Net voordat de corona wereldwijd toesloeg, was ik net begonnen bij een groot bedrijf. Ik was enorm blij dat ik na zoveel studeren en zoveel sollicitaties eindelijk de baan van mijn leven had gevonden. Ik vond het bedrijf echt super leuk en de collega’s waren echt zeer aardig. Gelijk voelde ik me thuis op de werkvloer. Tot zover had ik nog nooit last gehad van depressieve of burn-out klachten gehad. Toen sloeg de corona toe, en was ik meteen al zenuwachtig vanwege het feit dat ik misschien mijn werk vanuit mijn eigen woning moest gaan doen voortaan tot de corona voorbij zou zijn. Mijn manager deed uiteraard zijn best om iedereen op een veilige manier te kunnen gaan werken. De meeste collega’s gingen dan ook al vrij snel vanuit hun huis werken. Ook ik kon daar al snel mijn bureau opruimen en leeg maken om zo mijn functie thuis uit te oefenen. Gelukkig konden we veel communiceren via internet en zo, maar ik had er erg veel moeite mee. Ik had moeite met concentreren en het viel me zwaar om elke dag fris en fruitig aan het werk te zijn, in mijn eigen woning. En ik voelde mezelf langzaam afglijden naar een depressie. Ik had moeite met het concentreren en om mijn targets te halen. Ik kreeg van de huisarts de tip om eens een stresscoach te gaan benaderen. Via google ben ik gaan googlen op “stress coach” en kwam ik op de website van groeiatelier terecht. Deze stress coach kon me gaan helpen aan de stress en de druk die ik voelde sinds ik thuiswerk. Op de website kon ik lezen dat ze een hele goede ervaringen hebben met een naderende burn-out en werkverzuim na aanleiding van een depressie. Ik heb ze meteen een mail gestuurd met de vraag of ze ook stress coaching konden bieden. Ik had trouwens al wel snel een positieve reactie terug. Er was voor mij een mogelijkheid om een stress coach in de arm te nemen. De stress coach kon me dan helpen om bepaalde problemen die ik ervaar, te gaan bespreken. Dit voelde heel erg vertrouwd.

Ik ben zeer tevreden over deze stress coach

Al snel werd er een afspraak gemaakt en in eerste instantie kon dit gelukkig ook online, vanuit mijn eigen thuiskantoor. Ik heb eerst een intake gesprek gehad en voelde me heel erg begrepen. De medewerker waar ik een gesprek mee had, gaf me een prettig gevoel en ik heb met deze meneer afgesproken om al mijn punten eens op te schrijven zodat we dat voor een tweede sessie kunnen gaan doornemen. Deze sessie met de stress coach wordt binnenkort ingepland.

Wil je ook hulp bij stress, een burn-out of depressieve gedachten?

Wacht dan ook niet langer maar neem gewoon de stap naar het beste voor jezelf, kortom:

  • Surf eens naar de website groeiatelier.nl
  • Bekijk alle mogelijkheden die deze stress coach kan bieden
  • u wordt hier geholpen voor zeer gunstige prijzen

Ik hoop dat u dan ook snel het gevoel heeft dat u er weer tegenaan kan, het heeft mij erg veel geholpen om met een stress coach te werken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn