Wilt u graag een HACCP vloer laten aanleggen omdat u op grote schaal voedingsmiddelen produceert, verwerkt of op een ander manier bewerkt? Gaat het om een grote gaarkeuken of een geavanceerde keuken in een restaurant? Wat de reden dan ook is waarom u een HACCP vloer nodig hebt, bij mesa-coatings.eu bent u aan het juiste adres. Wist u dat het hebben van deze zogenaamde HACCP vloer in Europa verplicht is gesteld door de Europese Unie? Daarmee waarborgen ze een hoge kwaliteit aan hygiëne en de veiligheid van de werknemers. Dat betekent dat een dergelijke vloer aan diverse eisen moet voldoen voordat het ten eerste door de keuring komt en ten tweede voordat u als verantwoordelijke tevreden bent. Zo moet het waterdicht zijn zodat voedingsresten niet door de vloer heen kunnen verdwijnen in de lagen eronder. U kunt het eenvoudig afnemen met een dweil of met de dweilkar na een dag van hard werken. Dus een harde egale oppervlakte is wel zo handig. Mocht u in uw fabriek rondrijden met heftrucks en andere voertuigen dan wilt u niet dat het de HACCP vloer aantast. Dus een dergelijke HACCP vloer moet ook nog eens uitermate stevig zijn. En het oog wil ook wat dus het mag er best mooi uitzien, vindt u ook niet? Een vrolijk kleurtje in plaats van betonnen grijs, dat is in ieder geval wat we u willen aanraden. Zo is het voor ons geen enkel probleem om een topvloer aan te komen leggen in de kleuren die passen bij uw bedrijfsvoering.

Check of uw vloer een HACCP vloer is

Stel dat u een HACCP vloer moet vervangen omdat het niet door de laatste keuring is gekomen. Dan is dit een zaak die niet mag wachten. Want bij een volgende keuring kunt u erg hoge boetes krijgen, we spreken over duizenden euro’s aan weggegooid geld. U zult vervolgens nog steeds moeten investeren in een HACCP vloer, anders kan er zelfs sluiting van de fabriek volgen. Daar wilt u niet over nadenken dus is het niet veel verstandiger om bij dit nieuws direct met ons contact op te nemen! We werken in grote delen van Europa, dus mocht uw fabriek niet in Nederland staan, maar in Polen, dan kunnen we u alsnog van dienst zijn! Mocht u dit voedingsmiddel vervolgens in Nederland samenvoegen of verwerken tot een eindproduct, dan slaat u twee vliegen in een klap door ook in dit landje een HACCP vloer aan te leggen door Mesa Coatings. Ons personeel weet welke voorwaarden er gesteld worden aan de HACCP vloer in uw branche want ook wij beschikken over alle belangrijke keurmerken en certificaten. Uw werkplaats zal een flinke verandering ondergaan als u met ons in zee gaat dus wacht niet langer maar klim in de pen en geef aan ons door wat u zoal verwacht Wilt u graag nog even de kat uit de boom kijken? Neem dan even een kijkje bij de vele voorbeelden van werk uit ons verleden. Wellicht dat het u ervan overtuigd om direct de hoorn van de haak te nemen.

En laat een dergelijke vloer door ons leggen

Het uitbesteden van de aanleg van een HACCP vloer is een verstandige en verreweg de goedkoopste optie die u hebt. Tot slot willen we u nog een aantal opvallende voordelen van een dergelijke ondergrond geven:

  • Zo is het bestand tegen een keur aan chemische stoffen, zowel basisch als zuur,
  • Het is Uv-bestendige en zal niet verkleuren door de invloed van de zon,
  • Het is hittebestendig en kan daardoor hoge temperaturen moeiteloos verdragen.
  • Het is eenvoudig schoon te maken.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn