Ons bedrijf is de laatste jaren aanzienlijk gegroeid en dat heeft ertoe geleid dat wij steeds meer orders kregen. Dat was natuurlijk heel prettig om te merken, maar tegelijkertijd betekende het ook dat wij onze bedrijfsprocessen moesten gaan aanpassen. Wanneer wij namelijk zo doorgingen zoals wij dat vroeger altijd deden, dan hadden wij niet meer genoeg capaciteit om alle orders te verwerken. Wij konden echter heel wat verbeteringen doorvoeren, maar wij wisten niet helemaal hoe wij dit moesten doen. Vandaar dat wij besloten hebben om te kijken of wij een cursus konden volgen waarmee wij ons konden richten op het doorvoeren van deze processen. Wij hebben toen gekeken op het internet om te zien waar wij dit het beste konden laten doen en toen kwamen wij al snel terecht bij de mensen van QCPP.nl. Deze mensen hebben zeer veel verstand van zaken en wij lazen dat wij hier een black belt training konden volgen. Dat was iets waar wij wel oren naar hadden omdat wij al vaker mensen hadden gehoord over deze black belt training en zij waren daar zeer over te spreken. Vandaar dat wij gekeken hebben of wij een aantal van onze mensen ook deze black belt training konden laten volgen en dat bleek het geval te zijn. Wij vonden het prettig om te horen dat wij onze medewerkers al heel snel konden laten beginnen met de black belt training en wij hebben hen dan ook meteen opgegeven voor de training. Het fijne aan QCPP.nl is dat men er alles aan doet om je zo goed mogelijk op te leiden. Wij hebben gemerkt dat hier mensen werken die echt hart voor de zaak hebben en die het beste met de mensen voor hebben die de black belt training komen volgen. Onze medewerkers hebben het dan ook als heel prettig ervaren om hier getraind te worden.

Deze black belt training was zeer de moeite waard

Toen onze mensen eenmaal aan hun black belt training begonnen, merkten zij dat zij heel veel kennis kregen gepresenteerd waar zij meteen iets aan hadden. Het is namelijk zo dat wanneer je hier een training volgt, je meteen allerlei nuttige kennis uit de praktijk krijgt. Onze mensen vertelden dat zij na de eerste bijeenkomst al punten in ons bedrijf hadden gezien die verbeterd konden worden. Dat maakte het voor hen heel leuk om de black belt training te volgen omdat zij iedere keer weer met nieuwe tools terug kwamen die zij meteen konden toepassen. Mocht u daarom ook graag efficiënter willen werken, dan kunt u altijd een keer komen kijken of de  black belt training ook iets voor u is. U leert hier namelijk hoe u bepaalde processen binnen uw bedrijf beter kunt aanpakken. U zult merken dat u hier heel veel aan heeft. Efficiëntie betekent namelijk ook dat u minder geld uitgeeft en meer verdient. Daar kan geen enkel bedrijf iets op tegen hebben, lijkt mij zo. Vandaar dat wij ook heel blij zijn dat wij onze mensen hier een black belt training hebben laten volgen.

Wij zijn klaar om ons bedrijf om te vormen

Doordat wij onze medewerkers bij dit bedrijf een training hebben laten volgen, zijn zij klaar om onze bedrijfsprocessen te verbeteren. Wij zijn daarom blij dat wij hen hier hebben laten trainen. Kortom:

  • deze training is ons heel goed bevallen
  • wij zijn klaar om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren
  • wij hebben nu al profijt gehad van deze cursus

Kijk voor meer informatie even op QCPP. Hier kunt u ook meer informatie over de training vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn