Ik en mijn man werken beide volledig. We hebben geen kinderen. We hebben ons beide altijd willen richten op onze relatie en onze carrière, en het leek ons daarom niet een goed plan om kinderen te nemen. Hoewel we hier beide geen spijt van hebben, hebben we soms wel spijt van het feit dat we beide erg veel werken. Er zijn weken waarin we elkaar amper kunnen zien. Ik merk dat ik daardoor gestrest raak. Wanneer we dingen met elkaar doen kan ik echt ontspannen, voor hem geldt dat ook. Wanneer we tijd hebben voor elkaar hebben we alleen niet altijd zoveel te doen. We moeten afspraken ver van tevoren inplannen, als we echt iets concreets te doen willen hebben. Vorig jaar hebben we daarom besloten dat we om de beurt iets bedenken om samen te gaan doen, zodat we minimaal een keer per maand iets leuks met elkaar kunnen doen. In het begin was het niet zo moeilijk om iets leuks te bedenken. Er waren veel films die we beide nog een keer wilden zien. Omdat we het in het dagelijks leven zo druk hadden, kozen we de meest ontspannende dingen die we konden bedenken uit. Wij willen geen tripjes naar het buitenland, of campingvakanties in Nederland. We blijven lekker thuis, of in de buurt van ons huis in ieder geval. Op een gegeven moment konden we beide geen films meer bedenken, dus moesten we overstappen naar iets anders. Zwemmen? Nee, dat is te actief. Vissen? Nee, dat is dan weer te saai. Het was mijn beurt om iets uit te kizen, en gelukkig kreeg ik tijdens mijn werk een openbaring. Anders had ik nooit iets kunnen vinden voor die maand. Iets wat ik nog nooit gehad had en waar mijn man vroeger erg van kon genieten is een massage. Een goede massage ontspant je volledig, het is niet actief, het is niet saai, oftewel het was de perfecte activiteit om samen te gaan doen. Ik kwam enthousiast thuis, pakte de laptop erbij en zocht op ‘massage Etten-Leur’. Er was een aantal plekken waaruit we kiezen konden. Ik wilde mijn man verassen met een massage in Etten-Leur, ik vertelde het daarom niet. Dit is de website die er voor mij het meeste uitsprong: http://liaroma.nl/massage-etten-leur/

De meest ontspannende massage in Etten-Leur

Via de website maakte ik een afspraak. De reden dat ik voor een massage in Etten-Leur bij Liaroma gekozen heb is:

  • Je kunt er veel verschillende soorten massages volgen.
  • De tarieven zijn competitief.
  • Een professionele uitstraling.

Toen ik mijn man in de ochtend vertelde dat we later die dag een massage in Etten-Leur kregen zag ik zijn ogen oplichten. Na onze laatste werkdag van de week zijn we in de auto gestapt en binnen enkele minuten kregen we beide een ontspannende massage in Etten-Leur. Iets waar we beide erg aan toe waren.

Onze ervaring

We hebben de massage in Etten-Leur als erg prettig ervaren.Ik had dus nog niet eerder een massage, en geloof me wanneer ik zeg dat ik nog nooit zo ontspannen ben geweest. Mijn man en ik waren op de terugreis van onze Liaroma massage in Etten-Leur stil, we zeiden geen woord. Het was alsof we in trance waren. Die avond hebben we beide heerlijk geslapen. We hebben besloten wekelijks een massage in Etten-Leur te doen, om op die manier hopelijk ontspannen te blijven. Ik raad iedereen die op zoek is naar een massage in Etten-Leur, iedereen die zich echt wil ontspannen, aan om eens een kijkje te nemen bij Liaroma.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn