Cobi World of Tanks is de nieuwste collectie die je bij Toys&More kunt vinden. Deze collectie tanks is op basis van het bekende online spel World of Tanks dat over de hele wereld wordt gespeeld. Je vindt in onze collectie Cobi World of Tanks 16 populaire pantservoertuigen, waaronder Britse, Duitse, Amerikaanse en Russische tanks. En naast je dat je een gedetailleerde tank koopt krijg je ook een unieke code die in je in het online spel World of Tanks kunt gebruiken. Hiermee boek je sneller vooruitgang en kun je je skills verbeteren. En uiteraard kun je ook deze tanks zelf in elkaar zetten, en met meer dan 500 bouwstenen is dat een mooie uitdaging voor jong en oud.

Cobi World of Tanks voor jong en oud

Bij Toys&More vind je dus 16 verschillende tanks van Cobi World of Tanks, die je ook online in het spel kunt vinden. Denk aan de M46 Patton tank, van Amerikaanse makelij, of de Centurion I, een van de bekendste Britse tankontwerpen. En deze tank kun je niet alleen zelf in elkaar zetten, maar je vindt hem ook online in World of Tanks. Al de tanks van Cobi World of Tanks zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, maar blijven nog steeds een leuke uitdaging. Door de meer dan 500 bouwstenen per tank ben je wel even zoet, maar je krijgt er ook een prachtig voorwerp voor terug. De set bestaat naast de bouwstenen ook uit 1 speelfiguur en diverse accessoires. Zo bevat iedere set verschillende bewegende onderdelen en stickers, zodat je echt een complete tank hebt. Denk aan een loop die je op en neer kan bewegen, echte wielen en rupsbanden die je kan gebruiken om de tank te bewegen en nog veel meer. Ook heeft iedere tank van Cobi World of Tanks dus een bijpassende speelfiguur. Daarnaast krijg je bij iedere tank die je van Cobi World of Tanks koopt een unieke code. Deze code kun je gebruiken voor bonussen in World of Tanks. Je krijgt drie dagen een premium account, zodat je dit niet meer zelf hoeft te kopen. Met een premium account ga je sneller vooruit in het spel. Ook krijg je 50% meer credits en experience per keer dat je speelt, zodat je nog sneller beter wordt met World of Tanks. Je hebt dus dubbel plezier van de tanks van Cobi World of Tanks: zowel online in het spel als met de tank die je thuisbezorgd krijgt.

Ruim assortiment Cobi speelgoed

Toys&more heeft naast de tanks van Cobi World of Tanks nog veel meer bouwstenen en sets van Cobi in het assortiment. Cobi heeft verschillende producten waarvan zij de licentie hebben, zoals de Willys Jeep en de Boeing 787 Dreamliner. Deze sets kun je uiteraard bij Toys&More bestellen, zodat je een unieke set in handen hebt. Populair is daarnaast de Cobi Small Army. Dit zijn verschillende sets die allemaal een militair thema hebben. Denk bijvoorbeeld aan legervoertuigen, zoals de tanks die je ook bij Cobi World of Tanks kunt vinden, maar ook andere sets behoren tot de mogelijkheden. Ook deze sets hebben vaak bewegende onderdelen en je krijgt er ook diverse speelfiguren bij. Ideaal om weg te geven of om gewoon zelf te houden. De bouwstenen van Cobi passen perfect op die van andere merken, zoals Lego. Op deze manier kunt u uw verzameling uitbreiden, of iemand verassen met een uniek cadeau. Vooral de licentie producten vallen erg in smaak bij onze klanten en wij kunnen die dan ook aan iedereen aanraden.  Wat voor speelfiguren of bouwsets je dus ook zoekt, bij Toys&More vind je altijd de juiste producten van Cobi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn