Premonta - WinschermenHebt u weleens gehoord van windschermen? Misschien staat u er niet bij stil dat dit een mogelijkheid is en is het in uw tuin erg winderig. Dan hopen we dat u snel verder leest want we willen u in deze tekst kennis laten maken met de windschermen van ons, van Premonta. We bouwen deze windschermen dan ook zelf in onze werkplaats en hebben een vrij grote keuze voor u. Zo zijn er windschermen die u plaatst in uw tuin of op uw terras en dan hebt u nooit meer last van windvlagen als u rustig uw krant aan het lezen bent in het lentezonnetje. Hebt u daarentegen een niet al te grote tuin en wil tu daarom zelf kunnen bepalen hoe uw windschermen in de tuin komen te staan met voornamelijk de mogelijkheid om ze na gebruik weg te kunnen rijden? Dan kiest u niet voor de vaste windschermen maar voor de verrijdbare windschermen. Deze windschermen hebben handige wieltjes zodat u ze in de herfst en in de winter in de garage of uw schuurtje kunt zetten. Al onze windschermen worden gemaakt van roestvrije metalen zodat u zeker weet dat ze erg lang mee kunnen gaan. Natuurlijk vindt u op onze website niet alleen kant en klare windschermen maar kunt u ook diverse schermen met elkaar verbinden en vindt u er accessoires. Het kan immers zo zijn dat na langdurig gebruik een raam vervangen moet worden of dat er een wieltje moet worden verwisseld. Ook dergelijke losse onderdelen komen we moeiteloos bij u bezorgen. Moet er een geheel raam worden vervangen? Dan is de kans groot dat dit verzekerd is als het niet uw eigen schuld is. Wij komen dan graag langs om de boel te repareren. Dit zijn immers producten die u graag zo spoedig mogelijk vervangt wilt zien.

Nooit meer wegwaaien dankzij deze windschermen

Deze windschermen zijn voor particulieren zeker een uitkomst. Zeker als u veel buiten zit maar er maar weinig bomen of heggen om uw tuin heen staan om u te beschermen tegen stevige windvlagen. Een barbecue kunt u dan wel vergeten, hoe warm he dan ook moge zijn. Laat de wind geen roet in het eten strooien en dat bedoelen we in dit geval zelfs erg letterlijk, maar neem contact met ons op en vraag ons het hemd van het lijf over al onze producten en dan met name over de windschermen. Zeker in dit geval denken wij dat dit de oplossing is want dankzij deze windschermen hebt u niet alleen een prachtige bescherming tegen dit weertype, ook is het handig als omheining van uw perceel. Want windschermen zijn prima afschermingen van terrassen van horecagelegenheden in de duinen of op andere plekken waar het vaak flink waait. Laat het zand van het strand niet in het eten en drinken van uw gasten terecht komen. Dat gaat u natuurlijk geen klandizie opleveren. Maar zorg er voor dat ze beschermd zijn tegen deze weersomstandigheden zodat ze van uw delicatessen kunnen genieten. In dit geval raden wij dan ook de vaste windschermen aan die niet zo eenvoudig verwijderd kunnen worden. Het is toch uw plek en in de zomer staan ze niemand in de weg maar kunt u er mee aangeven dat dit uw terrein is. Zelfs tafels kunt u er van scheiden en dat is in vele gevallen zeer aangenaam voor de mensen die er zitten. Dankzij deze windschermen kunt u dus dezelfde privacy van uw gasten optimaliseren. Zo ziet u maar weer dat onze windschermen multifunctioneel zijn. Wist u trouwens dat deze windschermen niet de enige producten zijn die wij leveren? Bent u benieuwd wat we nog meer maken en voor u in petto hebben? Kijkt u dan eens op onze website of lees verder want in de laatste alinea komen we daar zeker nog even op terug.

Meer weten? Bel dan met onze klantenservice

Ook kunt u ons natuurlijk even een e-mail sturen of met ons contact opnemen door het online contactformulier in te vullen. Wij zorgen er voor dat we zo spoedig mogelijk bij u terug komen met passende antwoorden. Dan staat niets u meer in de weg om een windscherm te komen bestellen. Zoals we daarnet al aangaven hebben we naast deze beschermende schermen tegen de wind ook nog andere producten in huis. Daarbij kunt u denken aan onder andere:

  • Dit zijn ramen in het dak van uw huis, dus aan het plafond. Zeer geschikt als u een uitbouw hebt zoals een serre of een overdekt terras maar ook als uw huis slechts uit een verdieping bestaat. Daarmee kunt u absoluut gaan besparen op de energiekosten omdat u nu veel meer zonlicht binnenkrijgt. Uw huis zal er dankzij deze luxe dan ook zeker van in waarde stijgen dus dergelijke lichtstraten zijn een prima investering,
  • Naast de mobiele en vaste schermen bouwen wij ook carports. Dit zijn overdekkingen voor uw auto. Zeer aan te raden als u graag uw auto wilt beschermen tegen regen en wind maar niet over een garage beschikt. Er is meestal genoeg plaats om ook uw fietsen er onder neer te stallen dus tel uit uw winst.

Wij zijn al meer dan 35 jaar bezig met het bouwen van deze producten dus we mogen wel stellen dat u bij ons waar voor uw geld krijgt. Wacht dan ook niet langer maar bestel vandaag nog, dan komt u er wel achter hoe snel wij kunnen leveren. De montage is inbegrepen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn