Hout is prachtig in een huis, maar helaas kunnen er wel problemen optreden bij dit materiaal. En dat is erg zonde. Dat heb ik gemerkt toen ik twee jaar geleden mijn eerste huis had gekocht. Ik wist dat het een opknapper was, maar er was toch meer houtrot dan dat ik van tevoren had ingecalculeerd. Maar gelukkig wees een vriend me op de mogelijkheid van houtrotherstel. Ik was namelijk eerst van plan om een aantal deuren eruit te halen en compleet te vervangen. Maar het bleek dat er misschien nog wel een en ander mogelijk was met houtrotherstel. Ik ben zo blij dat hij me dit vertelde. Ten eerste scheelt dat geld, want herstel is toch minder werk dan dat je het compleet vervangt. En als je een huis koopt is elke vorm van besparing natuurlijk welkom. Daarnaast vind ik het ook gewoon zonde om iets te vervangen wat ook nog hersteld kan worden. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ik houd ook van authenticiteit en wilde zo veel mogelijk originele elementen van het huis behouden. Nu moest ik nog wel op zoek naar een goed bedrijf voor het houtrotherstel. En gelukkig heb ik dat gevonden in DS Onderhoudswerken.

Ga voor houtrotherstel naar DS Onderhoudswerken

Ik heb direct contact opgenomen met DS Onderhoudswerken, toen ik dit bedrijf ontdekte. Ze zijn echt gespecialiseerd in houtrotherstel en dat vond ik erg belangrijk. Ik moest er niet aan denken dat er iemand aan de slag zou gaan die niet echt verstand van zaken zou hebben. Dan kan er meer schade worden aangericht dan er al was, dat vond ik zo zonde. Ik had spookverhalen gehoord van ‘specialisten’ die totaal niet wisten waar ze precies mee bezig waren en dat wilde ik te allen tijde voorkomen. Over DS Onderhoudswerken had ik veel goeds gehoord, dus ik durfde het aan. Ik heb contact opgenomen en merkte direct dat ze echt veel vakkennis in huis hebben. Dat vond ik een hele geruststelling. We hebben een afspraak gemaakt voor het houtrotherstel en ze konden gelukkig snel bij me aan de slag. En het is bijna niet te beschrijven wat houtrotherstel voor een huis kan doen. Het is zo ontzettend mooi geworden, dat had ik niet durven dromen.

Geniet van de kwaliteit van DS Onderhoudswerken

Ik ben zo blij met DS Onderhoudswerken, om meerdere redenen:

  • Aantrekkelijke tarieven
  • Vakkundige specialisten met ervaring
  • Ook in te huren voor schilderwerk

Als ik in de toekomst weer iemand nodig heb voor houtrotherstel, dan weet ik wie ik moet hebben. Daarbij heeft DS Onderhoudswerken nog veel meer te bieden dan alleen werkzaamheden omtrent houtrotherstel, want na het goede herstelwerk hebben ze voor mij ook het schilderwerk gedaan. Ook dat is met zo veel vakkundigheid gedaan, ik ben er heel erg tevreden over. Ik wilde het eerst zelf doen, maar het bleek veel te veel werk en ik ben ook niet zo goed als de echte specialisten. Bovendien ging het met de schilders van dit bedrijf ook een stuk sneller. Inmiddels woon ik al een tijdje in mijn nieuwe huis en mede dankzij het houtrotherstel is het een prachtige woning geworden. Ik woon er heerlijk en hoef er echt niet meer weg. Het ziet er allemaal weer strak uit, daar kan ik echt van genieten. Heb je ook behoefte aan herstelwerkzaamheden, ga dan naar dsonderhoudswerken.nl, want hier kun je meer informatie vinden en een offerte aanvragen. Dan weet je snel waar je aan toe bent en kun je ook genieten van de kwaliteit die dit bedrijf levert.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn