xplorethenorth - lapland vakantieHet is één van de meest afgelegen en meest dun bevolkte gebieden van Europa: Lapland. Vakantie vieren in dit gebied is zeker iets wat aan te raden is voor liefhebbers van prachtige natuur en rust en reinheid. Naar Lapland op vakantie gaan kan nergens zo eenvoudig als via onze website. Op Xplorethenorth.nl kunt u veel verschillende soorten reizen vinden naar dit prachtige gebied. Wat veel mensen niet weten is dat naar Lapland op vakantie gaan u door verschillende landen kan leiden. Het gebied strekt zich namelijk uit van Noorwegen en Zweden tot Finland en Rusland. In dit gebied wonen in veel gevallen nog de inheems bevolking die beter bekend is als de Sami. Deze rendierherders leven nog helemaal in harmonie met de natuur en veel mensen vinden het prachtig om te zien hoe ze hier leven. Naar Lapland op vakantie gaan kan veel moeite kosten omdat er niet veel toeristische plekken zijn waar u bijvoorbeeld kunt slapen en eten. Daarom is het handig om een reis te boeken via ons. Wij weten namelijk als geen ander waar u het beste terecht kunt en wat de allermooiste gebieden zijn in het hoge noorden. Het is mogelijk om naar Lapland op vakantie te gaan in alle jaargetijden. Met maar liefst gemiddeld 200 of meer dagen sneeuw per jaar is het geen warme vakantie, maar zeker eentje die u nooit zult vergeten. Er zijn namelijk altijd bijzondere dingen te beleven en er zijn vele activiteiten die u hier kunt ondernemen die nergens anders mogelijk zijn. Naar Lapland op vakantie gaan kunt u bijvoorbeeld in de zomer doen wanneer de zon er bijna niet onder gaat. Ook is in dit gebied in deze periode het prachtige noorderlicht, oftewel de Aurora Borealis, te zien. Hoewel u dit ook in andere gebieden kunt zien is het nergens zo mooi als in Lapland. Vakantie vieren en direct genieten van dit natuur wonder is dan ook zeker aan te raden. Kijk vooral eens naar de reizen die wij in de geschikte periodes aanbieden als u hierin geïnteresseerd bent.

Naar Lapland op vakantie en veel activiteiten ondernemen

Wij bieden u naast veel gemak, omdat wij alles voor u regelen, ook de mogelijkheid om veel activiteiten te ondernemen in dit prachtige gebied. Naar Lapland op vakantie gaan zonder te genieten van de bijzondere dingen die u hier kunt doen is natuurlijk niet aan te raden. Kies daarom bijvoorbeeld voor tochtjes met een sneeuwscooter of husky-slee. Ook is het mogelijk om te langlaufen en andere sneeuwactiviteiten te ondernemen. Kijk dus vooral wat de opties zijn op dit gebied als u op zoek bent naar een unieke actieve vakantie. Uiteraard hebben wij ook rustigere vakantie in ons aanbod waarbij u kunt genieten in een prachtige lodge of in een chalet in het besneeuwde landschap. Naar Lapland op vakantie gaan in de kerstperiode is ook zeker mogelijk. Als u hier voor kiest dan gaat u eigenlijk naar het oorspronkelijke kerstgebied toe waar de kerstman ook vandaag schijnt te komen. Geniet van rendieren en de vele sneeuwvlaktes terwijl u ’s avonds heerlijk warm in een authentiek onderkomen kunt verblijven. U kunt zelf kiezen wat voor reis u wilt, want wij hebben erg veel keuze als u naar Lapland op vakantie wilt. Wij werken op basis van een all-in reis en dit komt er op neer dat wij alles voor u regelen. Van ontmoetingen met lokale mensen tot transfers van en naar het vliegveld en de logies, wij regelen alles voor u zodat u alleen maar hoeft te genieten en zich nergens druk om hoeft te maken. Als u naar Lapland op vakantie wilt maar niet zit te wachten op een massale groepsreis dan zit u bij ons ook zeker goed. Wij zorgen voor kleine en intieme vakanties waarbij u in alle rust kunt genieten van de prachtige omgeving. Naast vakanties naar dit gebied kunt u bij ons ook diverse andere reizen boeken naar plekken in het Noorden van Europa. Kies bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een bijzonder locatie om vakantie te vieren voor:

  • IJsland
  • Noorwegen
  • Zweden
  • Finland

Daarnaast bieden wij ook expedities aan met pulka-sledes. Deze grensverleggende tochten zijn niet voor iedereen geschikt maar bieden de liefhebbers een ervaring aan die ze nooit van hun leven zullen vergeten. Kijk voor een compleet aanbod van de reizen die wij aanbieden gerust eens rond op onze overzichtelijke website of neem contact met ons op om meer te weten te komen.

De specialist in reizen in het hoge noorden

Wij zijn een kleine organisatie die kleinschalige reizen verzorgd naar het hoge noorden van Europa. Naar Lapland op vakantie gaan kan dan ook uitstekend via ons, omdat wij als geen ander de prachtigste plekken en beste activiteiten voor u kunnen regelen. Ook vinden veel mensen het prettig dat wij korte lijntjes onderhouden en ook altijd persoonlijk met u zaken kunnen bespreken. Bovendien bieden wij diverse soorten reizen aan zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. Als u het wilt bieden wij dag vullende programma’s zodat u zoveel mogelijk leuke dingen kunt zien en ervaren in het gebied. In elk jaargetijde kunnen wij u de beste reizen aanbieden, dus twijfel niet als u er binnenkort tussen uit wilt, maar bekijk ons aanbod eens. Naar Lapland op vakantie gaan is zeker een keuze waar u geen spijt van zult krijgen, maar juist uw ogen zal openen voor de schoonheid van de natuur.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn