Veel mensen richten zichten zich voor een jongere uitstraling op hun gezicht. Natuurlijk is dat belangrijk, maar daarbij is het ook goed om aandacht te besteden aan het lichaam. Een bindweefselmassage is daarbij erg belangrijk. Het stimuleert de doorbloeding van de huid en het bindweefsel. Voedingstoffen kunnen de huid beter bereiken en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Bindweefselmassage zorgt ook voor een stevigere huid en de aanmaak van nieuw bindweefsel. Hierdoor wordt veroudering van de huid tegengegaan. Een bindweefselmassage is dus goed op meerdere plekken van het lichaam.

Bindweefselmassage in de beautysalon

Beautysalon Dana biedt bindweefselmassage aan naast diverse behandelingen. Daarbij kunt u denken aan behandelingen voor huidverbetering en gezichtsbehandelingen. Naast bindweefselmassage treft u op de website beautysalondana.nl diverse behandelingen aan die de huid voelbaar en zichtbaar verbeteren. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Anti-agingsbehandelingen
  • Dieptepeelings
  • Microdermabrasie
  • Fruitzuurpeelings
  • Kruidenpeelings
  • Microneedling
  • Pigmentbehandelingen

De bindweefselmassage maakt dus onderdeel uit van het assortiment aan behandelingen dat deze beautysalon, die gevestigd is in Amersfoort, voor u aanbiedt. Een bindweefselmassage stimuleert celvernieuwing en zorgt er daarmee voor dat u een meer egale huid heeft en uit huid er beter uitziet met een verbeterde teint. Het is goed voor de algehele huidconditie. Uw huid is een levend orgaan en is fragiel. De huid ademt en een gezonde huid zorgt er daarmee voor dat u zich beter en vitaler voelt. Echter wordt de huid dagelijks blootgesteld aan slechte omstandigheden, zoals verontreinigde lucht, zonlicht en UV-straling, uitdroging en andere omstandigheden die veroudering van de huid bevorderen. Het is daarom erg belangrijk om aandacht aan uw huid te besteden. Huidverbetering is niet hetzelfde als huidverzorging. Het gaat voorbij aan het aanbrengen van een dagelijkse crème en vergt behandelingen die de huid terug brengen in optimale gezondheid. Deze behandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden en voor veel huidtypen. Het is hiervoor belangrijk eerst uw huid te bespreken en te bekijken tijdens een intake gesprek, zodat een advies op maat kan bepalen welke behandeling uw huid kan verbeteren. De huidige staat van uw huid is natuurlijk afhankelijk van vele factoren, bijvoorbeeld ook uw eigen fysieke conditie. Ieders huid is anders, dus voor iedereen is huidverbetering anders. Bij Beautysalon Dana wordt op persoonlijke wijze gekeken naar de beste huidverbeterende behandeling, passend bij bijvoorbeeld een gevoelige huid, rimpels, lijntjes, pigmentvlekken, maar ook huid na zwangerschap of wanneer u last heeft van acne of littekens in uw huid heeft. Om die reden werkt Beautysalon Dana altijd op afspraak. Dit kan eenvoudig online en de afspraak staat op het moment dat de beautysalon deze heeft bevestigd. De openingstijden zijn ook op de website te vinden en deze zijn ruim. Ook staan op de website de prijzen en tarieven vermeld. Niet alleen van de bindweefselmassage, maar ook van de specifieke behandelingen van bijvoorbeeld gezicht- en oogbehandelingen, de diverse peelings en andere beautybehandelingen. Bij de prijzen van een bindweefselmassage kan gekozen worden voor

  • Losse bindweefselmassages van 30 minuten
  • Losse bindweefselmassages van 45 minuten
  • Een bindweefselbehandeling de luxe van 60 minuten

Bindweefselmassage van 30 minuten, gecombineerd met een bindweefselbehandeling van 30 minuten

Al met al is de keuze uitgebreid en bent u verzekerd dat u in goede handen bent bij Beautysalon Dana. Met jarenlang ervaring in dit vak en gewerkt te hebben met alle mogelijke huidtypen weet u zeker dat uw huid de juiste behandeling krijgt om er weer gezonder en jonger uit te zien. U zult merken dat uw huid weer straalt en daarmee straalt u zelf weer. Een goede gezondheid begint bij een gezond manier van leven en daar hoort een goede verzorging van het grootste orgaan van ons lichaam, de huid, bij.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn