nieuwesigaret - e liquidE liquid is helemaal in. Zeker sinds het rookverbod in de horeca,de verhoging van de accijnzen en de afschrikwekkende plaatsjes op pakjes sigaretten. Mensen stappen steeds vaker over op de elektrische sigaret. De stof in deze sigaretten is een vloeistof en wordt meestal als “e liquid” aangeduid. Het is eindelijk weer mogelijk om op openbare plekken te roken zonder anderen te storen. Want de damp die wordt uitgeblazen is enkel waterdamp, dus geheel ongevaarlijk. Mensen die veel elektrisch roken moeten wel vaak van filter wisselen. In principe is het goedkoper dan het roken van echte sigaretten, maar u begrijpt dat dit wel afhankelijk is van uw verslaving. Wilt u daarom niet continu filters hoeven kopen maar wilt u e liquid zelf maken? Dan is dat geen enkel probleem. Alle stoffen die in e liquid zitten zijn legaal verkrijgbaar en te mixen tot e liquid. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Wilt u dit graag proberen en hebt u enige ervaring met chemie? Bestel dan deze ingrediënten op nieuwesigaret.nl. Dankzij de nieuwe wetgeving is het mogelijk om al deze losse stoffen te bestellen zodat u snel uw eigen portie e liquid kunt koken. De wetgeving is zelfs veranderd om dit mogelijk te maken omdat rokers anders geneigd zijn terug te vallen in hun nare gewoontes. En ook al bevat e liquid nicotine, er zit geen koolstofmonoxide en teer in. En omdat anderen passief niet langer kunnen meeroken is de e-sigaret een waardige opvolger van shag en tabak.

E liquid is de perfecte vervanger van de sigaret

Wilt u graag uw eigen e liquid maken? Dan is het wel belangrijk dat u de juiste veiligheidsmaatregelen treft. Ondanks het feit dat e liquid ongevaarlijk is, moet u wel voorzichtig met deze stoffen omgaan. We verzenden deze stoffen veilig verpakt zodat er tijdens het vervoer niets kan gebeuren. En uiteraard leveren we een uitgebreide handleiding in het Nederlands aan zodat u direct aan de slag kunt gaan. Er zijn een aantal basisregels die u altijd in acht moet nemen. We hebben ze hieronder opgesomd:

  • Zorg dat u een ruime opgeruimde tafel hebt om aan te werken.
  • Gebruik altijd handschoenen en een mondmasker.
  • Houd kinderen uit de buurt.
  • En verdere benodigdheden zijn een doseerspuit, liquidflesjes om de vloeistof in te doen zodat u meteen kunt gaan roken. En natuurlijk de basisstoffen PG en/of VG, aroma en eventueel een basis van nicotine als het u nog niet lukt om geheel nicotinevrij te roken.

Verkrijgbaar in heerlijke smaakjes

U kunt al deze stoffen en accessoires in een handomdraai legaal bij ons kopen. Vergeet niet om de handleiding en deze regels in acht te nemen. Dan zal het iedereen lukken om snel zijn eigen e liquid te maken. Kies de stoffen uit op onze website. Vergeet niet om aan te geven hoeveel u van elk product wenst. Dan vult u uw gegevens in en betaalt u het bedrag via een digitale betaalservice zoals iDEAL, PayPal of met behulp van uw creditcard. We leveren snel aan huis, in principe hoeft u nooit langer dan enkele dagen te wachten. En dan kunt u de proef op de som nemen. Wij staan te allen tijde voor u klaar dus als u problemen hebt met het mixen dan raden we het u aan om direct even te bellen. U wilt immers geen nare chemische reacties opwekken! U kunt ook een gratis app voor uw smartphone downloaden. Daar kunt u mee berekenen hoeveel milligram u van elke stof nodig hebt voor een optimaal resultaat. Koop er eventueel een nicotine gehalte kit bij om de waardes te controleren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn