delft.taxi - taxi delftAls u af en toe gebruik maakt van de diensten van een taxi dan kan het zeker lonen om te kiezen voor Cityway Taxi Delft. Wij bieden namelijk vaste klanten, of dit nou particulieren of bedrijven zijn, fikse kortingen aan waardoor wij een erg goedkope aanbieder zijn als u op zoek bent naar een taxi in Delft en omstreken. Wij brengen u voor reduceerde tarieven naar diverse locaties, zoals bijvoorbeeld Schiphol en Den Haag. Uiteraard staan wij van Taxi Delft voor een veilige en comfortabele reis en u zult merken dat zowel onze auto’s als ook onze chauffeurs van de hoogste kwaliteit zijn. Door te kiezen voor onze diensten als u een taxi in Delft wilt kunt u rekenen op een heerlijk ontspannen ritje waarbij u zelf bijvoorbeeld kunt werken of gewoon kunt relaxen. Wij bieden tevens de mogelijkheid tot contractvervoer, bijvoorbeeld voor bedrijven, maar ook voor particulieren die om een of andere reden niet kunnen, willen of mogen rijden. Cityway Taxi Delft geeft tevens de mogelijkheid tot het reserveren van ritten en als u kiest voor deze optie dan kunt u rekenen op een leuke korting of bijvoorbeeld een cash-back actie die behoorlijk op kan lopen. Voor veel bestemmingen hebben wij bovendien vaste tarieven waardoor u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Cityway Taxi Delft geeft u, in tegenstelling tot bijvoorbeeld diensten die via Uber worden aangeboden, altijd een comfortabele en betrouwbare rit en daarom is het verstandig om voor ons te kiezen. Wij rijden zowel binnen Nederland als ook daarbuiten, dus ook als u eenmalig of juist regelmatig naar bijvoorbeeld België of Duitsland moet dan kunt u op onze diensten rekenen. Ook als u een taxi in Delft zoekt die u binnen deze mooie stad kan vervoeren kunt u bij ons terecht. Het boeken van één van onze auto’s met chauffeur is erg gemakkelijk voor u als klant omdat dit zowel via de telefoon als ook via internet kan. Natuurlijk kunt u ons ook gerust bellen voor een offerte of om meer informatie te verkrijgen. Kijk dus eens rond op onze site om meer te weten te komen over ons bedrijf.

Een comfortabele en betrouwbare taxi in Delft

Veel van onze chauffeurs hebben al jarenlange ervaring en weten dus uitstekend hoe zij moeten rijden om het de klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast kunt u bij Taxi Delft Cityway rekenen op uitstekende wagens waar u met meer dan genoeg ruimte achterin kunt zitten en waar u bijvoorbeeld ook uw koffers en andere persoonlijke bezittingen eenvoudig in kwijt kan. Het betalen van onze diensten kan tevens op diverse manieren. U kunt online via onze website een afspraak maken en op die manier direct betalen. Ook kunt u onze chauffeurs contant betalen als u dit liever heeft of als u via de telefoon een afspraak heeft gemaakt. Cityway Taxi Delft beschikt daarnaast over pinautomaten dus u kunt ook met uw pinpas of creditcard het bedrag in kwestie voldoen. Als u via ons bedrijf contractvervoer wilt regelen dan kunt u dit tevens op diverse manieren betalen. Dit kan bijvoorbeeld via een maandelijkse rekening of iets dergelijks. Zoals u kunt lezen bieden wij u veel extra gemak zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken. Kies daarom niet voor een andere taxi in Delft maar kies voor de betrouwbaarste vervoerder met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De flexibele houding van ons bedrijf is daarnaast ook erg handig voor u als klant omdat wij eenvoudig u van verschillende plekken op kunnen halen. De gemiddelde korting die wij aan vaste klanten geven is erg hoog dus het kan zeker lonen om vaker voor ons te kiezen. Wij brengen u graag naar bijvoorbeeld de volgende locaties en steden:

  • Schiphol
  • Den Haag
  • Rotterdam
  • Delfgauw
  • Schipluiden
  • Den Hoorn

Maar uiteraard zijn diverse andere bestemmingen ook mogelijk. Om uit te vinden of wij ook u van dienst kunnen zijn kunt u eenvoudig met ons bellen via het nummer dat u op onze website kunt vinden. Wij van Taxi Delft staan graag voor u klaar en brengen u snel en veilig van A naar B, dus kies gerust voor ons als u vervoer nodig heeft.

Goedkoop vervoer binnen Delft

Waar veel andere aanbieders voor korte ritjes een hoog bedrag vragen, is dit bij ons zeker niet het geval. Als u van vrijdag t/m zondag een taxi in Delft nodig heeft dan vragen wij hier slechts tien euro voor. U kunt dus voor een erg laag bedrag eenvoudig van de ene naar de andere plek binnen de stad worden gebracht. Dit is vooral handig als u bijvoorbeeld een feest heeft en door het nuttigen van alcohol niet meer mag rijden. Wij vervoeren dan graag u of uw gasten van A naar B en zoals u heeft kunnen lezen zijn de tarieven die hiervoor gelden erg laag. Ook voor het vervoer met Cityway Taxi Delft van en naar grote steden in de buurt gelden standaardtarieven die veel lager zijn dan wat andere aanbieders er voor vragen. Kies dus voor een betrouwbare en bovendien goedkope optie als u op zoek bent naar zakelijk of particulier vervoer. Wij van Taxi Delft staan met een glimlach voor u klaar en rijden altijd veilig en op tijd. Op onze website of via ons telefoonnummer kunt u eenvoudig meer over ons te weten komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn