We kunnen u een enorme dienst bewijzen in de zin dat we de salarisadministratie in zijn geheel uit handen kunnen nemen. Bij payroll besteedt u in principe het werkgeverschap op het gebied van salarissen en de hele administratie die daar bij komt kijken uit aan ons bedrijf: Repay HRM. Wij kennen natuurlijk alle actuele regelgevingen op het gebied van deze administratieve vorm. Niet alleen helpen we bedrijven met payroll in de zin dat we elke week of elke maand het verdiende salaris aan uw medewerkers overmaken, we kunnen nog veel meer werkzaamheden uit handen nemen. Denk aan het bijhouden van ziekteverzuim, het regelen van ontslagprocedures en vele andere werkzaamheden die u als werkgever hebt. We bieden u een totaalpakket aan waarvan payroll het voornaamste aspect is. Klinkt u dat als muziek in de oren en is payroll echt iets voor uw bedrijf? Hebt u meer adem nodig zodat u uw personeel beter kunt ondersteunen, nieuwe connecties kunt leggen of u zich meer bezig kunt houden met uw klanten? Geef payroll dan een kans en kijk eens op onze website: repay.nl. Het grote voordeel is dat u simpelweg erg veel tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken zoals reeds genoemd. U hoeft niet langer over te werken dus al die gemaakte kosten houdt u tevens over en kunt u investeren in een payroll bedrijf zoals de onze. Het zal u uiteindelijk geld opleveren want tijd is geld.

Is payroll de ideale oplossing voor uw bedrijf?

U kunt beter voor uw personeel zorgen, ervoor zorgen dat ze niet overwerkt raken en zo het ziekteverzuim doen afnemen. Dankzij payroll hebt u minder administratieve zaken en kunt u altijd een overzicht inzien van de salarisadministratie. Erg handig als u bijvoorbeeld de begroting van het volgende jaar wilt maken of de belastingaangifte in wilt vullen. Repay HRM heeft meer dan 10.000 mensen in dienst en we hebben diverse kantoren in het hele land. In meer dan 75 branches werken deze medewerkers dus de kans dat we met uw sector bekend zijn is erg groot. Kijkt u maar eens op onze website want daar vindt u een overzicht van onze vestigingen en de bedrijven met wie we onder andere zaken doen. Zo verzorgen we de payroll voor onder andere Jumbo, Etos en Only. Voor 2017 zijn er diverse wetswijzigingen doorgevoerd door de overheid. Een korte opsomming van belangrijk bepalingen waar u als werkgever van op de hoogte moet zijn luidt als volgt:

  • Het minimumloon is gestegen,
  • De AOW-leeftijd is verhoogd naar 65 jaar en 9 maanden,
  • Werknemers mogen om een bedrijfsarts en een second opinion vragen,
  • En het stelsel van autobelastingen is simpeler geworden.

Geef uw salarisadministratie uit handen en profiteer!

Dit was slechts een kleine opsomming van een aantal belangrijke veranderingen. Wij kennen deze veranderingen natuurlijk door en door en voeren ze direct door zodat u dit niet hoeft aan te passen in het nieuwe jaar. Wilt u weten wat de kosten zijn voor payroll? Geef dan aan om hoeveel medewerkers het gaat en in welke branche uw bedrijf werkzaam is. Stuur een e-mail met deze gegevens zodat we snel een vrijblijvende offerte kunnen toesturen. Wilt u liever direct een zakelijke afspraak maken? Kies dan de meest dichtstbijzijnde vestiging uit en maak een afspraak. U bent op de afgesproken dag van harte welkom en uiteraard staan de koffie en de thee voor u klaar. U kunt te allen tijde via de website allerlei belangrijke gegevens gratis downloaden zoals de salariskalender en het NBBU-cao. Blijf up to date dus bookmark onze website en volg ons via de sociale media.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn