Ik heb al jaren veel plezier van mijn iPhone 4S. Helaas was de accu de laatste tijd steeds sneller leeg. Meestal betekent dat het begin van het einde van je telefoon. Ik had echter niet zoveel zin om mijn telefoon weg te gooien en te vervangen door een nieuwe. Ik ben geen voorstander van het weggooien van spullen omdat dat slecht is voor het milieu en voor je portemonnee. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe accu. Er zijn veel webshops die online een nieuwe iPhone 4S batterij aanbieden. Daarbij gaat het niet altijd om een originele batterij. Nu kan het zijn dat deze batterijen ook werken maar ik wilde wel graag een originele iPhone 4S batterij. Ik had het idee dat die van betere kwaliteit is. Ik vond zo’n batterij na wat rondgezocht te hebben op het internet. Ik kwam uit bij de webshop van Partly. Via https://www.partly.nl/iphone-4s-batterij.html kon ik eenvoudig een nieuwe iPhone 4S batterij bestellen voor maar iets meer dan een tientje. Dat is nogal een verschil met het bedrag dat je neertelt voor een nieuwe telefoon of het laten repareren van je telefoon bij een externe partij. Ik kon via Partly ook direct een reparatiesetje bestellen om mijn telefoon mee open te maken. Nu is dat niet direct nodig bij het installeren van een nieuwe iPhone 4S batterij, maar een vriendin van me moest haar scherm vervangen en kon wel een setje gebruiken. Ik was blij dat ik dat voor haar kon doen en dat ik die bestelling in één keer kon plaatsen. Bovendien biedt Partly niet alleen kwalitatief goede onderdelen voor je smartphone maar kun je er ook terecht voor filmpjes die je laten zien hoe je je telefoon op de juiste wijze kunt repareren. Daarmee heb ik echt veel geld bespaard. De nieuwe iPhone 4S batterij gaat inmiddels alweer een tijdje mee en ik ben er erg blij mee.

IPhone 4S batterij opladen

Het opladen van een iPhone 4S batterij is eenvoudig te doen met een oplader die geschikt is voor een iPhone 4. De makers van de iPhone hebben en aantal nieuwe soorten laders geïntroduceerd. De iPhone 4 is op te laden met een ouderwetse lader. Het is gelukkig wel mogelijk nog steeds nieuwe laders te bestellen zodat het mogelijk blijft je iPhone op te laden met een originele oplader. Als je oplader stuk is kun je deze ook eenvoudig bestellen bij Partly. Daarvoor zoek je op de website gewoon de juiste oplader op. Als je iPhone 4s batterij het niet meer lijkt te doen kan het soms de moeite waard zijn eerst een andere oplader te proberen. Soms ligt het defect niet bij de accu of batterij maar bij een defecte oplader. Een goede reparateur of telefoonwinkel zal jouw telefoon aan een andere oplader kunnen leggen om te controleren waar het defect zit. Als de telefoon ook niet wil opladen met een andere oplader is de kans groot dat de batterij kapot is. Een nieuwe iPhone 4S batterij bestellen is dan de eenvoudigste manier om je telefoon weer te laten werken. Omdat het relatief goedkoop is een nieuwe iPhone 4S batterij te bestellen is dit altijd nog meer de moeite waard dan direct een nieuwe telefoon te kopen. Een smartphone aanschaffen zonder abonnement kost vaak vele honderden euro’s. In andere gevallen is het mogelijk bij een telefoonabonnement een nieuwe telefoon uit te zoeken. Dan is het niet nodig een nieuwe iPhone 4S batterij aan te schaffen. Een volledig nieuwe telefoon zal enkele jaren meegaan alvorens de batterij kuren zal beginnen te vertonen. Helaas is een telefoon ook onderhevig aan slijtage door gebruik. Bovendien zijn de onderdelen van een smartphone kwetsbaar. Omdat de techniek in dergelijke telefoons geavanceerd is, is deze ook gevoelig voor defecten. Het goed verzekeren van de telefoon is dan een uitkomst. Zolang de telefoon onder een verzekering of garantieregeling valt is het vaak mogelijk een reparatie uit te voeren zonder daar extra geld aan kwijt te zijn. Dat heeft als voordeel dat u niet bij hoeft te betalen en ook de reparatie niet zelf hoeft te betalen. Het nadeel van het laten repareren van een telefoon is wel dat de smartphone moet worden opgestuurd naar een externe reparateur. Vaak bent u dan de smartphone een aantal dagen kwijt. Ik had geen zin om mijn telefoon zo lang kwijt te zijn dus ik koos ervoor zelf mijn iPhone 4S batterij te vervangen. Achteraf denk ik dat dat een goede keuze was.

Tips om je telefoon langer mee te laten gaan

Ik weet inmiddels dat er een aantal dingen zijn die je kunt doen om je batterij en telefoon als geheel langer mee te laten gaan. De accu of batterij van je telefoon kun je het beste opladen met de oplader die je bij je telefoon hebt gekregen en niet met een oplader van een B-merk. Daarnaast is het verstandig je accu of iPhone 4 s batterij soms helemaal leeg te laten lopen en dan opnieuw op te laden. Dit verlengt de levensduur van de batterij. Het is dan minder snel nodig een nieuwe iPhone 4S batterij te bestellen. Hoewel het aanschaffen van een iPhone 4S batterij niet duur is, is het toch prettig dat niet te vaak te hoeven doen. Daarnaast is het verstandig een beschermhoes aan te schaffen voor een smartphone. Als je de telefoon dan laat vallen loopt deze minder snel schade op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn