Vindt u dat u te veel alimentatie betaald? Of vindt u juist dat u te weinig alimentatie ontvangt? Dan is het mogelijk om alimentatie te wijzigen. Of u wilt weten of u hier wel of niet recht op heeft kunt u kosteloos de alimentatiecheck doen via Alimentatie Wijzigen. De medewerkers van het bedrijf Alimentatie Wijzigen zijn zeer gespecialiseerd in alimentatiezaken, zoals alimentatie wijzigen. Zij hebben jarenlange ervaring met het wijzigen van alimentatie. Om erachter te komen of u wel of niet uw alimentatie moet wijzigen moet u de gratis alimentatiecheck van Alimentatie Wijzigen doen, welke werkt met zeer professioneel opgestelde alimentatieberekeningen. Deze test beoordeelt zeer vakkundig en betrouwbaar of uw alimentatie nog wel juist is of dat u een alimentatie wijziging moet doorvoeren. Verder helpen de medewerkers van Alimentatie Wijzigen u bij het verkrijgen van een alimentatie wijziging, uiteraard altijd eerst door in overleg te gaan met uw ex-partner. Indien nodig wordt er een alimentatie wijziging voor elkaar gekregen door middel van een rechtszaak. 

Kosten van Alimentatie Wijzigen

Er is een bepaald inkomen waarmee mensen in aanmerking komen voor alimentatie. Komt u alimentatie niet overeen met het inkomen dat u heeft? Dan wordt het tijd om uw alimentatie te wijzigen. Wanneer u een rechtszaak wilt starten om uw alimentatie te wijzigen, wordt de advocaat (in veel gevallen) gedeeltelijk betaald door de overheid. Echter, u betaalt zelf wel eenmalige eigen bijdrage voor de advocaatkosten en, indien er een procedure wordt gevoerd, een gereduceerd bedrag aan griffiegeld. Om een advocaat te krijgen kunt u een afspraak maken met het Juridisch Loket. Een afspraak met een Juridisch Loket kunt u krijgen op een korting van 53 euro op de eigen bijdrage als u als eerste contact opneemt. Verder zijn er nog een aantal kleine kosten waar u rekening mee moet houden wanneer u uw alimentatie wilt wijzigen. Op een rij gezet zijn de kosten waarmee u rekening moet houden dus kosten welke verband hebben met:

  • Eenmalige eigen bijdrage advocaatkosten
  • Kosten met betrekking tot het juridisch loket
  • Kosten met betrekking tot de rechtsbijstandverzekering
  • Kosten met betrekking tot het uurtarief of een vaste gemaakte prijsafspraak voor de procedure
  • Kosten met betrekking tot rechtbankkosten

Meer informatie over de diverse kosten kunt u vinden op de website van Alimentatie Wijzigen.

Contact opnemen met de medewerkers van Alimentatie Wijzigen

Wilt u graag uw alimentatie wijzigen maar heeft u nog vragen over de procedure of de kosten die hierbij komen kijken? Stel dan u vraag aan één van de medewerkers van Alimentatie Wijzigen. U kunt op diverse manieren in contact komen met de medewerkers van Alimentatie Wijzigen. Uw vraag met betrekking tot het wijzigen van uw alimentatie kunt u stellen door het contactformulier op de website in te vullen. Wanneer u vraag spoed heeft of u graag liever de situatie eerst bespreekt kunt u telefonisch contact opnemen met de medewerkers van Alimentatie Wijzigen via het telefoonnummer welke op de website van Alimentatie Wijzigen vermeldt staat. Ook is het mogelijk om een email te sturen naar het vermeldde emailadres. Wilt u graag zeer persoonlijk contact? Dan kunt u langskomen bij het bezoekadres welke op de website staat.

Lees meer…

http://www.alimentatie-wijzigen.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn