Als u een professionele wormwiel handlier zoekt voor uw bedrijf, wilt u uiteraard een veilig product dat lang mee gaat. Bij gebuwin in Winterswijk worden dit soort lieren met de hand gemaakt, met oog voor detail. Deze lieren zijn geschikt voor het hijsen en trekken van zware lasten. Door een lier te gebruiken worden de krachten die betrokken zijn bij dergelijke handelingen beter verdeeld en is het mogelijk elektrisch of zelfs handmatig met een wormwiel handlier lasten te verplaatsen. Een wormwiel handlier is verkrijgbaar met elektrische of handmatige bediening en kan lasten tot 1500 of meer dan 1500 kilogram verplaatsen. Naast een wormwiel handlier maakt gebuwin ook tandwiel handlieren. De gebuwin wormwiel handlier is zeer veilig in gebruik en wordt uitgebreid getest. Omdat gebuwin specialist is op het gebied van de bouw van lieren weet u zeker dat uw product doet wat beloofd wordt. Ook voor op maat gemaakte lieren kunt u bij gebuwin terecht. 

Opties wormwiel lier

Een wormwiel lier van gebuwin is beschikbaar in een aantal uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een:

  • wormwiel lier 250-1500 kilogram
  • marine wormwiel lier
  • boormachine lier
  • wormwiel bandlier
  • lier met vrijloop en rem

Elke lier wordt gemaakt volgens de kwaliteitsstandaard van gebuwin. Naast deze handgemaakte producten bieden wij ook accessoires aan die u kunt gebruiken in combinatie met deze lieren. Denk bijvoorbeeld aan kabels en katrolblokken. Alles voor het veilig hijsen en trekken van lasten vindt u bij gebuwin. Ten slotte bieden wij ook elektrische lieren aan. Onze elektrische planetaire lieren kunnen lasten tot 20000 kilogram aan. Afhankelijk van de toepassing van de lier bestelt u een wormwiel handlier of een elektrische lier. Niet zeker welke lier geschikt is voor uw project of toepassing? Laat u dan adviseren door onze medewerkers. Wij opereren al meer dan vijftig jaar in deze branche en weten alles over de mechaniek van lieren. Soms is het fabriceren van een op maat gemaakte lier dé oplossing voor uw vraag. Onze lieren worden gebruikt in diverse branches, zoals de scheepvaart en de landbouw. Onze website biedt een beknopt overzicht van al onze standaardproducten en toepassingen. Hier kunt u zien welke kwaliteit u kunt verwachten als u kiest voor een van de lieren of andere hijsmiddelen van gebuwin. Voor het samenstellen van onze lieren en andere producten gebruiken wij uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit. Deze zijn uiteraard ook te vervangen bij veelvuldig gebruik. 

Offerte en meer informatie

Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Wilt u meer weten over onze producten of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Dat geldt ook als u een op maat gemaakte wormwiel handlier wilt bestellen. Hiervoor stellen wij graag een passend ontwerp samen op basis van uw wensen. Hiervoor zetten wij onze engineeringsafdeling in. Ook voor ingewikkelde projecten zijn wij graag uw partner. Onze expertise maakt het mogelijk voor elk soort project een oplossing te vinden. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over het onderhoud van uw nieuwe lier. Het is ook mogelijk onze productielocatie in Winterswijk te bezoeken voor een indruk van ons bedrijf en onze werkwijze. Bel ons voor het maken van een afspraak.

https://gebuwin.com/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn