Noppenfolie is niet alleen maar om mee te spelen. Het is een uiterst sterk en robuust verpakkingsmateriaal dat dure producten en gevoelige elektronica optimaal beschermt tijdens het vervoer. In de fabriek is noppenfolie dan ook een populair verpakkingsmateriaal en daar wordt het in groten getale ingekocht. Mocht u verantwoordelijk zijn voor de inkoop van dergelijk verpakkingsmateriaal dan hopen we dat u eens op viv.nl kijkt. U zult zien dat we hoogwaardig materiaal voor een zeer schappelijke prijs aanbieden zodat u absoluut geen dief van de eigen portemonnee zult zijn als u besluit om met ons in zee te gaan. Bestel in bulk uw noppenfolie want dergelijke rollen gaan sneller op dan u er erg in hebt. En dat mag niet gebeuren want het kan uw transport en distributie zelfs tijdelijk stilleggen. Dat hoeven we u wellicht niet te vertellen als ervaren inkoper. Wat wel prettig is om te weten is het feit dat u bij bestellingen van boven de 100 euro geen verzendkosten hoeft te betalen als u noppenfolie hebt ingekocht in onze webwinkel. Daarnaast kunt u op werkdagen voor 15:00 uur bestellen om al dit materiaal de volgende dag al in huis te hebben. Dat komt mede door het feit dat alle afgebeelde producten op de website standaard uit voorraad leverbaar zijn. Gaat het om kleine noppen of grote noppen? Een dikke of dunne laag? En in hoeveel meter wilt u ze eigenlijk per rol bestellen? We bieden in ieder geval een keur aan noppenfolie aan zodat er altijd wel een product te vinden is dat u kunt gebruiken als verpakkingsmateriaal voor uw geproduceerde objecten.

Pak elektronica in met noppenfolie voor optimale bescherming

U vindt noppenfolie als materiaal in dozen om dure producten mee te verpakken. Het heeft een prima elasticiteit zodat schommelingen worden opgevangen door het noppenfolie in plaats van de producten in de doos. Ook kunt u het in bredere lagen om de uiteindelijke pallet of een container heen wikkelen, bijvoorbeeld ter vervanging of juist in combinatie met wikkelfolie. We verkopen noppenfolie in:

  • Rollen in verschillende breedtes. Van 50, 75, 100, 120, 150 en 200 centimeter,
  • In verschillende lengtes. Doorgaans in 100 of 200 meter lange rollen. Dat is flink wat meters dus houdt daar wel rekening mee tijdens het maken van een online bestelling,
  • Met kleine noppen en grotere noppen.

Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Primair is dit een beschermend materiaal. Maar het is tevens geluiddicht en het isoleert erg goed. U kunt het bijvoorbeeld als isolatiemateriaal aan de binnenkant van enveloppen terugvinden. Handig om op de meest veilige manier kleine dure of gevoelige objecten met de briefpost te verzenden. Naast dit folie verkopen we dan ook een keur aan enveloppen. Kijk trouwens ook even bij de vele dozen, wikkelfolie, verschillende tapes en plakbanden of de zakjes zodat u in een keer klaar bent met bestellen.

Wilt u weten wat we nog meer bieden? Kijk dan op de website

Het maken van een online bestelling is een eitje. Bent u hier voor het eerst? Dan zult u zien dat het niet anders werkt dan wanneer u in een andere webshop iets wilt kopen. We leveren voornamelijk aan bedrijven dus we stellen het op prijs als u in bulk bestelt. Geef aan hoeveel rollen u van dit noppenfolie wilt hebben, vul uw bedrijfsgegevens in en betaal door middel van een online betaalservice. We hoeven u vast en zeker niet uit te leggen hoe PayPal of iDEAL werkt. Liever achteraf betalen? We accepteren ook Afterpay en u kunt gebruik maken van uw creditcard. Bij vragen kunt u een medewerker via de chat aanspreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn