Maak jouw eettafel compleet en laat servetten bedrukken in stijl bij Drukwerkdeal.nl. Een feestelijke gelegenheid is nog sfeervoller met bedrukte servetten waarop de naam op afgedrukt zijn of een ontwerp in het kader van een betreffende gelegenheid. Zorg ervoor dat jouw ontwerp gereed is en selecteer de opties die aansluiten bij jouw evenement. Al hoeft het niet alleen maar om een evenement te gaan. Ook voor een horecagelegenheid of een cateringbedrijf kan het een uitkomst zijn. Op deze manier blijft jouw zaak op alle materialen benoemd en toon je een bepaalde representativiteit naar de klanten. Worden jouw hapjes geserveerd op een feest? Reken maar dat de gasten door de bedrukte servetten jouw bedrijf leren kennen. Naast functionaliteit hebben ze zo ook een promotiefunctie. Zeker als jouw hapjes in de smaak vallen, dan ga je blij zijn dat je servetten bedrukken nog hebt aangevraagd bij Drukwerkdeal.nl. Voor je het weet krijg je meer aanvragen voor jouw cateringbedrijf. Wat de gelegenheid ook is, servetten bedrukken in stijl kan een waardevolle aanvulling zijn in een ruimte. Het voegt nog een exclusiviteit toe aan de uitstraling, helemaal als je dit door Drukwerkdeal.nl laat uitvoeren. Indien nodig vraag je nog advies aan de medewerkers van Drukwerkdeal.nl om er zeker van te zijn dat jouw bedrukte servetten van de beste kwaliteit zijn.

Bedrukte servetten in PMS of full color

Waar je enige hulp kan gebruiken is de beslissing of je servetten bedrukken laat doen met het Pantone Matching System (PMS) of in full color. Dit hangt erg af van jouw ontwerp en of er veel kleuren in verwerkt zitten. De keuze voor de druktechniek heeft veel invloed op het resultaat van de bedrukte servetten. De PMS-druktechniek wordt het meest geselecteerd bij huisstijldrukwerk. Met name als het ontwerp niet een grote afbeelding bevat en juist een eenvoudige vorm betreft. Mocht in de huisstijl maar een kleur verwerkt zitten, dan kies je voor de 1/0 enkelzijdige 1 PMS-kleur optie. In dit geval gaan ze servetten bedrukken aan een kant van de servet en maken ze gebruik van 1 PMS-kleur. Wil je alle bedrukte servetten voorzien van een foto? Bijvoorbeeld van de jarige, een bruidspaar of een voorwerp, dan is full color geschikter. Full color wordt het meeste gebruikt als foto’s afgedrukt gaan worden. Door de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) tijdens het servetten bedrukken te mengen, kunnen ze iedere kleur nabootsen dat voorkomt in de afbeelding. Als je toch twijfelt aan de druktechniek, dan is de klantenservice van Drukwerkdeal.nl voor jou bereikbaar via onder meer chat en telefoon.

Hoogwaardige kwaliteit op tafel

Naast kwalitatieve druktechnieken denkt Drukwerkdeal.nl ook aan de kwaliteit van het materiaal zelf. Als eerste maak je een selectie uit de verschillende formaten voor servetten bedrukken:

  • 24 x 24 centimeter
  • 33 x 33 centimeter
  • 40 x 40 centimeter

Na deze selectie voor de bedrukte servetten heb je de keus uit 2-laags of 3 laags materialen. Alleen is de 2-laags niet beschikbaar voor de full-color druktechniek. Het afdrukken van een foto is dan niet mogelijk, hiervoor is alleen de 3-laags servet beschikbaar. De 3-laags is steviger en geeft de bedrukte servetten een luxere uitstraling.

De bedrukte servetten zullen niet volledig voorzien zijn van jouw afdruk. Welke ruimte wel bestemd is voor het servetten bedrukken geef je aan met het drukformaat:

  • 24 x 24 cm: drukformaat 7 x 7 cm, voorzijde
  • 33 x 33 cm: drukformaat 10 x 10 cm, voorzijde
  • 40 x 40 cm: drukformaat 14 x 14 cm, voorzijde

Zodra je alles hebt geselecteerd voor servetten bedrukken, dan kies je de oplage voor het aantal bedrukte servetten die je wilt ontvangen. Nadat je de bestelling hebt ingestuurd, duurt het ongeveer 25 werkdagen voor je ze binnen krijgt. Bestel ze dus op tijd voor het grote evenement.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn