Drukwerkdeal maakt flyers maken voor iedereen mogelijk, dankzij het eenvoudige online bestelmenu. De stappen zijn makkelijk te volgen en op de website lees je allerlei informatie over de materialen en technieken die toegepast worden. Drukwerkdeal.nl is een professionele drukkerij waarbij alles online door te geven is en te vragen is. Op uiteenlopende manieren geven zij informatie vrij over hun diensten. Hoewel een flyer niet het moeilijkste drukwerk is, kunnen extra toepassingen bepalend zijn voor de uitstraling. Dit is belangrijk voor een flyer. Deze moet mensen aanspreken, zodat zij nieuwsgierig worden naar de diensten of activiteiten die erop worden promoot. Of je nou zelf een ontwerp maakt of laat maken, in beide gevallen kan je gebruik maken van de service van Drukwerkdeal.nl voor flyers maken. Zelfs voor ontwerpen bieden ze een makkelijk te gebruiken ontwerptool, zodat jouw eigen gemaakte ontwerp op de flyer komt te staan. Dit geeft een persoonlijke tint aan de gehele uitstraling. Dat is tenslotte belangrijk, dat een flyer past bij jou en jouw activiteit. Daarom is het leuk dat Drukwerkdeal de klanten de kans geeft flyers maken helemaal zelf te doen. Van ontwerpen tot het samenstellen van de flyer zelf. Indien je er niet uit komt, dan zijn er allerlei manieren om informatie op te vragen.

Flyers maken in verschillende samenstellingen

Voor flyers maken ga je naar de categorie Promotiematerialen. Je ziet dan de optie om alles zelf te selecteren, maar er zijn ook een aantal samengestelde uitvoeringen. Kies een van de volgende uitvoeringen uit die passen bij jouw promotie:

  • Flyer glans light
  • Flyer glans medium
  • Flyer heavy
  • Flyer mat medium
  • Flyer mat heavy

Een goede promotie is altijd een aanrader om een onderneming, activiteit of feest onder de aandacht brengen. Maar soms kan een budget het moeilijk maken om hierin te investeren. Gelukkig kan je via Drukwerkdeal.nl flyers maken in verschillende prijsklassen. De flyer glans light is geschikt voor opdrachten met een laag budget. Voor een aantrekkelijke prijs stel je deze uitvoeringen samen en kan je toch gebruik maken van de kwaliteiten van Drukwerkdeal. Heb je iets meer te besteden, dan is de flyer glans of mat medium een mooie optie. Beiden worden gemaakt op stevig 170 grams papier. Ideaal als ze worden uitgedeeld op een evenement of beurs. Dan wil je dat de flyer stevig genoeg is om heel te blijven, als deze wordt uitgedeeld. Vraagt jouw actie om een sprankelende flyer dan is de flyer heavy geschikt voor flyers maken. Jouw ontwerp wordt bedrukt op stevig 250 grams papier en krijgt daarbij nog een extra glimmende glans.

De gewenste full color bedrukking

De full color druktechniek wordt bij alle flyers maken gebruikt. Het is een druktechniek die vaak wordt toegepast op dit soort promotiematerialen. Dit kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig gebeuren. Op de website van Drukwerkdeal wordt enkelzijdig aangegeven als 4/0 en dubbelzijdig als 4/4. Het cijfer 4 verwijst naar de vier kleuren die centraal staan bij full color bedrukking: cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Deze staan ook wel bekend als de CMYK-kleuren. Deze vier kleuren worden met elkaar gemengd tijdens de bedrukking. Bij 4/0 wordt dus bedoeld dat de kleuren op een kant afgedrukt worden, en de dubbel 4 dat de vier kleuren voor beiden kanten worden gebruikt. Dankzij deze techniek kan ieder ontwerp verwerkt worden voor flyers maken. Het wil voorkomen dat de kleuren niet helemaal overeenkomen met het ontwerp, maar dat zal niet een groot verschil zijn. Over het algemeen kunnen foto’s en ontwerpen zo gelijk mogelijk op de flyer gezet worden. Wil je zeker dat dit mooie resultaat goed blijft, kies dan bij flyers maken voor een extra afwerking om de kleuren te beschermen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn