Wist u dat breien en haken weer helemaal in is op dit moment? Breien en haken worden gezien als wat oubollige manieren van kleding maken. Niet alleen kleding overigens maar ook bekende kledingaccessoires zoals mutsen en sjaals. Die zijn over het algemeen eenvoudiger te maken dan een trui. Afijn, u kent het misschien van uw oma en misschien nog wel van uw moeder. Mannen ziet u waarschijnlijk niet zo snel breien en haken. Maar het is aldus weer helemaal in de mode! Blijf niet achter maar probeer het breien  dan wel het haken ook eens uit. Breien en haken kenmerken zich door de ruige manier waarop wol met elkaar wordt geweven tot een prachtig kledingstuk. Vooral haken levert kleding op dat niet al te nauw sluit. Wilt u dat trouwens wel graag, dan moet u dunne breinaalden gebruiken. Dan krijgt u hetzelfde effect als wanneer u het een machine laat doen. Is het niet geweldig dat breien weer van deze tijd is? Vraag eventueel een ouder familielid om advies. Zij heeft vast en zeker vele breinaalden op zolder liggen en ze kan u de beginselen misschien wel leren. Wilt u graag artikelen kopen om mee te breien en haken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Niet alleen geven we u allerlei informatie en tips over het breien en haken, we kunnen u ook aan breinaalden en wol helpen. Er zijn diverse tienermeisjes en studentes die het breien en haken hebben opgepakt. Sommige mensen zijn tegen de kledingindustrie. Veel kleding wordt door kinderen met de hand gemaakt. Er is sprake van kinderarbeid en slavernij in vele Aziatische landen. Dat kan zo niet langer. Leer daarom zelf uw kleding maken. Niet alleen helpt u hen daarmee, u bent ook nog eens erg goedkoop uit. Zo kunt u egoïstische en altruïstische redenen hebben om te leren breien en haken. Maak er in ieder geval een leuke hobby van, wij helpen u hier graag mee. Klikt u daarom aan wat u hebben wilt en maak de bestelling compleet door het bedrag over te maken met behulp van iDEAL, PayPal of uw creditcard. Dan sturen we het waarschijnlijk dezelfde dag nog op zodat u morgen al kunt beginnen met het breien en haken van uw favoriete kledingstukken. We zijn erg benieuwd naar uw resultaat!

Houdt u ook erg van breien en haken?

Bent u net zo gek op breien en haken als wij dat zijn? Dan treft het dat u ons hebt gevonden. Komt u daarom snel even tussen onze selectie kijken. U vindt er alle accessoires die u maar nodig hebt voor het breien en haken. Wilt u al jaren beginnen aan haken of met breien maar hebt u het te druk met andere zaken? Dan is het de hoogste tijd om wat minder te gaan werken. Neem de tijd om te leren breien en haken en maak er een hobby van. Reken er maar op dat u er veel voor terugkrijgt:

  • U hebt een leuke tijdrovende en zeer betaalbare hobby gevonden
  • U kunt eenvoudig via onze website aan spullen komen voor het breien en haken
  • U kunt er kleding van maken om zelf te dragen en om cadeau te geven aan anderen
  • U houdt geld over voor andere leuke dingen.

Aan breien en haken zijn daarom enkel voordelen verbonden. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Komt u dan eens op handwerk-hobbyzaak.nl kijken. U zult zien dat we op het gebied van handwerk van alle markten thuis zijn. Niet alleen kunt u diverse producten kopen die te maken hebben met handwerk, ook kunt u er borduurpakketten, motiefjes en nog veel meer online bestellen. Hebt u gevonden wat u hebben wilt? Rond dan uw bestelling af door uw contact- en adresgegevens in te vullen en te betalen met behulp van iDEAL, PayPal of uw creditcard. Wij leveren steevast uit ons assortiment aan zodat u het morgen al thuisbezorgd mag verwachten.

Stuurt u uw patronen naar ons op!

Als u patronen hebt ontwikkeld of zelf breien en haken technieken hebt bedacht die nog ongekend zijn, dan hopen we dat u de moeite neemt om ze naar ons op te sturen. Wij publiceren dergelijke patronen zodat anderen ze kunnen downloaden, uitprinten en ook kunnen gebruiken. Dat geldt zowel voor breien, haken en voor borduren. U vindt onze contactinformatie onder het kopje “contact” dus stuur ons gerust eens een e–mail. We zijn erg benieuwd naar uw feedback. Wat mag niet ontbreken als u gaat breien en haken? Wol en garen natuurlijk. We hebben zowel synthetisch wol als wol afkomstig van schapen. Synthetisch wol is gemaakt van polymeren, dus van plastic en uiteindelijk dus van aardolie. Wilt u liever het echte werk? Dan kiest u bijvoorbeeld voor wol van gewone schapen, merinosschapen of van alpaca’s. Wilt u graag op de hoogte blijven van veranderingen in ons assortiment? We hebben namelijk vaak scherpe kortingen op de website staan. Misschien is er wel net die breinaald of dat bolletje wol in de aanbieding. Dat scheelt u al snel vele euro’s. En u bent al de goedkoopste als u bij ons online bestelt dus tel uit uw winst. Om op de hoogte te blijven kunt u uzelf lid maken van de gratis digitale nieuwsbrief. Geef direct uw naam en e-mailadres door en ontvang deze brief eens per maand in uw inbox.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn