Als je ergens heerlijk tot rust kunt komen, dan is het wel in Drenthe. Deze groene provincie is ideaal voor een beetje rust en ontspanning. Dat is af en toe ook hard nodig, want het leven is voor veel mensen druk genoeg. Dus het is heel gezond om af en toe even de natuur op te zoeken. Als je in de stad woont, dan kun je een dagje vrij nemen, maar als je de stad niet verlaat, dan kun je niet optimaal ontspannen. Als je bijvoorbeeld de hele dag op de bank hangt, dan doe je wel niets, maar je voelt je niet beter. Het niets doen in je eigen woning, met al het stadslawaai om je heen, werkt vaak juist averechts. Mensen zijn ook niet gemaakt om niets te doen, dus als je niets om handen hebt, dan begint het al snel te kriebelen. In Drenthe kun je bijvoorbeeld een gezonde wandeling maken. Je bent dan buiten in de natuur, je hebt fluitende vogels om je heen en vooral geen stadsgeluiden. Tevens ben je bezig. Je lichaam is actief en daardoor maak je allerlei stofjes aan waardoor je je tevreden voelt. Een inactief lichaam is een ontevreden lichaam, maar als je lekker bezig bent in de natuur, of je nou wandelt, voetbalt of lekker gaat fietsen, dan voel je je meteen een stuk beter. Tevens zal je merken dat je energieniveau omhoog gaat. Daardoor kun je er na het uitstapje in Drenthe weer vol tegen aan. De daad van ontspannen kent meerdere niveaus. Je kunt er even tussen uitgaan en rondwandelen in de natuur. Maar je kunt je ook heerlijk laten verwennen voor optimale ontspanning. Daarvoor kun je terecht bij het beste hotel in Drenthe, namelijk Wellness Hotel en Golf Resort Zuiddrenthe. Hier kun je genieten van heerlijke wellness arrangementen en je kunt ook gelijk een balletje slaan. Dit hotel in Drenthe bevindt zich aan de rand van het groene natuurgebied Bargerveen/Veenland. Je kunt daarom dus genieten van zowel de ontspannende natuur als de beste wellness arrangementen. Voor de golfliefhebbers is er een schitterende golfbaan. Mocht je meer willen weten, kom dan vooral eens langs op de website van zuiddrenthe.nl. Hier vind je meer informatie over het hotel in Drenthe, de omgeving, de arrangementen en het restaurant.

Een schitterend 4 sterren hotel in Drenthe

Genieten is een vak apart. Als je echt wilt genieten van een welverdiend uitstapje, dan kun je dat natuurlijk het beste doen in een 4 sterren hotel in Drenthe. Dan weet je immers zeker dat je optimaal verwend zult worden. Tevens is het uiteraard een gegeven dat je in een 4 sterren hotel in Drenthe zult genieten van luxe en comfort. Een dergelijk hotel in Drenthe beschikt niet voor niets over 4 sterren. Als je een druk leven leidt, dan verdien je het ook gewoon om jezelf af en toe eens lekker te laten verwennen. Daarom is het ook heel fijn om te weten dat je niet alleen geniet van het comfort van het 4 sterren hotel in Drenthe, maar ook van de wellness mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld extra genieten van verschillende wellness activiteiten zoals:

  • Beautyarrangementen
  • Lichaamsbehandelingen
  • Sauna
  • Massages

Wat is er heerlijker dan na een fikse wandeling in de Drenthe natuur een fijne massage ontvangen?

Boek een kamer in het hotel via de website

Op de website kun je gelijk kijken of er nog een kamer beschikbaar is. Vul gewoonweg de periode in en het aantal personen en je kunt direct een kamer reserveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn