Staat u op het punt om af te reizen naar Thailand? Heeft u er dan aandacht aan geschonken om de vaccinaties voor Thailand te halen? Bent u dat vergeten, ga dan snel naar de website Thuisvaccinatie.nl. Hier vindt u precies welke vaccinaties voor Thailand er aanbevolen worden. Het fijne van Thuisvaccinatie.nl is dat u hier terecht kunt voor het aanvragen van de vaccinaties voor Thailand. Heeft u het druk en eigenlijk te weinig tijd om langs de huisarts te gaan, dan kunt u dus deze specialisten inschakelen. Ze kunnen zelfs op uw werk komen om u van de benodigde vaccinaties voor Thailand te kunnen voorzien. Dat kan gemakkelijk tussen de bedrijven door, zodat u daarna gelijk weer verder kunt met uw werk. Handig toch? U vindt op de website ook veel gestelde vragen die onder andere de vaccinaties voor Thailand aangaan, zoals:

  • Hoe kan ik mij aanmelden?
  • Vergoed mijn verzekeraar de vaccinaties gewoon?
  • Kan ik alle vaccinaties in 1 keer krijgen?
  • Kunnen de vaccinaties bijwerkingen geven?

Heeft u na het lezen van deze vragen zelf nog vragen, maak dan gebruik van het telefoonnummer op de site.

Waarom het krijgen van vaccinaties Thailand nodig is

Uw gezondheid is u natuurlijk alles waard. Toch nemen we het vaak voor lief en denken we er vaak niet over na. We eten dingen die we lekker vinden en ons leven is lekker hectisch. Er is weinig tijd ook om stil te staan dit soort dingen. Toch merkt u, wanneer u getroffen wordt door ziekte, dat gezond zijn het allerbelangrijkste is. Zonder een gezond lijf bent u beperkter in wat u kunt. Het kan zelfs zo zijn dat u niet meer aan het werk kunt en hobby’s op moet geven. Dan verlangt u weer terug naar de tijd waarin u alles nog kon, maar alles voor lief nam. De tijd terugdraaien, dat kunnen we niet. Wel kunnen we er ons best voor doen om ervoor te zorgen dat ziekte ons zo min mogelijk kan treffen. Staat u op het punt om er lekker tussenuit te gaan en een vakantie in Thailand te boeken, dan doet u er goed aan om u te verdiepen in de juiste vaccinaties voor Thailand. Thailand is natuurlijk een heel ander land dan ons vertrouwde Nederland. Bij ons is het risico op ziek worden door muggenbeten bijvoorbeeld lang niet zo groot als daar in Thailand. Een van de vaccinaties voor Thailand die u dient te halen is voor gele koorts. Gele koorts kunt u krijgen wanneer u gestoken worden door een mug. Slechts 1 mug kan ervoor zorgen dat u erg ziek wordt. Om dat te voorkomen kunt u het beste voor de benodigde vaccinaties voor Thailand zorgen. Op de plek van bestemming is het dan alsnog aan te bevelen om u goed te beschermen tegen de muggen. Dat kan door beschermde kleding te dragen en door u in te smeren met DEET. Dit is ook de enige van de benodigde vaccinaties voor Thailand die ook verplicht is. Het niet overigens niet verplicht wanneer u van Nederland naar Thailand af zou reizen, maar wel wanneer u reist tussen landen waar gele koorts voorkomt. Er zijn een paar vaccinaties voor Thailand die door Thuisvaccinatie.nl echt geadviseerd worden. Het is raadzaam om dit advies op te volgen. Het gaat om de volgende vaccinaties voor Thailand: DTP vaccinatie, Hepatitis A vaccinatie en BMR vaccinatie. Bent u hier niet mee bekend en wilt u hier meer over te weten komen, ga dan naar de website Thuisvaccinatie.nl. Hier kunt u uitgebreid vinden wat iedere ziekte inhoudt, wat de gevolgen kunnen zijn en hoe u besmetting kunt herkennen. Verder kunt u bij Thuisvaccinatie.nl terecht wanneer u bij u thuis de vaccinaties voor Thailand wilt laten prikken. U hoeft hiervoor dus geen afspraak te maken bij uw huisarts. Er komt, na het maken van een afspraak, gewoon iemand langs van Thuisvaccinatie.nl. Natuurlijk betreft dit een arts die bevoegd is voor het geven van vaccinaties voor Thailand of voor andere landen, zoals Indonesië. U kunt gelijk online een afspraak maken voor de gewenste en benodigde vaccinaties voor Thailand. Allereerst vult u uw persoonlijke gegevens in. Daarna krijgt u een vragenlijst toegestuurd. Het kort u slechts maximaal 10 minuten van uw tijd om deze in te vullen. U kunt deze uiteraard ook gelijk voor meerdere personen binnen uw gezin aanvragen.

Tips op het gebied van voedsel

U kunt u overigens niet alleen goed beschermen door voor de juiste vaccinaties voor Thailand te zorgen, want ook is het belangrijk om te letten op het voedsel wat u er zult nuttigen. Ga niet gelijk af op hoe het voedsel eruit ziet, maar bereid u altijd goed voor. Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat u uw handen vast voor en na het koken. Ook wordt het altijd aanbevolen om kraanwater te weren. Kies daarvoor in de plaats mineraalwater. Dat is een stuk veiliger, omdat de kwaliteit van het kraanwater vaak niet al te best is. Heeft u het warm en verlangt u naar een ijsje, koop dan geen ijsje bij een kraampje langs de weg. Hoe verleidelijk dit ook kan zijn. Op de website Thuisvaccinatie.nl leest u hier veel meer over. Print de tips en informatie desnoods uit en laat het door het hele gezin lezen. Neem het mee op vakantie, zodat u altijd de informatie bij de hand hebt. U kunt het natuurlijk ook als bestand op uw mobiele apparaat opslaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn