Wij hebben een oud huis gekocht en dat huis moesten wij eerst flink opknappen voordat wij in deze woning konden trekken. U moet weten dat ons vorige huis is afgebrand en daarom zijn wij nu altijd heel bang voor brand. Omdat wij gemerkt hadden dat de nieuwe woning niet optimaal beschermd was tegen brand en dergelijke, hebben wij gekeken wat wij konden doen om de veiligheid te vergroten. Wij hebben toen gezien dat wij het beste Spuitbeton konden aanbrengen op een wand die het woongedeelte van de schuur scheidde. In de schuur vinden allerlei activiteiten plaats met een verhoogd risico op brand en dus wilden wij graag zeker zijn dat wij de tussenmuur met goed Spuitbeton konden bewerken zodat het risico op brand aanzienlijk verminderd werd. Wij hebben daarom gekeken wie wij moesten vragen om het Spuitbeton aan te brengen en wij hebben gemerkt dat wij het beste met de mensen van Kreeft.nl konden gaan praten. Deze mensen komen namelijk meteen boven wanneer je even gaat googelen op ‘Spuitbeton’ en dus hebben wij even contact met deze mensen opgenomen. Wij hebben toen te horen gekregen dat wij heel goed door deze mensen geholpen konden worden en wij zijn daarom blij dat wij deze mensen benaderd hebben om voor ons Spuitbeton aan te brengen. Wij hebben laten weten dat wij niet heel veel tijd hadden voor het aanbrengen van ons Spuitbeton omdat wij namelijk een strakke planning hadden wanneer het ging over de verbouwing van de woning. Wij kregen te horen dat de mensen van Kreeft.nl graag met ons wilden meedenken over hoe wij het Spuitbeton snel konden aanbrengen zonder dat dit ten koste zou gaan van de kwaliteit van het Spuitbeton. Dat was allemaal erg fijn om te merken en wij zijn daarom ook blij dat wij deze mensen benaderd hebben. Wij hebben gemerkt dat zij er alles aan gedaan hebben om ons voor een goede prijs te helpen en wij zijn uiteindelijk heel snel en professioneel geholpen. Dat was precies waar wij naar op zoek waren toen wij gingen zoeken naar een bedrijf dat ons aan goed Spuitbeton kon helpen. 

Dit bedrijf bracht ons spuitbeton heel goed aan

Wij hebben gemerkt dat deze mensen heel professioneel te werk gaan wanneer je hen vraagt om je spuitbeton aan te brengen. Wij zijn daarom ook erg tevreden over hun werk want zij konden het spuitbeton ook nog eens voor een heel goede prijs aanbrengen. Wij kunnen daarom iedereen aanraden om deze mensen in de arm te nemen wanneer u ook met spuitbeton wilt gaan werken. Deze mensen kunnen u niet alleen goed, maar ook nog betaalbaar helpen. 

Wilt u meer weten? 

Uiteraard is het altijd goed om even contact met deze mensen op te nemen wanneer u ook iemand nodig heeft die goed met beton kan werken, kortom:

  • Surf even naar Kreeft.nl
  • Bekijk wat deze mensen u te bieden hebben 
  • Maak vandaag nog een afspraak met deze mensen 

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden. Wij raden u Kreeft van harte aan.                            

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn