De redenen dat jij een sim only abonnement moet nemenAls je abonnement van je telefoon afloopt ben je wellicht op zoek naar een nieuw abonnement. Zeker als je telefoon nog prima werkt is een sim only abonnement wellicht een goed idee. Je betaalt dan immers niet meer voor een nieuwe telefoon en dit kan je veel extra kosten schelen. In dit artikel lees je alles over de redenen om een sim only abonnement te verkiezen boven een abonnement met nieuwe telefoon. Op SimOnly.com kun je nog meer redenen en informatie vinden. Daarnaast kun je er direct abonnementen vergelijken om het voor jou perfecte abonnement uit te kiezen. Lees dus vooral verder.

De voordelen van sim only abonnementen

Het nemen van een sim only abonnement tegenover een abonnement bij een provider heeft veel voordelen. Deze zal ik hier op een rijtje zetten:

  • De kosten van een sim only abonnement zijn laag. Doordat je niet betaalt voor een nieuwe telefoon.
  • Kosten voor je minuten en data laag blijven.
  • Ook kun je met sim only een abonnement nemen bij een goedkope provider.
  • Je abonnement is veel flexibeler.

Bij een sim only abonnement zit je in principe nergens aan vast. Je kunt je abonnement elke maand opzeggen of wijzigen. Als je blijkt meer te internetten dan je had verwacht kun je dit gemakkelijk wijzigen zonder dat je de hoofdprijs gaat betalen voor meer data. Ook kun je je abonnement gewoon opzeggen. Je zit nergens aan vast zoals dat bij een abonnement met toestel vaak wel het geval is. Je eigen telefoon houden. Bij een sim only abonnement kun je gewoon je eigen toestel houden. Je wisselt alleen de simkaart. Als je oude telefoon het nog goed doet is dit natuurlijk een zeer aantrekkelijke oplossing. Ook kun je ervoor kiezen een nieuw toestel te kopen. Je betaalt dan voor het toestel meer, maar het is dan wel vanaf het begin helemaal van jou. Misschien heeft het nemen van een sim only abonnement nog wel meer voordelen voor jou. Het is aan jou om deze zelf te ondervinden. Veel mensen denken vaak dat je met een sim only abonnement geen nieuw toestel kunt krijgen en dat je dan meteen aan een abonnement met toestel vastzit. Je kunt echter ook zelf een los toestel kopen. Je betaalt in dat geval de telefoon meteen helemaal en je betaalt deze niet maandelijks af. Bij een abonnement met nieuw toestel is het zo dat je je telefoon eigenlijk ‘leent’. Je betaalt er dan maandelijks een deel van af. Soms is het goedkoper om zelf een toestel te kopen. Dit kun je voor jezelf berekenen door abonnementen en prijzen van toestellen te vergelijken. Voor meer informatie en abonnementen kun je kijken op SimOnly.com.

Het vergelijken van abonnementen

Je kunt sim only abonnementen onderling gemakkelijk vergelijken op https://www.simonly.com/. Je bepaalt hoeveel data, minuten en sms’jes je denkt nodig te hebben en de website laat jou dan al je opties bij verschillende providers zien. Zo zie je in één oogopslag hoeveel je per maand kwijt zou zijn bij iedere provider. Daarnaast staat erbij voor hoe lang je abonnement maximaal loopt. Dit is meestal 1 of 2 jaar. Je kunt dan zien hoeveel je in totaal betaalt voor je abonnement. Zo kun je zelf ook nog een abonnement met toestel vergelijken met deze abonnementen. Zo weet je goed wat voor jou uiteindelijk goedkoper zou zijn. Daarnaast vind je op SimOnly.com ook alle aanbiedingen en providers. Kijk dus vandaag nog op de website en vind jouw ideale abonnement.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn