heel veel geld. Ik kan u daarom aanraden om ook een warmtepomp te laten installeren omdat dit echt een goede investering is.

Wilt u meer lezen?

Mocht u meer willen lezen over de mogelijkheden van HalloStroom.nl, dan kunt u het beste even:

  • Naar de site van deze specialisten surfen
  • Een keer bekijken welke mogelijkheden deze mensen bieden op het vlak van verduurzaming
  • Een keer met een specialist over hun mogelijkheden praten

Ik hoop dat u hier kunt vinden wat u nodig heeft om de stap richting duurzaamheid te zetten. Wij zijn blij dat wij Hallostroom.nl in de arm genomen hebben.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn