Een klein percentage van de bevolking in ons land krijgt te maken met haaruitval. Het gaat hier niet om heel veel mensen, maar toch komen er elk jaar weer heel wat gevallen bij. De ziekte die hieraan verbonden is, is Alopecia Androgenetica. Dit is een aandoening die in principe bij iedereen voor kan komen. Het betreft hier niet alleen mannen die in de loop van hun leven kaal worden, maar ook vrouwen die te maken krijgen met haaruitval. En bij hen is Alopecia Androgenetica meestal veel minder fijn, omdat het voor een vrouw niet bon ton is om kaal te worden. Ook al is het maar ten dele. Dit is natuurlijk verre van het heersende schoonheidsideaal, waar een volle bos haren altijd belangrijk is. Wie te maken krijgt met Alopecia Androgenetica heeft het niet altijd makkelijk. In het begin zijn de kale plekken nog wel te verbergen door een ander kapsel te maken. De overgebleven haren vallen dan zo over de open plek heen. En dan is er niemand die er iets van ziet. Alopecia Androgenetica wordt echter een stuk vervelender als steeds meer haar uit gaat vallen. U houdt dan weinig meer over en krijgt een (bijna) kaal hoofd. En daar wordt uiteraard niemand vrolijk van. Alopecia Androgenetica is medisch gezien een relatief onschuldige ziekte, omdat er geen gevaren bij komen kijken. Maar esthetisch gezien is het totaal niet wenselijk. Iemands zelfbeeld kan volledig naar beneden toe gaan door het veranderde uiterlijk. En in dit soort gevallen is het van belang om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn bij Alopecia Androgenetica. Als u ook een patiënt bent en benieuwd bent wat er voor u mogelijk is om er weer op uw best uit te zien, dan raden wij u zeker aan om even een kijkje te nemen in de volgende alinea. Hier wordt u namelijk uitvoerig uit de doeken gedaan wat u zou kunnen doen.

Een haarwerk bij Alopecia Androgenetica

Als u Alopecia Androgenetica heeft en graag weer een volle haardos zou willen hebben, dan is het heel goed dat u even op onze website movehs.nl bent beland. Hier kunt u namelijk meer informatie vinden over de opties om een haarwerk aangemeten te krijgen. Dit kan heel erg goed zijn in uw geval, want u kunt er weer stralend uit gaan zien met een passende pruik. Bij Move HS is het mogelijk om een prachtig haarstuk te krijgen, dat de kale plek kan bedekken. Deze is dan gemaakt van echt haar. Uiteraard is het ook mogelijk om uw gehele hoofdhuid ermee te bedekken. Het is maar net hoe ver de Alopecia Androgenetica bij u gevorderd is. Veel mensen met Alopecia Androgenetica laten deze kans toch maar aan hun neus voorbij gaan, omdat ze er bang voor zijn dat het kiezen voor een pruik erg veel kosten met zich mee gaat brengen. Ze zijn bang dat dit flink in de papieren gaat lopen en daarom zijn ze geneigd om het er maar bij te laten zitten. Maar als u Alopecia Androgenetica hebt, dan zou het veel prettiger zijn om u wel weer op uw gemak te voelen met uw uiterlijk. Want dan kunt u weer met vertrouwen de deur uit, sociale activiteiten ondernemen. En dat is natuurlijk ook belangrijk om een beetje plezier in het leven te houden. Als u interesse hebt in een haarwerk, dan kunt u het beste met Move HS in zee gaan. Hier wordt u namelijk altijd goed geholpen, en dat zonder dat u een dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Wij zorgen altijd voor betaalbare pruiken voor mensen met Alopecia Androgenetica en daarom kunt u uw keuze het beste op onze haarstudio laten vallen. Dat zal u zeker geen windeieren leggen!

Bekijk het vergoedingenoverzicht op onze site

En als u helemaal voor een dubbeltje op de eerste rang wilt komen te zitten en niets wilt betalen voor uw haarwerk, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Op onze website vindt u namelijk een handig menu om uw vergoedingen bij de zorgverzekering te bekijken. Dit gaat via Independer. Op die manier komt u met slechts een paar klikken op de knop te weten hoe u als Alopecia Androgenetica patiënt een aangepaste pruik kunt krijgen, die geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door de verzekering. Ook daarin komt Move HS Alopecia Androgenetica patiënten tegemoet. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. U zult dus beslist geen spijt krijgen van uw keuze voor ons. Maar hier blijft het niet bij hoor. Als u met ons in zee gaat, dan kunt u ook nog eens profiteren van:

  • een deskundig advies
  • een luisterend oor
  • iemand die bij u thuis of in het ziekenhuis langs komt voor haarwerken
  • een zeer prettig klantcontact
  • en ga zo maar door.

Bij ons bent u in goede handen! Bent u inmiddels ook wel benieuwd geworden wat wij zoal voor u kunnen betekenen, dan raden wij u zeker aan om even een bezoekje te brengen aan movehs.nl en de mogelijkheden te bekijken voor mensen met Alopecia Androgenetica. Op die manier wordt u goed geïnformeerd. Wij hebben altijd wel geschikte haaroplossingen voor personen met Alopecia Androgenetica en daarom kunt u niet meer om ons heen. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met ons team!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn