Ben jij ook zo gek op acties, korting en aanbiedingen? Ik wel. Al sinds ik als kind met mijn moeder door de stad liep, hadden acties en aanbiedingen een magnetisch effect op mij. Tot grote frustratie van mijn moeder natuurlijk. Ik liep om de haverklap op winkels af om door de ruiten te turen naar de nieuwste items, beste reisdeals of de lekkerste euroknaller. Best leuke herinneringen, maar niet erg praktisch natuurlijk, want het kostte ontzettend veel tijd om de beste acties te vinden en met elkaar te vergelijken. Gelukkig leven we nu in andere tijden en bestaan er tegenwoordig alternatieven. Goede, efficiënte alternatieven. Hiep hiep hoera voor het internet! Nog steeds kan ik urenlang websites afspeuren om de perfecte actie te vinden. Ik ben een reiziger en reizen is nu eenmaal duur. Maar niet altijd. Met de juiste deal zit je zo voor een prikkie in het verre buitenland op een resort of op een berg. Wat jij wilt. Alles kan en niets moet.

Alle acties verzamelen!

Kun je het je nog herinneren? Lijstjes vol met aantekeningen, berekeningen en onoverzichtelijke boekingskosten. Zelf alles uitzoeken, kostte ongeveer net zoveel tijd als alle reisbureaus in de omgeving afgaan. Zo ging het bij mij althans, in de vroege dagen van het internet. Voor ik het wist was ik afgedwaald, en raakte ik verdwaald en verloren in de duistere krochten van het internet. Klinkt bekend? Voor mij was dit zo’n beetje de wekelijkse gang van zaken. De werkweek was voorbij en voor ik het wist was er een nieuwe begonnen, want ik was het halve weekend op zoek naar de beste acties. Tot dat www.aanbiedingen.com in mijn leven kwam. De website van www.aanbiedingen.com is een verzameling van de beste acties en aanbiedingen in Nederland. Zo staat het bomvol met reisdeals. Maar ook met de nieuwste acties van bijvoorbeeld energieleveranciers. Wie wil er nu niet 200 euro besparen per jaar? De website heeft naar eigen zeggen ook exclusieve deals. Daarnaast zijn kortingscoupons van alle erkende webshops geldig. Wat een opluchting zeg! Niet langer zelf verdwaald raken op het internet, maar alle acties overzichtelijk op één pagina. Nooit tevoren heb ik zo weinig tijd hoeven investeren in het vinden van de beste acties. En dat levert natuurlijk ook wat op. Tijd is geld, zeggen we vaak.

Wat je kan vinden op de website

Graag wil ik nog wat meer vertellen over de website www.aanbiedingen.com. Voor de ongeduldige lezers onder ons begin ik met een kleine opsomming van de beste punten van deze website.

  • Alle acties en aanbiedingen op één pagina
  • Gemakkelijk aanbiedingen met elkaar vergelijken
  • Zoekfunctie voor de gehele website
  • Beestachtig veel korting!
  • Groot aanbod in de volgende categorieën:
  • Energie
  • Internet
  • Telecom
  • Vakantie
  • Software

De website is snel en scherp, maar niet spectaculair. Geen fancy flash animaties die over je scherm vliegen en dat is fijn. Een website als deze is voor mij allereerst een krachtige hulpmiddel om aanbiedingen te vinden en met elkaar te vergelijken. Functionaliteit staat op één en wat dat betreft scoort deze website punten bij mij. De site laadt snel op zowel mijn laptop als mijn telefoon. Wel zo fijn als je in de trein eens een kijkje wilt nemen. Of stiekem op je werk. Wel opletten dat de baas niet meekijkt. Voor je het weet zit je lekker vakantie te vieren op je eiland, en kom je ineens je baas tegen. Liever niet natuurlijk. Ervaren is belangrijker dan onderzoeken en daarom raad ik je aan: neem eens een kijkje op Aanbiedingen.com en laat je meevoeren in de wondere wereld van aanbiedingen op het internet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn