Wij hebben vorig jaar een grote opdracht aangenomen voor de overheid. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanleggen van straten en wij zijn gevraagd om een groot deel van onze stad van nieuw straatwerk te voorzien. Dat was een heel mooie klus en omdat dit jaren zou gaan duren, konden wij ook nieuw personeel aannemen. Wij zijn gaan kijken wat wij nog meer nodig hadden en een van de dingen die meteen duidelijk werden, was dat wij een nieuwe schaftkeet zouden moeten aanschaffen. Met een schaftkeet zorg je er namelijk voor dat je mensen ook met vervelend weer, niet hoeven te vernikkelen. Dat is voor heel veel stratenmakers heel belangrijk want zij hebben een zwaar beroep en dan moet je ze niet meer belasten dan nodig is. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede schaftkeet konden vinden. Dit was geen gemakkelijke opgave. Het is namelijk zo dat wanneer je gaat zoeken naar een schaftkeet, je doorgaans alleen maar adresjes vindt die heel erg duur zijn. Wij hadden nog geen geld ontvangen, dus wij wilden een niet al te dure schaftkeet aanschaffen. Wij hebben daarom goed gezocht en wij hebben ook bij bevriende bedrijven gevraagd waar zij altijd hun schaftkeet kochten. Wij kregen te horen dat wij een keer naar Harmsen Materieel moesten gaan kijken. Wanneer je namelijk bij dit bedrijf om een schaftkeet aanklopt, word je altijd heel goed geholpen, zo werd ons verzekerd. Dat was precies wat wij graag wilden horen en dus hebben wij meteen even gekeken hoe wij hier zaken konden gaan doen. Het fijne is dat dit bedrijf een mooie site heeft gemaakt waarop je heel goed kunt zien welke schaftkeet je bij deze mensen kunt kopen, dus het was voor ons prettig om deze pagina even goed te bekijken. Mocht u ook op zoek zijn naar een schaftkeet, dan kan ik u Harmsen Materieel van harte aanbevelen. U zult zien dat u hier heel veel moois kunt kopen voor een heel lage prijs. 

Deze schaftkeet zochten wij

Toen wij de mensen van Harmsen Materieel even hadden gebeld om hen te laten weten dat wij een schaftkeet zochten, werden wij meteen heel vriendelijk te woord gestaan. De mensen die hier werken denken graag met je mee over welke schaftkeet het meest geschikt is voor jou situatie. Wij hebben daarom gekeken hoe wij hier een goede deal konden sluiten en wij hebben op deze wijze een heel goede schaftkeet kunnen kopen. Deze was precies geschikt voor onze mensen en bovendien was de prijs zeer aantrekkelijk. Wij zijn dan ook blij dat wij met dit bedrijf zaken zijn gaan doen. 

Wij zijn dik tevreden over dit bedrijf

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf hebben gevonden want wij hebben hier een heel goede schaftkeet gekocht. Ook kunnen wij zeggen dat:

  • Wij heel goed zijn voorgelicht over de mogelijkheden 
  • Wij zeer tevreden zijn over de prijs die wij moesten betalen 
  • Wij onze keet al heel snel in gebruik konden nemen 

Wij raden u aan om ook een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn