Wat is er mooier dan de hoofdstad van ons land ervaren vanaf het water? Heel veel mensen denken bij een dergelijke ervaring meteen aan het maken van een rondvaart in een rondvaartboot, maar wat dacht u ervan om zelf te gaan roeien in een kano? U kunt in Amsterdam namelijk heel erg goed over de grachten roeien en wij willen u daarom graag vertellen dat u bij ons een kano kunt huren in Amsterdam. Wij faciliteren uw dag graag met een goede kano en wij willen u daarom ook uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe u bij ons een kano huren kunt in Amsterdam. Wij staan altijd voor u klaar om u te laten zien hoe wij u van dienst kunnen zijn en wij kunnen u op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Wilt u graag een keer met een grote groep een kano huren in Amsterdam? Dat kan uiteraard! Wij zullen ervoor zorgen dat op de dag waar op u een kano huren in Amsterdam komt, alles voor u klaar staat. Wij zorgen ervoor dat iedere kano is voorzien van een goede peddel. Ook zullen wij ervoor zorgen dat iedere kano is voorzien van een tonnetje waarin u uw kostbare spullen kunt opbergen. Mocht u in een zeer uitzonderlijk geval omslaan, dan zijn uw spullen veilig. Wij willen u daarom ook vragen om voor ons te kiezen wanneer u een kano huren in Amsterdam wilt. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat wij u een kaartje mee zullen geven met daarop de routes die u zou kunnen varen. Afhankelijk van de tijd die u wilt spenderen aan het varen, kunnen wij een onvergetelijke tocht bezorgen. Wij hopen dan ook dat u voor ons wilt kiezen wanneer u een kano wilt huren in Amsterdam.

U kunt bij ons een kano huren in Amsterdam, maar ook waterfietsen!

Wanneer u liever wat stabieler wilt varen en lekker rond wilt dobberen, kunnen wij u niet alleen helpen met het kano huren in Amsterdam, wij kunnen u ook voorzien van een goede waterfiets. Hier kunt u net wat beter op zitten en het is eenvoudiger om u voort te bewegen. Wanneer u dus een kano huren in Amsterdam wilt, kunt u ook even komen kijken of u misschien iets zou kunnen hebben aan de huur van een dergelijke waterfiets. U zult merken dat u hier heel veel plezier van kunt hebben. Op de waterfiets kunnen en mogen namelijk vier mensen zitten waardoor u dus met een klein groepje de tijd van uw leven kunt hebben. Wilt u lekker door Amsterdam dobberen? Dat kan! Wij leveren u een mooie route aan waarmee u alle hoogtepunten van Amsterdam kunt bekijken. Wilt u liever in de natuur blijven? Ook dat kan! Wij hebben ook een route die door het Amsterdamse bos gaat waar u een zee aan rust en ruimte zult vinden. Kom dus bij ons een kano huren in Amsterdam en wij zullen u alle materialen leveren waarmee u een fantastische dag tegemoet kunt gaan.

Wij zijn ook beschikbaar voor grote groepen

Wanneer u graag met een grote groep een kano huren in Amsterdam wilt, kan dat natuurlijk altijd. Wij verzoeken u dan wel om even contact met ons op te nemen zodat wij alles goed kunnen voorbereiden. Kortom:

  • bij ons kunt u zowel een waterfiets als een kano komen huren
  • wij leveren u altijd een routekaartje mee
  • wij zijn ook uw partner wanneer u met een grote groep wilt komen varen

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn