Ben jij op zoek naar een draadloos camerasysteem voor in de achtertuin? Dan ben je op bewakingscamera.nl op de goede plek. Op deze site vind je diverse camerasystemen, elk met hun eigen voor- en nadelen. Wat zijn de specificaties van een draadloos camerasysteem en wat kun je ermee?

  • Opnemen en bekijken
  • Eenvoudige montage
  • ’s Nachts beelden bekijken
  • Waterbestendig en bestand tegen vandalisme

Een draadloos camerasysteem stelt je in staat op beelden in of rondom je huis op te nemen. Deze beelden worden opgeslagen op een recorder. De recorder kan vervolgens worden aangesloten op een computer, of een monitor. Je kunt de video feed dan op ieder moment terughalen of bekijken. De video is van hoge kwaliteit, gemiddeld 2,5 keer scherper dan Full-HD. De camera zorgt voor de juiste belichting van een situatie. Je hebt dus nooit last van de zon, of juist van een donkere schaduw. Bovendien toont een draadloos camerasysteem de kleuren van de camera zo natuurlijk mogelijk. Hoge kwaliteit dus, waar je echt wat aan hebt. Wil je een bepaalde positie op het scherm wat beter in de gaten houden, dan kun je heel eenvoudig inzoomen. Je bent daardoor altijd in staat om precies te zien wat jij wilt zien. De beelden zijn goed te gebruiken als bewijsmateriaal, bijvoorbeeld na een inbraak. Jij kunt aantonen wie het huis binnenkwam, op welk moment en op welke plaats. Het is alsof je ze op heterdaad betrapt! Om een draadloos camerasysteem aan te sluiten, hoef je geen vakman te zijn. De instructies zijn duidelijk en je hebt het basisplatform in no time gemonteerd. Het is dan slechts een kwestie van de camera plaatsen en deze verbinden met het stroomnetwerk. Hetzelfde doe je met je recorder. Beide apparaten praten vervolgens met elkaar, zonder kabel door de woonkamer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar https://www.bewakingscamera.nl/draadloos-camerasysteem en bekijk het volledige assortiment!

Draadloos camerasysteem is robuust

De meeste inbraken vinden ’s nachts plaats. Je wilt dus dat de beelden ook in het donker goed te bekijken zijn. Een draadloos camerasysteem van deze specialist schakelt moeiteloos over tussen een dag- en nachtkijker. Zo heb je altijd duidelijke plaatjes voor je. Ben jij op zoek naar een draadloos camerasysteem? Dan wil je goede kwaliteit. Je bent op zoek naar robuust materiaal, wat wel tegen een stootje kan. Bovenstaande systemen zijn stuk voor stuk waterbestendig. Je kunt ze dus ophangen zonder overkappingen, ze zullen altijd blijven werken. Pas uiteraard wel op met de draad richting het stopcontact. Zorg ervoor dat deze is afgedekt, of niet nat wordt. Zo voorkom je kortsluiting. Verder is een normaal draadloos camerasysteem ook bestand tegen vandalisme. Dat komt waarschijnlijk niet als een verrassing; het eerste wat een crimineel probeert is of hij de camera’s kan uitschakelen. De camera hangt natuurlijk al buiten bereik, maar mocht iemand er toch bijkomen, dan zal hij of zij merken dat de kwaliteit van de behuizing uitstekend is. Het is bijna niet mogelijk om de internet apparatuur te beschadigen. Een draadloos camerasysteem is dus robuust. Je weet altijd waar je van op aan kunt!

Laat je informeren

De aanschaf van een camera kan in de centen lopen. Hoe beter de kwaliteit, hoe duurder het product. Laat je daarom goed informeren voor je tot aanschaf overgaat. Neem contact op met de klantenservice van bovenstaand bedrijf. Zij kunnen je precies vertellen welk apparaat bij jou past. Ook kunnen ze je advies geven wanneer een product niet meewerkt, of defect is. Een probleem is in de regel snel verholpen. Klik op de link en laat van je horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn