Iedereen die katten heeft weet hoe ontzettend vies kattenpis ruikt en hoe moeilijk het is om uit je meubels of kleed te verwijderen. Kattenpis geur verwijderen doe je dan ook het beste door een professional in te schakelen, zoals De Meubelreiniger. Deze beschikt over de juiste apparatuur om die kattenpis geur te verwijderen, en ook de gehele vlek uit de stof te halen. Het probleem is namelijk bij dit soort vlekken dat het enige wat je zelf kunt doen wrijven is, en daarmee kom je niet diep genoeg in de vezel om de hele vlek eruit te halen. Kattenpis trekt namelijk heel diep door in de vezels, en met een beetje sop wrijven levert doorgaans niet het gewenste resultaat op. Vandaar dat bijna iedereen De Meubelreiniger inschakelt voor het kattenpis geur verwijderen. Want ondanks dat de vlek na het zelf schoon te hebben gemaakt vaak al bijna niet meer zichtbaar is, blijft de geur toch vaak hangen. En zeker als de temperaturen oplopen kan dit een hele penetrante geur geven. Dit ruikt echt super vies, maar het is natuurlijk zonder om die bank of dat kleed om die reden weg te doen terwijl je het ook gewoon professioneel kunt laten reinigen. Dit is eigenlijk altijd goedkoper dan een nieuw exemplaar kopen, en niet enkel de vlek wordt gereinigd, maar het hele kleed of meubel. Je gehele tapijt of bank wordt dus schoongemaakt, en oogt daarna weer als nieuw.

Kattenpis geur verwijderen tijdens complete reiniging

Veel mensen twijfelen al langer over het compleet laten reinigen van hun meubel of tapijt. Als hun kat dan een ongelukje heeft gehad is dat vaak de druppel die ze doet besluiten om daadwerkelijk een professioneel bedrijf in te schakelen die voor hun de kattenpis geur verwijderen kan. Tegelijkertijd wordt dan het gehele meubel of het tapijt gereinigd. Daarbij worden zowel vlekken als geur verwijderd, maar ook al het door de jaren heen opgehoopte stof in de vezels. Je zult zien dat de kleuren van de stof daarna weer stukken helderder en frisser ogen. Het lijkt wel of je een compleet nieuw meubel hebt! Dus wil jij ook kattenpis geur verwijderen door een professional, maar heeft eigenlijk je volledig meubel een opfrisbeurt nodig? Schakel dan De Meubelreiniger in. Zij komen langs met speciale apparatuur en nemen de volledige reiniging voor jou uit handen, zodat je tapijt of bank weer als nieuw oogt.

Welke meubels kun je laten reinigen?

Kattenpis geur verwijderen uit een kleed is misschien  nog niet zo moeilijk om zelf te doen, maar als het uit een bank of stoel is wordt het lastiger. Gelukkig kun je bij De Meubelreiniger alle volgende meubels laten reinigen:

  • Kleden en tapijten
  • Bankstellen met allerlei soorten bekleding
  • Fauteuils met allerlei soorten bekleding
  • Wand- en trapbekleding

Stel je voor dat je kat een ongelukje op de trap heeft gehad en je wilt daar de kattenpis geur verwijderen, dan kun je deze meubelreiniger dus ook inschakelen. Zij komen bij je thuis en nemen alle apparatuur mee, en je hebt er zelf totaal geen omkijken naar. Binnen een uurtje is de trap weer schoon en oogt helemaal als nieuw.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn