Leesland - Goedkope leesmapWorden er in uw gezin veel verschillende tijdschriften gelezen? Dan kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een goedkope leesmap. Waarom is dit nu goedkoper dan kiezen voor losse abonnementen? Dit heeft te maken met administratieve oorzaken en natuurlijk met verzendkosten. Hebt u een abonnement op verschillende bladen, dan zal iedere redactie voor zich uw gegevens bij moeten houden en ervoor moeten zorgen dat uw titel naar u toegestuurd wordt. Kiest u echter voor een goedkope leesmap, dan hoeven de verschillende redacties enkel bij te houden hoeveel exemplaren van hun magazine zij naar de uitgever van de goedkope leesmap hoeven te zenden en deze zorgt er vervolgens voor dat al uw favoriete uitgaven bij u in de bus belanden. Dit scheelt redacties veel administratie en het scheelt ook veel verzendkosten. Daardoor kunnen de prijzen voor leesmappen een stuk lager liggen dan het geval zou zijn wanneer u de abonnementsprijzen van de verschillende titels bij elkaar op zou tellen. Een goedkope leesmap is uiteraard ook altijd voordeliger dan zelf losse nummers in de winkel aanschaffen. Een losse titel in de supermarkt, boekenwinkel of een andere zaak aanschaffen betekent altijd dat u een hogere stukprijs betaalt dan wanneer u voor een abonnement kiest. Als leesmappen al voordeliger zijn dan abonnementen, dan kunt u zich voorstellen dat ze helemaal een stuk gunstiger geprijsd zijn dan wanneer u ervoor kiest om iedere week uw favoriete magazines los in de winkel aan te schaffen. Kiest u voor een goedkope leesmap, dan bespaart u dus op de kosten voor de tijdschriften die u leest en vaak stelt u zichzelf bovendien zo ook in staat om voor een lagere prijs meer bladen te kunnen lezen. Reden genoeg dus om voor een van de vele leesmappen die er te krijgen zijn te kiezen.

Goedkope leesmap van Leesland

Mensen die bekend zijn met het fenomeen leesmappen, zullen bij het horen hiervan meteen denken aan Leesland. Zij zijn al jaren leverancier van de leukste mappen met een grote verscheidenheid aan bladen. Zij hebben ook voor uw huishouden een geschikte goedkope leesmap. U kunt bij hen namelijk kiezen uit verschillende varianten, zodat u altijd de bladen kunt blijven lezen die bij u in huis favoriet zijn. In het noorden en oosten van Nederland staat Leesland goed bekend vanwege de goedkope leesmap die zij leveren. Waarom kiezen mensen nu juist voor deze leverancier van dergelijke mappen? Het belangrijkste punt hebben we hierboven al genoemd, namelijk het feit dat u door de keuze voor een goedkope leesmap veel geld kunt besparen op de uitgaven die u nu doet aan tijdschriften. Het prijsvoordeel kan oplopen tot maar liefst dertig euro per week, afhankelijk van hoeveel magazines u nu koopt. Dit is natuurlijk een fikse besparing, waar iedereen blij van wordt. Een andere reden is het feit dat zij alleen bladen van een hoge kwaliteit en met een hoge populariteit in hun mappen opnemen. Zo weet u dus zeker dat u niet een map krijgt vol met tijdschriften waar u helemaal niet op zit te wachten. Daarnaast bieden zij verschillende mappen en bij afsluiten van uw abonnement op de betreffende goedkope leesmap staat duidelijk vermeld welke magazines u iedere week tegemoet kunt zien. Het is dus van begin af aan duidelijk waar u voor betaalt. Zo kunt u zelf een goede afweging maken of u dit de moeite waard vindt of niet. Want een goedkope leesmap moet wel bij u passen, anders hebt u immers nog niets aan het prijsvoordeel en aan het gemak ervan.

Hoe werkt Leesland?

Leesland biedt u dus het voordeel

  • dat u veel minder per tijdschrift betaalt dan het geval zou zijn bij losse aankoop of bij een abonnement
  • dat u kunt kiezen uit verschillende mappen, zodat u kunt kiezen voor een map die goed bij u past
  • dat u bij afsluiten van een abonnement een cadeau van hen ontvangt
  • dat u zelf kunt kiezen als hoeveelste persoon u de map ontvangt

Dit laatste punt betreffende de goedkope leesmap van Leesland verlangt misschien nog wat nadere uitleg. Een reden dat de mappen zo voordelig zijn, is dat zij door meerdere mensen gelezen worden. U krijgt uw goedkope leesmap een week in huis en daarna wordt deze weer bij u opgehaald en doorgestuurd naar een volgende lezer. U kunt er voor kiezen om de eerste te zijn die de goedkope leesmap ontvangt, maar u kunt ook de elfde in de rij zijn. Of u kunt ervoor kiezen om een houdmap te krijgen. Het spreekt waarschijnlijk voor zich dat hoe eerder u in de rij bent, hoe duurder het abonnement is en ook de houdmap is uiteraard wat hoger geprijsd. Maakt het u niet uit dat de bladen wat ouder zijn, dan kunt u dus flink besparen, forser dan wanneer u zo snel mogelijk de tijdschriften in huis wilt hebben. Maar ook als u de eerste in de rij bent, is de goedkope leesmap van Leesland nog altijd goedkoper dan diverse losse abonnementen op magazines. Kiest u voor hen, dan kunt u zoals gezegd kiezen uit verschillende mappen, namelijk de compacte of de gezinsmap. In beide mappen vindt u een aantal vaste weekbladen en iedere week een ander maandblad uit de selectie die zij gemaakt hebben. Titels die in de leesmappen zitten zijn bijvoorbeeld Libelle, Margriet, Story, Avrobode en Quest. Bent u dus op zoek naar een besparing op uw kosten voor bladen, dan is een goedkope leesmap van Leesland een uitstekende keus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn