Schotland, mysterieus, ongerept en spannend en daardoor een bezoekje meer dan waard! Als je dit land ook graag eens een bezoek wilt brengen, dan zijn de verscheidene busreizen door Schotland zeker aan te raden. Veel mensen denken bij een busreis al snel aan reizen voor ouderen, maar niets is minder waar. Ook voor de jongere vakantieganger heeft het veel voordelen te bieden. Vlieg je zelf naar Groot-Brittannië, dan zit je altijd met het nadeel dat je niet over eigen vervoer beschikt, waarmee je rond kunt reizen en de diversiteit van het eiland kunt ontdekken. Natuurlijk kun je kiezen voor een huurauto, maar daar zit voor ons Nederlanders het stuur aan de verkeerde kant, wat erg lastig rijden is. Bij busreizen in Schotland heb je daar geen last van, je hebt altijd het vervoer bij de hand om het hele gebied te kunnen ontdekken. Je vertrekt vanuit Nederland met de bus en maakt met de boot de overtocht naar het Britse eiland. Natuurlijk kun je dit ook zelf met de auto doen, maar dan zit je met het punt dat je daar aangekomen links moet rijden, wat niet iedereen evengoed afgaat. Ook als jij dat geen probleem vindt, vergt het autorijden dan toch meer concentratie, waardoor je als bestuurder niet de kans hebt om de omgeving goed in je op te nemen. Kies je voor een van de busreizen door Schotland, dan wordt je gereden en hoef jij dus niet de ogen op de weg te hebben. je kunt gewoon heerlijke ontspannen achterover leunen en het landschap dat aan je voorbij trekt in je opnemen. Dat is absoluut een groot voordeel van busreizen door Schotland, je hoeft niet zelf op de weg te letten, je hoeft niet te wennen aan het links rijden en je kunt daardoor iedere stukje landschap dat je tegenkomt goed bekijken en hier ontspannen van genieten.

Busreizen in Schotland laten je het land ontdekken

Een groot voordeel van busreizen door Schotland is natuurlijk het rondreizen dat er gedaan wordt, zodat je zoveel mogelijk van dit deel van het Verenigd Koninkrijk kunt bezoeken. Gezien de vele bezienswaardigheden die er zijn, is een rondreis ook zeker een aanrader. Je kunt dan genieten van zowel de cultuur als de natuur die het gebied te bieden heeft. In Edinburgh kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het kasteel van de stad of aan een van de andere culturele bezienswaardigheden die er te vinden zijn. Natuurlijk is het ook een fantastische plaats om te genieten van de vele spookverhalen die het land kent of om natuurlijk gewoon te winkelen, want de stad beschikt ook over een goed winkelgebied. Of breng een bezoek aan de kroeg en geniet er van de drankjes, de muziek en de mensen. Wat ook niet mag ontbreken tijdens busreizen in Schotland, is het reizen door de schitterende natuur. De mystieke meren, ruige bergen en prachtige groene heuvels mogen tijdens je reis zeker niet ontbreken. Busreizen in Schotland zijn niet compleet zonder een bezoek aan Loch Ness, om te kijken wat er waar is van de verhalen over het monster dat zich daar schuil zou houden. De Hooglanden is een schitterende streek om aan te doen en wie houdt van een wat ruiger landschap, moet zeker een bezoek brengen aan Isle of Skye. Het land heeft zowel voor cultuurliefhebbers als natuurliefhebbers genoeg te bieden. Ook tijdens het reizen door de natuur zul je volop cultuur tegen kunnen komen, in de vorm van kastelen of ruïnes van kasteeltjes. Achter iedere bocht lijkt zich wel weer iets anders moois voor te doen, busreizen door Schotland zullen dan ook geen moment vervelen.

Vakanties in Europa boek je bij Effeweg.nl

Bij Effeweg.nl vind je verschillende busreizen in Schotland, van een korte tot een wat langere reis, het is bij hen allemaal mogelijk. Wat ook een optie is, is dat jij jouw vakantie hierheen combineert met een bezoek aan Ierland, zo kun je mooi twee verschillende landen bezoeken tijdens één reis. Een groot voordeel van Effeweg.nl is dat zij voor al hun busreizen in Schotland zeer schappelijke prijzen vragen, waardoor je geen heel groot budget hoeft te hebben om toch een fantastische vakantiereis te kunnen maken. Een ander groot pluspunt is dat al hun bussen bestuurd worden door behulpzame, ervaren en betrouwbare chauffeurs. Dat zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel onderweg. Voor busreizen door Schotland is Effeweg.nl dus een uitstekende keus, maar je kunt ook heel goed bij hen terecht als jij graag naar een ander land een busreis wilt maken. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor:

  • Oostenrijk
  • Italië
  • Duitsland
  • Noorwegen

En natuurlijk nog een heel aantal andere Europese bestemmingen. Lijkt een busreis jou niets, boek jij liever een heel ander soort vakantie? Dan kun je bij deze reisaanbieder ook kiezen voor wandelreizen, fietsvakanties, stedentrips, cruises of bijvoorbeeld autovakanties. Voor ieder type vakantieganger hebben zij dus wel een geschikte bestemming en een geschikt soort reis te bieden. Het is dus zeker de moeite waar om eens op hun site te kijken wat zij allemaal te bieden hebben. Als jij vakantie wilt vieren in Europa, dan is de kans zeer groot dat je bij hen een reis kunt vinden die helemaal bij jouw wensen aansluit. Naast de gewone reizen bieden zij ook nog diverse speciale vakanties, zoals muziekreizen, single reizen en kerstreizen. Er valt dus genoeg te kiezen! Voor busreizen in Schotland en voor diverse andere vakanties in Europa ben je bij Effeweg.nl dus aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn