Wil je een goede makelaar waar je altijd op kunt rekenen? Waarbij je zeker weet dat ze het beste met je voor hebben en er alles aan doen om een zo goed mogelijke deal voor jou te sluiten? Die meer te bieden hebben dan alleen standaard diensten die bij de koop van een huis komen kijken? Dan heb ik een goede tip voor je, namelijk Schoof Makelaardij. Dit kan ik vol overtuiging zeggen aangezien ik zelf enige tijd geleden intensief met Schoof Makelaardij heb gewerkt. Ten eerste omdat ik een nieuw huis wilde kopen voor mijn gezin. Maar ook omdat mijn andere woning verkocht moest worden. Ik heb lang getwijfeld over welke makelaar ik moest kiezen. Bij ons in de buurt zijn er nogal wat, ik wilde een weloverwogen keuze maken. Daarom ben ik goed gaan kijken naar welke mogelijkheden er waren en welke makelaar het beste zou zijn voor mij. Wil je dat weten, dan moet je eerst voor jezelf een aantal punten hebben die jij belangrijk vindt. Dus die heb ik opgeschreven:

  • Veel ervaring en kennis
  • Vriendelijke en sterke communicatie
  • Oog voor detail
  • Goede resultaten

Dit waren voor mij een aantal belangrijke zaken, waar ik mijn keuze voor een makelaar op zou baseren.

Waarom Schoof Makelaardij de beste is

Ik heb een aantal dingen gedaan om de beste makelaar te vinden. Zo heb ik online research gedaan. Ik heb veel websites kritisch bekeken, dat geeft al een goede eerste indruk. Daarbij heb ik veel aan andere mensen om me heen naar hun ervaringen gevraagd. En ik heb online ook verhalen van andere klanten gelezen. Uiteindelijk kwam ik bij Schoof Makelaardij uit, in meerdere opzichten leek dit me de beste optie. Ik had er veel goeds over gehoord en gelezen en bovendien voldeden ze aan alle eisen die ik aan een makelaar had gesteld. Ik besloot dus om een gesprek te plannen, pas als je een makelaar echt ontmoet, kun je echt zeggen of het een match is of niet. Dat heb ik gedaan en gelijk viel alles op z’n plek. Schoof Makelaardij was het voor mij , dat voelde ik al snel. En achteraf kan ik zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik voor dit bedrijf ben gegaan. Ze voldoen voor mij aan alle eisen, ik had me geen betere partij kunnen wensen.

Dolblij met koop en verkoop van mijn huis

Iedereen die een makelaar zoekt, zou eens een kijkje moeten nemen op de site https://www.schoofmakelaardij.nl/. Dit is al een goede eerste kennismaking. Maak vervolgens gewoon eens een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Schoof Makelaardij heeft zo veel te bieden, dat het zonde zou zijn om geen gebruik te maken van hun expertise. Ze hebben een groot netwerk met specialisten die je kunnen bijstaan. Maar de taxaties, verkoop en koop van woningen is echt iets waar zij heer en meester in zijn. Dat heb ik gemerkt want ze hebben bij mij alles zeer professioneel geregeld. Ze hebben deskundig advies gegeven, dat heb ik trouw opgevolgd. En niet zonder resultaat, want mijn eigen woning is heel snel voor een hoge prijs verkocht. Bovendien had ik binnen korte tijd ook nog eens een prachtig huis gekocht, waar ik helemaal blij van werd. Inmiddels is alles geregeld en alles is goed gegaan. Ze nemen veel werk uit handen en Schoof Makelaardij heeft alles top voor me geregeld. Ze letten op de details en doen er alles aan om het beste te doen voor jou. Wil je een huis met een gerust hart kopen of verkopen en goede resultaten boeken? Ga dan naar Schoof Makelaardij.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn