Tegenwoordig lopen steeds meer jonge mensen rond met katoenen tassen. Deze tassen zijn – in tegenstelling tot veel plastic tassen – vaak te gebruiken en dus goed voor het milieu. Veel ondernemers hebben ontdekt dat het verkopen of gratis weggeven van deze tassen, bedrukt met een bepaalde tekst, een zeer goede vorm van reclame is. Mensen zijn vaak bereid om deze handige tassen te gebruiken, terwijl er de naam van een bedrijf of winkel op staat. Zo maken consumenten zonder dat u ervoor hoeft te betalen, reclame voor een onderneming. Katoenen tassen bedrukken en verkopen of weggeven is dus een lucratieve manier van reclame maken. Katoenen tassen bedrukken kunt u uiteraard zelf doen, maar ook laten doen. Zelf doen is bijvoorbeeld een optie als u een creatief ondernemer bent en hier tijd voor hebt. Grote winkels laten dit uiteraard doen door een gespecialiseerd bedrijf. Katoenen tassen bedrukken is een uitstekende alternatieve manier van uw naamsbekendheid vergroten. Daarnaast kunt u uw merk een groen of milieuvriendelijke uitstraling geven door uw merknaam te promoten via katoenen tasjes. Online vindt u allerlei bedrijven die zich hierin gespecialiseerd hebben. De meeste drukkers kunnen ook katoenen tassen bedrukken. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor mokken en andere textielvormen. T-shirts kunnen ook voorzien worden van een tekst of afbeelding. Zo is het zelfs mogelijk een hele lijn aan producten te laten maken voorzien van uw merk, logo of zelf gekozen afbeelding. Vaak kost dit niet bijzonder veel geld en kunt u ook kiezen voor een eerste kleine oplage. Dan is het mogelijk te kijken of dit een goede tactiek is voor uw bedrijf. 

Katoenen tassen bedrukken voor festivals

In de muziekindustrie is het heel normaal dat artiesten katoenen tassen bedrukken met hun naam of logo. Op festivals doen deze tassen het doorgaans erg goed. Ook hier vindt weer een mooie manier van reclame maken plaats. Tassen bedrukken is dus een goede optie voor veel diverse bedrijfstakken. De creatieve industrie vaart er wel bij. Het is wel belangrijk de verf of inkt goed te fixeren. De meeste mensen zullen hun tassen namelijk ook eens in de zoveel tijd willen wassen. Daarom is zelf katoenen tassen bedrukken een prima optie als er een kleine oplage nodig is, maar bij het produceren van grote aantallen katoenen tassen, bedrukken en afleveren, is het veel makkelijker een gespecialiseerd bedrijf in te huren. Het is mogelijk een opdracht te geven op basis van:

  • Tekst
  • Afbeelding
  • Combinatie van tekst en afbeelding
  • Aantallen
  • Grootte van de tas 
  • Greengiving 

Katoenen tassen bedrukken levert dus tal van mogelijkheden binnen de creatieve sector, en daarbuiten. Als de doelgroep voor uw bedrijf zich bevindt onder jongeren is katoenen tassen bedrukken zeker een goede optie om te overwegen. Ten slotte is het ook een mooie manier jongeren bewust te maken van het belang van herbruikbare materialen. Katoen is ook prima te recyclen, dus de keuze voor een katoenen tas is altijd een goede keuze. 

Zelf tassen versieren

Consumenten kunnen uiteraard ook zelf katoenen tassen bedrukken. Het is een leuke manier van creatief bezig zijn en je hebt alle vrijheid zelf een afbeelding, tekst of boodschap op een tas te drukken. Katoenen tassen bedrukken is daarnaast eenvoudig te doen en niet erg arbeidsintensief. Het is een prima activiteit om te doen met kinderen. Naast katoenen tassen bedrukken is het uiteraard ook mogelijk de tasjes op andere manieren te versieren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kralen borduren, met stiften versieren of schilderen. Zo kunt u op een kinderfeestje kinderen hun eigen kunstwerk laten maken waarin ze vervolgens hun sportspullen mee naar school kunnen nemen. Kijkt u ook eens op greengiving.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn