Positief op het internet staan wordt steeds belangrijker. Omdat iedereen anderen opzoekt en kijkt naar de resultaten die Google geeft, is het niet meer dan normaal dat u graag wilt dat u er ook goed voorstaat. Een negatieve link of een link naar iets dat in het verleden gebeurd is wat niet goed voor u of voor uw bedrijf heeft uitgepakt, wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk weg hebben. Het is niet meer dan normaal dat u liever niet met vervelende informatie te maken wilt krijgen. Om zo goed mogelijk gezien te worden is het belangrijk om eens te kijken hoe u er online voorstaat. Dit kunt u doen door een deskundige analyse uit te laten voeren. Hierbij wordt dan precies gekeken wat er aangepakt moet worden om uw reputatie weer om hoog te krijgen. Reputatie management moet u uit laten voeren door een bedrijf dat hier veel ervaring in heeft. Het is namelijk niet goed wanneer u geld uit geeft aan iemand die maar half werk doet. Kies dus altijd voor White Canvas. Dit bedrijf is gespecialiseerd in reputatie management. Hier kunt u onder andere geholpen worden met:

  • Een gratis analyse
  • Goede juridische hulp
  • Het indienen met een verzoek tot verwijdering

Ook wanneer u al weet dat er iets niet helemaal goed zit is het belangrijk om de analyse toch ui te laten voeren, zodat u precies ziet welke zoekresultaten verwijderd moeten worden. U kunt dan zonder problemen aan de slag om dit voor elkaar te krijgen. In de meeste gevallen is het echter nog best lastig om alles zelf gedaan te krijgen. U kunt ook juridische hulp verwachten wanneer er een link geheel verwijderd moet worden. U wordt dan niet meer in verband gebracht met negatief nieuws en u kunt uw reputatie dan weer omhoog halen. Het is heel vervelend wanneer u informatie van lang geleden niet meer weg krijgt. Tegenwoordig blijft alles op het internet staan. Het is dan ook aan te raden om niet zomaar uw echte naam te gebruiken, maar veel mensen hadden daar in het begin geen idee van. Daardoor kan het zijn dat u met de analyse weer zaken tegenkomt waarvan u nooit had gedacht dat die nog te vinden waren.

Reputatie management op een deskundige manier

Wilt u graag wat veranderen aan uw reputatie op het internet? Begin dan met een gratis analyse. Hierdoor wordt meteen duidelijk wat er verbeterd moet worden. U kunt dan zonder verdere problemen gaan kijken naar de mogelijkheden. Ook wanneer u online door iemand zwart wordt gemaakt, is het belangrijk om hier iets aan te doen. U doet er goed aan om even contact op te nemen, zodat u precies weet hoe u van de ongewenste resultaten in Google af moet komen. Reputatie management is dus veel belangrijker dan dat de meeste mensen denken. Na het doen van de reputatieanalyse kunt u beginnen met reputatie management. Daarna is het ook mogelijk om alles goed bij te blijven houden. Hiervoor kunt u met de speciale Reputation Guard van White Canvas zorgen voor preventieve bescherming.

Informatie aanvragen

Wilt u graag wat meer informatie over de mogelijkheden van reputatie management? Dan kunt u contact opnemen door even te bellen. Tijdens kantooruren worden uw vragen over reputatie management dan snel beantwoord. Ook is het uiteraard mogelijk om even een mail te sturen. Er wordt dan altijd snel contact met u opgenomen, zodat u niet lang met de problemen hoeft te blijven zitten. U kunt ook alvast even op de website kijken en veel lezen over reputatie management.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn