Wilt u binnenkort een nieuwe vestiging van uw bedrijf openen en wilt u graag dat de hele wereld hiervan op de hoogte raakt? Dan raden wij u aan om ons te vragen voor de openingshandeling die u op het programma heeft staan. Wij helpen u namelijk graag aan een exclusieve vuurwerkshow en wij zullen ervoor zorgen dat het publiek nog lang zal napraten over deze spectaculaire show. Wilt u daarom een keer kijken wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen, dan willen wij u van harte uitnodigen om een keer een kijkje te komen nemen op onze site. Hier kunt u namelijk een aantal foto’s vinden van shows die wij in het verleden hebben gegeven. Mocht u enthousiast geworden zijn van deze mooie foto’s, neem dan even contact met ons op om te horen hoe wij uw openingshandeling zo mooi en spectaculair mogelijk kunnen maken. Wij kunnen in overleg met u een show op maat voor u maken waarbij u kunt kiezen hoe lang de show zal gaan duren en van welke effecten u gebruik zou willen maken tijdens uw openingshandeling. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer iets van u wilt laten horen zodat wij snel voor u aan de slag kunnen gaan om de nodige voorbereidingen te treffen. Wij helpen u graag en zullen u garanderen dat u een show krijgt waar nog lang over zal worden nagepraat. Onze shows duren gemiddeld zes tot tien minuten, maar de indruk die het bij het publiek zal achterlaten zal nog vele jaren blijven hangen. Wilt u dus graag met een mooie vuurwerkshow uw openingshandeling laten plaatsvinden, dan zijn wij van Brandersstad de mensen die u zou moeten vragen om u te komen helpen. Wij garanderen u dat wij er iets moois van kunnen en zullen maken.

Voor een spectaculaire openingshandeling vragen wij 80m2 vrije ruimte

Wij vinden het uitermate belangrijk dat wanneer wij een openingshandeling voor u komen verzorgen, deze veilig gebeurt. Wij willen namelijk niet dat er ongelukken gebeuren en vandaar dat wij tijdens uw openingshandeling een aantal veiligheidsmaatregelen in acht houden. Ten eerste vragen wij een ruimte van veertig bij veertig meter waarbinnen wij de openingshandeling zullen laten plaatsvinden. Binnen deze ruimte willen wij dat er geen enkel kwetsbaar object te vinden is. Hieronder verstaan wij dat er geen mensen en geen dieren binnen deze afgeschermde ruimte zijn, maar ook mogen er geen gebouwen binnen dit vierkant staan die eenvoudig ontvlambaar zijn. Wij willen namelijk ongelukken te allen tijde voorkomen en daarom zullen wij voorafgaand aan de openingshandeling uiteraard komen bekijken of dergelijke risico’s aanwezig zijn. Wilt u daarom een keer een openingshandeling door ons laten verzorgen, neem dan ruimt van tevoren contact met ons op zodat wij de locatie een keer kunnen bezoeken om te bekijken of deze geschikt is voor een openingshandeling met ons vuurwerk. Wij raden u daarom ook aan om zo snel mogelijk even naar onze site Brandersstad.com te komen kijken om te zien hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Uiteraard staan onze medewerkers ook altijd voor u klaar om u persoonlijk op de hoogte te brengen van onze mogelijkheden.

Onze vuurwerkshow zal uw publiek nog lang heugen

Wij werken altijd in opdracht van onze klanten en houden daarbij rekening met de eisen en wensen van onze klanten. Alleen op die manier kunnen wij voor u:

  • een show neerzetten die veel indruk zal maken
  • veilig werken omdat wij in geen enkel geval uit zijn op ongelukken
  • de benodigde toestemming krijgen van de gemeente waarin het spektakel plaats zal vinden

Kijk snel even op Brandersstad.com voor meer informatie. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn