Hoort u het woord kinderauto’s, dan is de kans groot dat u denkt aan kleine speelgoedautootjes, klein genoeg om in één hand gehoudeCars4kids - Kinderauto’sn te kunnen worden. Wij bedoelen hier echter iets anders mee, als wij het hier hebben over kinderauto’s, dan bedoelen we auto’s die zo groot zijn dat kleine kinderen hier daadwerkelijk in kunnen zitten en mee kunnen rijden. Veel mensen zijn nog niet bekend met deze vierwielertjes, maar het is echt fantastisch speelgoed. Veel kids vinden het immers fantastisch om dezelfde dingen te doen als hun ouders ook doen. Ze willen meehelpen met koken, met schoonmaken en met in de tuin werken. En ze willen autorijden, net als papa en mama. Het liefst zouden ze achter het stuur van een grote auto stappen, maar dat is natuurlijk geen optie. Kinderauto’s zijn hiervoor een fantastisch alternatief. Het stelt het kind in staat om zelf auto te rijden in zijn of haar eigen autootje. Dit is niet alleen leuk, het is ook leerzaam. Zo kunnen ze al op jonge leeftijd leren om om te gaan met de snelheid die een dergelijk apparaat ontwikkelt, met sturen, snelheid maken en juist weer afremmen. Als er vriendjes en vriendinnetjes in de buurt wonen die ook over kinderauto’s beschikken, dan kunnen ze bovendien echte verkeerssituaties naspelen. Zo kunnen ze ook alvast gevoel ontwikkelen voor deelnemen aan het verkeer en rekening houden met anderen op de weg. Hier kan immers niet vroeg genoeg mee begonnen worden. Een ander groot voordeel van kinderauto’s is dat u op die manier heel gemakkelijk uw zoontje of dochtertje wandelend ergens mee naar toe kunt nemen. Terwijl u loopt, rijdt uw kleine gewoon vlak voor u uit. De kans is klein dat u ooit nog hoort dat ze niet mee willen. Van alle kanten is dit dus een prima stuk speelgoed om in huis te hebben.

Verschillende soorten kinderauto’s

Bent u enthousiast geraakt over het idee van kinderauto’s en lijkt dit u ook wel iets voor uw zoontje of dochtertje? Dan is het goed om eerst meer over dit speelgoed te weten te komen, voordat u tot aanschaf overgaat. Er zit namelijk veel verschil tussen de verschillende exemplaren die er te krijgen zijn. Het eerste waar u over na moet denken als u nadenkt over aanschaf van een accu auto, is het formaat ervan. Er zijn namelijk kinderauto’s verkrijgbaar waar één kindje in past, maar ook zijn er modellen met ruimte voor een passagier. De eerste keuze die u dus moet maken is de grootte van het voertuig. Een andere belangrijke keuze is de snelheid die behaald kan worden. Er zijn kinderauto’s verkrijgbaar die maar liefst zes kilometer per uur kunnen rijden. Voor de wat oudere kinderen is dit prima te doen, maar als ze wat kleiner zijn, houdt u de snelheid waarschijnlijk liever wat binnen de perken. U kunt daarom ook kiezen voor een model dat niet harder kan gaan dan drie kilometer per uur. Dat stelt u in staat om snel in te kunnen grijpen als er iets mis dreigt te gaan. Wilt u hoe dan ook de mogelijkheid van ingrijpen hebben, kies dan voor een van de kinderauto’s die uitgerust zijn met een afstandsbediening. Wordt er dan te snel gereden of dreigen er onveilige situaties te ontstaan, dan kunt u daarmee altijd ingrijpen. Een ander punt waarop de verschillende voertuigen van elkaar verschillen, is de ondergrond waar ze geschikt voor zijn. Sommige exemplaren zijn alleen te gebruiken op verhard terrein. Dat is natuurlijk prime als u in een stad woont en uw kindje voornamelijk op de stoep of op het plein zal gaan rijden. Hebt u echter een grasveld bij huis, dan is de kans groot dat ze daarop willen rijden. Gelukkig zijn er ook kinderauto’s verkrijgbaar die geschikt zijn voor onverhard terrein.

Cars4Kids biedt veel keus

Bent u aan het nadenken over de aanschaf van kinderauto’s, dan moet u dus bedenken:

  • welk formaat u het best vindt
  • welke maximum snelheid behaald mag worden
  • of er een afstandsbediening bij moet zitten of niet
  • op wat voor soort ondergrond er gereden gaat worden

Als u hier een beslissing over genomen hebt, dan moet u ook nog bedenken hoe het autootje er uit moet zien. Want ook wat dat betreft is er veel keus op het gebied van kinderauto’s. Er zijn bijvoorbeeld modellen verkrijgbaar die gewoon een miniversie zijn van een bekend automerk, maar er zijn ook kinderauto’s met een meer fantasie-uiterlijk. Daarnaast valt er ook heel wat te kiezen wat betreft de kleur, van wit tot zwart en alles er tussen in, het is allemaal mogelijk. Er moeten dus heel wat beslissingen genomen worden, maar er is één ding waar u niet over na hoeft te denken en dat is waar u het best een exemplaar kunt kopen. Cars4Kids is namelijk de beste keus op dit gebied. Zij hebben een zeer ruime collectie kinderauto’s en u zult bij hen dan ook altijd een model kunnen vinden dat echt aan al uw eisen voldoet. Via hun handige selectiemenu kunt u op hun website heel snel die auto vinden die u het meest geschikt lijkt. Bij hen kunt u bovendien ook terecht voor veel andere speelgoedvoertuigen voor kinderen, zoals tractors, motors en jeeps. Er valt bij hen dus echt genoeg te kiezen. Cars4Kids is dus het adres om naar toe te gaan als u op zoek bent naar kinderauto’s of andere voertuigen voor kids.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn