Laatst hoorde ik van mijn buurvrouw dat geld lenen zonder bkr toetsing best gemakkelijk kan. Eerder had ik al op internet gezocht naar geld lenen zonder bkr toetsing, maar het bleek toch iets moeilijker dan gedacht. Nu moet ik zeggen dat ik ook niet zo’n held ben in het zoeken op internet. Mijn buurvrouw verwees me door naar de website van particulier-geld-lenen.nl en ik was totaal verrast. Hoe had ik deze website nou nooit eerder kunnen vinden? Wellicht kwam dat omdat ik tijdens het zoeken op internet heel snel ben afgeleid door de reclames van grote mode fabrikanten, waardoor ik vaak uren kleding zit te shoppen in plaats van dat ik gewoon verder ga met zoeken naar geld lenen zonder bkr toetsing. Het geld lenen zonder bkr toetsing wordt op de website aangeprezen. De website is echt ideaal en overzichtelijk is er te zien wat er allemaal mogelijk is. Mijn buurvrouw kende de website omdat zij een particuliere kredietverstrekker is en hele goede ervaringen heeft met deze website. Eindelijk kon ik nu geld lenen zonder bkr toetsing, zodat de keuken en de badkamer verbouwd konden worden.

Dromen komen uit! Geld lenen zonder bkr toetsing is geen probleem

Mijn man en ik zijn goede klussers, maar wilden graag wat extra hulp bij de verbouwing van de keuken en de badkamer omdat we allerlei speciale wensen hadden die we zelf moeilijk konden realiseren. We wilden hiervoor graag geld lenen om zo onze droom te verwezenlijken. Heel handig en leuk om te lezen vonden wij de blog op de website. Hierin werden verschillende onderwerpen aangehaald, zoals:

  • Geld lenen zonder bank
  • Soorten leningen
  • Lenen met onderpand

Ook stond er een stukje over geld lenen zonder bkr toetsing. Erg handig en we hebben bijna direct gekozen om met deze partij in zee te gaan. Het was allemaal super snel geregeld en voordat we het wisten waren we al aan het klussen in ons huis. De hulp voor de verbouwing was erg vakkundig en we konden met iedereen overweg. Onze keuken was al bijna in een week helemaal af en de badkamer in bijna twee weken. De badkamer duurde iets langer omdat we beton lieten storten in de vloer en er ook een vloerverwarming geïnstalleerd moest worden. Binnen een maand was alles af en opgeruimd en konden we onze mooie nieuwe ruimtes opnieuw inrichten.

Het mooiste huis van het dorp

Zelf ben ik erg gek op het inrichten van huizen. Van schuur tot kasteel, ik vind alles even geweldig. Ik vind het heerlijk om markten af te lopen op zoek naar de mooiste spulletjes. Ik was in het begin iedere keer weer verbaasd over het feit dat er zo veel moois te vinden is op de markten. Mijn man en ik lappen het product een beetje op en stallen het dan in onze opslag. De opslag is eigenlijk een grote schuur achter in onze tuin. Het is een buitengewoon grote ruimte en beslaat ongeveer 1000m2. Omdat de ruimte erg hoog is, werken we met grote stellingkasten. Ik wil altijd orde om me heen hebben. Orde in de schuur, orde in de woonkamer en eigenlijk gewoon overal orde. Ik ben zo blij dat geld lenen zonder bkr toetsing mogelijk was, zodat er nu ook orde is in de keuken en de badkamer. Het huis straalt rust en geborgenheid uit en ik vind het werkelijk het mooiste huis van het hele dorp. Eigenlijk is het wel het mooiste huis dat ik ooit heb gezien. We zijn erg tevreden met alles, maar zien altijd uit naar een volgend project.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn