fiets-tassen-shop - rugzakReizen kan op diverse manieren. De een houdt ervan om lange wandelingen te maken, de ander gaat liever op een strand liggen en genieten van de luxe van een hotel. Ook zijn er veel Nederlanders die met de fiets op vakantie gaan. Daar hebt u wel een goede fiets voor nodig en natuurlijk allerlei tasjes die u aan de fiets kunt hangen. Voor al deze accessoires kunt u bij ons op de website eens kijken want we hebben allerlei handige artikelen voor onderweg. Zo ook de rugzak. U staat er misschien niet bij stil maar het is wel zo handig om tijdens de fietsreis een rugzak te dragen. U bent het middelpunt, het zwaartepunt van de fiets. Daarom mag u eigenlijk wel iets meer wegen dan enkel uw eigen gewicht. Een ander voordeel van het dragen van een rugzak tijdens lange tochten is dat u meer mee kunt nemen dan u van te voren had ingecalculeerd. En ten slotte is een speciale rugzak die u bij ons op de website koopt een stuk beter voor uw rug en schouders want dit zijn fietsrugtassen die ontworpen zijn voor deze fietsvakanties. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u graag eens weten wat er allemaal te vinden is in ons uitvoerige assortiment? Dan hoeft u maar een ding te doen en dat is kijken op: fiets-tassen-shop.nl.

Gaat u lang fietsen? Koop dan een comfortabele rugzak

Nederland is een fiets land. Op deze kleine oppervlakte worden nergens in de wereld zoveel fietsen aangetroffen. Het is daarom jammer dat we een laag land zonder bergen zijn. Want anders zouden we het vast en zeker een stuk beter doen tijdens wielerwedstrijden. We hebben zeker heel wat talent maar die sporters moeten vaak verhuizen naar zuidelijkere landen. Maar voor uw fietsvakantie kunt u wel goed trainen in Nederland. Er zijn diverse natuurgebieden waar u doorheen kunt fietsen met uw rugtas om. Dan went u direct aan het dragen van een rugzak. Als er dan nog wat moet worden afgesteld dan kan dat direct en hebt u tijdens uw vakantie nergens pijntjes. Het uitzoeken van een rugzak kan nog een hele klus zijn. Op onze website vindt u van alle artikelen duidelijke foto’s met beschrijvingen. Ook staan de prijzen vermeld zodat er binnen ieders budget een goede rugzak te vinden is. De rugzak die wij aanbieden is van het merk Ortlieb. Dit merk maakt zeer comfortabele rugtassen en andere fietsproducten die speciaal zijn ontworpen voor alle fietstochten.

Leer om licht te reizen, alleen het broodnodige neemt u mee!

Hebt u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct tot aankoop overgaan. Klik de rugzak aan die u wilt hebben. Dan kunt u direct het formulier invullen met uw naam, adres en contactgegevens. Ten slotte hoeft u enkel nog de rugzak te betalen en dat kan door gebruik te maken van een online bankservice zoals PayPal en iDEAL. Het zal vervolgens niet lang duren voordat uw tas uw kant op komt. Bent u tevreden over uw product? Laat dan een berichtje achter op onze website. We raden het u absoluut aan om te oefenen met het dragen van de tas als u gaat trainen voor uw fietsvakantie. Ten slotte nog een aantal belangrijke feiten over onze website:

  • U kunt veilig online betalen
  • Als u vandaag voor 18:00 uur bestelt, dan hebt u het morgen al in huis
  • Alle bestellingen boven de 50 euro worden gratis verstuurd
  • En u mag van ons een uitstekende kennis van zaken verwachten. Hebt u daarom vragen? Stel ze aan de klantenservice.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn