Ik ben dol op bakken en probeer het elk weekend te doen. Door de weeks kom ik er vaak niet aan toe, maar elk weekend probeer ik wel iets te bakken. Ik heb een tijdje gehad dat ik elke week een taart maakte. Dat was in het begin erg lekker en iedereen in het gezin was er van aan het genieten. Maar na een tijdje werd er in huis minder van gegeten, het was ook niet goed voor de lijn. Nu bak ik ook vaak kleine dingen, zoals koekjes, of probeer ik gezondere dingen te maken. Alles wat ik maak hou ik bij op mijn blog. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te maken en dat te delen met mijn bezoekers. Ik zie dat ik op die manier veel mensen inspireer, maar ik krijg ook vaak ideeën van bezoekers. Soms zeggen mensen dat ze mijn recept gemaakt hebben, maar een aantal dingen hebben aangepast, soms zitten daar goede ideeën tussen. Mijn blog ben ik ongeveer twee jaar geleden begonnen, ik zocht toen naar goedkope WordPress hosting, omdat ik het bloggen wilde uitproberen. Ik had nog nooit een website gemaakt, maar ik begreep dat het niet zo moeilijk was met WordPress. Het koste me niet veel moeite om een website te maken en kon elke week mijn creaties delen. Maar met mijn provider had ik al snel een aantal problemen. Ik merkte dat mijn website erg traag was en zelfs soms helemaal niet bereikbaar. Ik had dan wel goedkope WordPress hosting, maar om mijn site goed werkbaar te krijgen moest ik voor allemaal extra’s betalen. In het begin deed ik dat, maar nadat ik erover nagedacht had, besloot ik dat het beter was om ergens anders goedkope WordPress hosting af te nemen.

Goedkope WordPress hosting via goedkopewebhoster.nl

Een van mijn vriendinnen heeft ook haar eigen blog en ik vroeg aan haar waar zij haar hosting had. Zij vertelde dat ze goedkope WordPress hosting afnam bij goedkopewebhoster. Ze had haar website bij die provider voor bijna twee jaar en had daar nooit problemen, ook was ze erg tevreden over de snelheid en de service. Ik bekeek de website van goedkopewebhoster.nl en de hosting hier was zelfs goedkoper dan bij mijn ouder provider. Ik vroeg of ze mij konden helpen om mijn website te verhuizen en gelukkig was dat geen probleem. Ze waren erg vriendelijk en hielden mij goed op de hoogte van de stappen die ze hadden genomen. Achteraf kreeg ik netjes te horen dat de verhuizing klaar was. Binnen een dag was de website verhuisd en nam ik goedkope WordPress hosting af bij deze provider. Ook het verhuizen van mijn email ging zonder problemen. Ik denk dat de bezoekers van mijn website niet eens gemerkt hebben dat ik van provider gewisseld ben. Ik had de website tussendoor een aantal maal bezocht en dat ging zonder problemen.

Ik ben erg blij met goedkopewebhoster.nl

Ik zit nu een aantal maanden bij goedkopewebhoster.nl en ik ben blij dat ik mijn goedkope WordPress hosting hier afneem. Sinds de verhuizing is de snelheid van mijn website goed en is de website altijd bereikbaar. Ik hoef niet te betalen voor extra’s, want aan het basispakket heb ik voldoende. Als ik ooit een grotere website wil, dan is het gelukkig wel mogelijk om uit te breiden. Voor goedkope WordPress hosting kan ik goedkopewebhoster.nl aanraden:

  • De hosting is erg goedkoop
  • Ze hebben verschillende pakketten voor kleine website tot grote
  • Ze kunnen ook websites verhuizen
  • Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam
  • Ik heb nooit problemen met mijn website
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn