Garagebedrijf Imminkhuizen uit Langbroek staat voor u klaar als u een garage nabij Wijk bij Duurstede zoekt. Zoals u weet ligt Langbroek zeer dichtbij deze plaats dus vergeet ons niet te bookmarken. Dan hebt u altijd een garage nabij Wijk bij Duurstede achter de hand als het nodig is. Als u net een nieuwe of tweedehands auto hebt gekocht dan wilt u misschien niet bij deze dealer uw jaarlijkse onderhoud laten verrichten. Meestal bent u dan namelijk veel duurder uit dan wanneer u hier een particuliere zaak voor zoekt. En dat is waar wij om de hoek komen kijken want onze garage nabij Wijk bij Duurstede gaat veel goedkoper te werk dan een dealer. Terwijl ook wij de originele onderdelen kunnen vervangen als dat nodig is. Wij bestellen al uw auto-onderdelen bij de fabrikant waar uw auto geproduceerd is. Kwaliteit is dan ook wat u van deze garage nabij Wijk bij Duurstede mag verwachten terwijl u geen dief van uw eigen portemonnee bent. Uiteraard is het keuren van uw auto niet het enige waar u deze garage nabij Wijk bij Duurstede voor kunt gebruiken. Er zijn tal van werkzaamheden waar u ons voor kunt inhuren. Leest u dan ook even verder als u hier meer over wilt weten!

U kent nu een garage vlakbij Wijk bij Duurstede

Zoekt u al tijden een garage nabij Wijk bij Duurstede? Dan bent u bij Imminkhuizen aan het juiste adres. Of het nu gaat om:

  • De jaarlijkse verplichte apk-keuring,
  • Of wanneer u op zoek bent naar een betaalbare occasion,
  • Of als u schade hebt opgelopen aan uw auto,
  • Deze garage nabij Wijk bij Duurstede kan het opknappen en biedt het u aan!

Blikschade is zeer vervelend en het hangt maar net van uw type autoverzekering af wat er vergoed wordt. Hebt u een aanrijding gehad en is de ander de schuldige partij, dan betaalt zijn of haar verzekering de kosten. Maar is de schade veroorzaakt door weersomstandigheden of omdat u tegen een paaltje bent gereden, dan is het te hopen dat u een all-in verzekering of in ieder geval een beperkte cascoverzekering hebt. Want anders betaalt u de volle pond. We doen ons best om hoe dan ook de kosten laag te houden, maar als u enkel een eigen risicoverzekering hebt dan bent u vaak de klos. Daarom raden we u een wat meer uitvoerige verzekering aan, tenzij u een oude auto hebt. Als u een garage nabij Wijk bij Duurstede zoekt en u kiest voor ons dan onderhouden we uw auto in de staat die u mag verwachten.

Wat voor autoproblemen u dan ook hebt, bel ons!

De apk-keuring is zeker niet het enige onderhoud dat u van deze garage nabij Wijk bij Duurstede kunt krijgen! Er zijn diverse soorten onderhoud zoals de winter- en zomerkeuring. Hebt u winterbanden? Dan kunt u die bij ons stallen en zetten we ze er kosteloos onder als de herfst is aangebroken en er gevaarlijke situaties op de weg ontstaan met gladde bladeren. Gaat u binnenkort op vakantie en vertrouwt u uw auto niet helemaal? Laat dan een vakantiekeuring bij ons doen. Ook uw bandenspanning en uw verlichting kunnen we snel voor u controleren en zo nodig aanpassen. Dan rijdt u altijd ontspannen en met een zelfverzekerd gevoel rond. Of u nu naar het buitenland gaat of naar uw werk, u wilt te allen tijde alles uit uw auto kunnen halen zonder gevaar te lopen. Kiest u daarom voor een ervaren bedrijf zoals garagebedrijf Imminkhuizen, een garage nabij Wijk bij Duurstede. Nog vragen? Bel ons dan snel op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn