Als je nog nooit in Italië bent geweest, dan is het echt tijd dat je een vakantie boekt naar dit schitterende land. Het is er politiek gezien misschien niet al te best vertoeven, maar je gaat er niet heen om te wonen. Dat is overigens sowieso een slecht idee, want het land is zeer corrupt. Italianen zelf zijn niet anders gewend, maar zodra je er aan paar maanden woont, dan verlang je al snel terug naar Nederland. Mensen die menen dat het in Nederland allemaal zo slecht is, zouden voor de aardigheid eens in Italië moeten gaan wonen. Puur om te ervaren wat het betekent als zaken écht slecht geregeld zijn. Maar als we de corruptie, de Italiaanse mentaliteit en het hele politieke systeem even aan de kant zetten, dan houden we een prachtig land over. Mooie azuurblauwe meren. De Middellandse Zee vlak bij, schitterende uitzichten, mooie heldere kleuren, volop zon en natuurlijk heerlijk Italiaans eten. Vooral buiten de steden kun je heerlijk genieten. Het is dan ook een goed idee om geen hotel in de stad te boeken, maar een mooi vakantiehuis midden in de Italiaanse natuur. Een vakantiehuis in Italië is perfect, want je kunt vanaf je eigen terras vaak al prima genieten van het Italiaanse landschap. Hier kun je vaak uren naar kijken met een lekkere espresso of eventueel een lekker Italiaans wijntje. In Toscane is het in de lente bijvoorbeeld heerlijk vertoeven. Het is dan nog niet te heet en het hele landschap staat in bloei. In de winter is dit een vrij doodse streek, maart juist in april en mei is het een heel goed idee om juist in deze streek een vakantiehuis in Italië te boeken. Maar je kunt natuurlijk ook verder naar het zuiden gaan. Je komt dan in de punt van de laars terecht waar je optimaal kunt genieten van veel zonuren en een prachtige blauwe zee. Perfect dus voor de strandliefhebbers. Zowel de kustgebieden als het binnenland hebben veel te bieden. Via eurocottage.com kun je een vakantiehuis in Italië boeken. Of je nu naar het noorden, midden of zuiden van het land wilt, via eurocottage.com vind je altijd een geschikt vakantiehuis. Ook als je bijvoorbeeld met je kinderen op vakantie wilt, dan kun je kiezen voor een kindvriendelijk vakantiehuis in Italië. In dat geval is het bijvoorbeeld fijn als er een zwembad in de buurt is of andere faciliteiten voor kinderen.

Bekijk de website van eurocottage.com en vind het ideale vakantiehuis in Italië

Mocht je willen weten wat je zoal kunt verwachten als je een vakantiehuis in Italië boekt, dan is het verstandig om gewoon even op de site te kijken. Hier vind je per vakantiehuis verschillende foto’s voor een eerste indruk. Tevens zie je meteen hoeveel slaapkamers een vakantiehuis heeft en dus ook hoeveel mensen er kunnen slapen. Ga je met een groep van 8 mensen, dan kun je direct zien welke vakantiehuizen geschikt zijn voor een dergelijk aantal. Tevens kom je op deze manier ook snel te weten hoe de omgeving eruit ziet. Mocht je via de foto’s op de site te weinig informatie krijgen, dan kun je altijd Google erbij pakken voor extra foto’s van de omgeving in de buurt van het vakantiehuis in Italië.

Inspiratie doe je op via de website

Op de website van Eurocottage kun je gemakkelijk inspiratie op doen. Onderaan de website vind je verschillende categorieën die jou kunnen helpen bij het vinden van een vakantiehuis in Italië zoals:

  • Vakantiehuis met zwembad
  • Vakantiehuis met hond
  • Kindvriendelijk vakantiehuis
  • Vakantiehuis aan zee

Ideaal om snel een vakantiehuis te vinden dat bij je wensen past.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn