Het wordt steeds lastiger om interessante en verrassende relatiegeschenken te vinden voor uw klantrelaties. We hebben allemaal al eens een bedrukte pen, aansteker of USB-stick ontvangen. Daar worden wij niet meer zo warm van, ook al zijn ze nog altijd zeer bruikbaar. Nee, wilt u echt uw klant verrassen en met wat nieuws komen dan moet u tegenwoordig toch nog aardig zoeken. Wij van BudgetGift helpen u graag op weg en zetten een aantal leuke artikelen voor u op een rijtje. Deze artikelen zijn allemaal te bedrukken met uw logo of naam.

VR-brillen – leef in de virtuele wereld

De wereld van de virtual reality wordt steeds geavanceerder. Er komen steeds meer VR-toepassingen. Bijvoorbeeld alvast in uw nieuwe huis rondlopen zonder dat er ook maar één steen is gelegd. Het is bijna niet meer van de realiteit te onderscheiden. Als we de voorspellingen moeten geloven wordt virtual reality steeds meer geïntegreerd in onze samenleving.
U kunt hier op inspringen door een vr-bril te laten bedrukken met uw logo of naam. Kies voor een simpele kartonnen bril of u kunt gaan voor een echte kunststof vr-bril met hoofdband.

Full colour reiskoffer – in stijl op reis
Waar eerder veel relatiegeschenken gegeven werden tijdens de feestdagen in december, wordt dit ook steeds meer gedaan rond de zomermaanden. Een leuke bedrukte barbecue of een gepersonaliseerde strandset worden steeds vaker aan medewerkers van bedrijven gegeven om ze een fijne zomer te wensen.
Wilt u uw medewerkers echt fijn op zomervakantie sturen? Laat een reiskoffer bedrukken met uw naam of logo. Nee, niet alleen uw bedrijfsnaam op de koffer, maar geheel in full colour aan de voorkant. Zo kunnen uw medewerkers de koffer gemakkelijk herkennen op de bagageband en uw bedrijfsnaam komt vol in beeld.

SeatZac – opblaasbare zitzak

De SeatZac, wie kent ze niet inmiddels. De opblaasbare zitzakken zijn enorm populair. Ze zijn vooral handig voor op het strand, tijdens festivals of andere buitenevenementen. U hoeft ze niet met de mond op te blazen, geen pomp mee te nemen en ze passen zo in uw tas. Simpelweg een paar keer heen en weer rennen met de SeatZac en u kunt heerlijk relaxen.
Wist u dat de SeatZac ook te bedrukken is? Laat uw logo op de SeatZac drukken en laat uw medewerkers heerlijk genieten op het strand of waar dan ook. Gegarandeerd dat uw medewerkers blij zullen zijn met dit trendy relatiegeschenk.

Rackpack – van wijnkist tot wijnrek

Vindt u het ook heerlijk om van een wijntje te genieten? Maar om nu gelijk een wijnkelder te nemen is weer een beetje overdreven misschien. Met de Rackpack creëert u uw eigen wijnrek. Met plek tot wel 6 flessen wijn heeft u altijd uw favoriete wijn bij de hand. U kunt er tevens een wijnkist van maken. Leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven.
De Rackpack is ook te bedrukken bij ons. Laat uw naam graveren in deze miniatuur wijnkelder en verblijdt uw medewerkers hiermee. Viert er iemand een jubileum of op zoek naar een kerstgeschenk? Dan is de Rackpack ook een geschikt cadeau.

Sokken – uw eigen custom made sokken

De trend onder relatiegeschenken is toch wel uw eigen bedrukte sokken. U kent de ‘Happy Socks’ inmiddels wel? Deze vrolijke sokken veroveren onze voeten. Wat is er nu leuker dan uw eigen sokken, geheel in huisstijl gemaakt?

Laat uw medewerkers in stijl rondlopen met uw eigen custom made sokken. Ook leuk als u met collega’s of vrienden een weekend weggaat. Of laat sokken op maat maken en gebruik ze als giveaway voor uw klanten.

Natuurlijk zijn er veel meer leuke relatiegeschenken. Dit is ook maar een kleine greep uit relatiegeschenken die momenteel erg in trek zijn. Wilt u meer informatie over deze of andere relatiegeschenken? Neem dan eens een kijkje op onze website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn