Voor veel toepassingen is een degelijke constructie van roestvrij staal zeer handig. Als u op zoek bent naar een uitstekend bedrijf op om maat RVS plaatwerk te laten maken dan zit u bij Luma Hengelo BV zeker goed. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd helpen om exact het product te maken dat u zoekt. Wij werken zeer veel met RVS plaatwerk en kunnen dan ook allerhande constructies en vormen en maten voor u maken. Ons ervaren personeel kan niet alleen handmatig al uw RVS plaatwerk maken, maar wij beschikken daarnaast ook over robotlasmachines die zeer nauwkeurig werken. Dit is vooral handig als u meerdere producten met dezelfde maten wilt laten maken. Ook voor unieke stukken van RVS plaatwerk bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres. Samen met u kunnen we bepalen wat voor uw situatie en uw wensen de beste methode is om RVS plaatwerk op maat te maken. Wij vinden het zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daarom kunt u ons altijd even bellen voor een afspraak of om meer informatie in te winnen over onze diensten en producten. Ons bedrijf is als geen ander gespecialiseerd in, naast RVS plaatwerk, onder andere mechanische bewerkte constructies en ook in poedercoating. Als u op zoek bent naar een van de beste bedrijven in deze branche dan moet u zeker eens kijken wat wij van Luma Hengelo BV u kunnen bieden. Niet alleen zijn onze producten, waaronder het RVS plaatwerk wat wij leveren, van de allerbeste kwaliteit, maar wij rekenen hier bovendien absoluut niet de hoofdprijs voor. Door de prijzen scherp te houden, houden wij onze klanten tevreden en dat is wat wij zeer belangrijk vinden. Op het gebied van RVS plaatwerk kunnen wij u bovendien veel verschillende opties bieden. Wij beschikken over de meest moderne apparatuur en gereedschappen en kunnen daarom veel verschillende (las)constructies en vormen en maten voor u bewerken of op maat maken. Vraag daarom gerust eens naar de mogelijkheden als u op zoek bent naar een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige partner op het gebied van RVS plaatwerk.

RVS plaatwerk op maat

Bij Luma Hengelo BV kunt u uiteraard laten maken wat u maar nodig heeft. Doordat wij zeer ervaren zijn met RVS plaatwerk kunnen wij van alles leveren en dit voor u maken zoals u dit wilt. Wij kunnen overigens ook van onder andere aluminium, koper en messing diverse constructies en plaatwerk leveren. Wij hebben in vele verschillende soorten materialen, zowel staal als non-ferro, vele verschillende soorten platen. Zo kunnen wij ook geperforeerde platen en traanplaten op maat aan u leveren of voor u bewerken en lassen. Wij zijn onder andere thuis in de volgende laswerkzaamheden:

  • MIG/MAG
  • TIG
  • Elektrode
  • Puntlassen
  • Hardsolderen

Doordat wij vele verschillende technieken beheersen en een divers arsenaal aan apparatuur hebben kunnen wij vrijwel alles voor u op maat maken. Voor uitstekend RVS plaatwerk dat u precies zo kunt bestellen als u wilt bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres. Door aanwezigheid in onze werkplaats van onder andere een guillotineschaar en platenwals is niks ons te gek. Ook is het mogelijk om het RVS plaatwerk elektrolytisch te laten reinigen in de lasnaad. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij leveren dan ook veel diverse producten aan veel diverse soorten industrieën en bedrijven. Wij kunnen niet alleen maar lassen, maar zijn ook zeker thuis in ponsen, draaien, frezen en het maken van allerhande constructies. Wij zijn dus zeker niet alleen thuis op het gebied van RVS plaatwerk maar hebben veel meer in huis. Uiteraard beschikken wij over de benodigde keurmerken en certificaten. Wij hebben onder andere het ISO 9001:2008 certificaat behaald. U kunt er dus op vertrouwen dat wij uitstekend maatwerk leveren en dat wij hier bovendien zeer schappelijke prijzen voor rekenen. Voordat u met een ander bedrijf in zee gaat is het dus zeker verstandig om te kijken wat wij u kunnen bieden.

Uitstekende service en producten van de hoogste kwaliteit

Naast uiteraard een zeer hoge kwaliteit van de door ons geleverde producten en materialen vinden wij het ook zeer belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de door ons geleverde dienstverlening. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u als klant tevreden te krijgen en bovendien tevreden te houden. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en materialen en daarom kunt u altijd op ons vertrouwen. Wij leveren aan veel verschillende sectoren en hebben daarom een ruime ervaring opgebouwd op diverse terreinen. Wat u ook zoekt, u kunt er zeker van zijn dat wij het voor u kunnen maken. Voor allerhande RVS plaatwerk, maar ook bijvoorbeeld voor bewerking van aluminium en staal kunt u nergens beter terecht dan bij ons. In de meer dan 25 jaar dat we inmiddels bestaan hebben wij vele klanten naar tevredenheid geholpen en wij verwelkomen u graag als nieuwe klant. Als u vragen heeft over de diensten en producten die wij kunnen leveren dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar. Voor de mogelijkheden die wij op het gebied van RVS plaatwerk kunnen leveren kunt u op onze site meer informatie vinden. Ook voor alle andere zaken die wij voor u kunnen betekenen kunt u op onze site een eerste indruk opdoen. Als u een bestelling wilt plaatsen of meer informatie wilt dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken of bij ons langs komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn