advocaathennepkwekerij - Hennepkwekerij opgeroldMisschien bent u een vrijdenker en houdt u erg van wiet, hasj, marihuana of hoe u dit dan ook noemen wilt. Daar is helemaal niets mis mee. Het is helaas in Nederland zo dat een dergelijke kwekerij verboden is. Terwijl de verkoop van dit spul in coffeeshops wel door de vingers wordt gezien. Dit noemt men het wereldbefaamde gedoogbeleid. Maar zoals u hierboven al leest klopt het niet echt. Het is moeilijk eerlijk te noemen omdat verbouwen niet mag en de verkoop wel. Verbouwers zijn strafbaar en als hun hennepkwekerij opgerold wordt door de politie dan krijgen ze vaak niet alleen een boete maar ook een flinke gevangenisstraf. Dit is wel afhankelijk van de grootte van de hennepkwekerij die opgerold is maar de straffen bij een plantje of 500 zijn al behoorlijk fors. Is uw hennepkwekerij opgerold? Had u er alles aan gedaan om het geheim te houden maar bent u verlinkt of rook men onraad? Dan bent u behoorlijk de pineut. Als uw hennepkwekerij is opgerold dan is het eerste dat u moet doen het bellen van een goede advocaat. U hebt altijd het recht om een telefoontje te plegen als u bent aangehouden. Deze tekst is vooral bedoeld voor mensen die een dergelijke kwekerij hebben en de kans lopen dat hun hennepkwekerij opgerold gaat worden in de toekomst. Hoe goed u het dan ook mag verbergen, er is altijd een kans aanwezig dat u wordt gepakt. Daarom is het verstandig om een advocaat achter de hand te hebben. Niet dat u hem of haar van te voren op de hoogte moet stellen, dat is niet zo handig. Maar het is wel prettig dat u een telefoonnummer in uw smartphone hebt staan of om een websitenaam zoals de onze in uw hoofd te hebben zodat u snel contact met ons kunt opnemen. Het is zeker aan te raden om proactief te zijn want in deze wereld die balanceert tussen legale en illegale bezigheden zijn de risico’s groot. Als uw hennepkwekerij opgerold is, dan kunt u met ons bellen en sturen we een van onze advocaten naar u toe om uw zaken te behartigen. Waarom zou u voor ons kiezen? Omdat wij ons volledig focussen op zaken die te maken hebben met hennepkwekerijen en overige softdrugszaken. We kennen de regels en de wetten en kennen uw rechten. Laat het aan ons over om u vrij te krijgen of om een strafvermindering te regelen.

Als uw hennepkwekerij opgerold is dan kunt u onze hulp inroepen

U wilt een goede advocaat inhuren omdat uw hennepkwekerij opgerold is door de politie. Dan belt u met ons en gaan we direct naar u toe als u nog in hechtenis zit. We gaan proberen om strafvermindering of vrijspraak te bedwingen. De mazen in de wetgeving omtrent hennepproductie zorgen ervoor dat u daar wellicht voor in aanmerking komt. Wij kennen die mazen als geen ander en hebben voor velen een positieve uitkomst geregeld met de officier van justitie. Er zijn zes punten waar u vanuit mag gaan als uw hennepkwekerij opgerold wordt en u er voor kiest om met ons in zee te gaan:

  • U krijgt een deskundige advocaat op uw zaak nadat uw hennepkwekerij is opgerold.
  • U krijgt hulp bij uw ontnemingszaak zoals de boete die u eventueel wordt opgelegd.
  • Binnen 24 uur kunt u met ons in contact komen nadat uw hennepkwekerij werd opgerold.
  • Het eerste gesprek met onze advocaat is in de eerste plaats vertrouwelijk en in de tweede plaats gratis. We houden het recht om u als klant af te wenden maar dit komt in de praktijk vrijwel niet voor. Met plezier helpen we u!
  • De kosten die hieraan verbonden zijn worden in dit eerste gesprek duidelijk gemaakt. Mocht u geen geld hebben dan kunnen wij ook aangewezen worden als pro-deo advocaat!
  • En ten slotte krijgt u direct het e-mailadres en telefoonnummer van de advocaat die uw belangen gaat behartigen nadat uw hennepkwekerij is opgerold.

Neem direct contact op, dan kunnen we de verdediging starten!

Het is in de eerste plaats voor u te hopen dat uw hennepkwekerij niet opgerold wordt. Dat hebt uzelf in de hand. Weet waar u aan begint want het hebben van meer dan 5 plantjes is nog altijd illegaal in Nederland. Het is te hopen dat dit in de toekomst wel legaal zal zijn en dat er een vruchtbare samenwerking tussen u en coffeeshops kan ontstaan. Dan hoeft niets meer in het geniep gedaan te worden en kan uw hennepkwekerij niet opgerold worden. Nederland was dan wel het eerste land met dit zogenaamde gedoogbeleid, er zijn vele landen waar het geheel legaal is geworden. Zelfs in vele staten in de Verenigde Staten is het legaal, en dat voor een conservatief land. Nederland begint achter te lopen en dat vinden wij zonde.  Is uw hennepkwekerij opgerold, schroom dan niet lager maar bel ons direct op. Vergeet niet om het nummer in uw telefoon op te slaan en om deze website te bookmarken. We helpen u bij strafzaken, zorgen voor eventuele strafvermindering, helpen u met de politie en kunnen beschikkingen opstellen. Als u graag op de hoogte blijft van de huidige regelgeving dan kunt u onze website actief gaan volgen. We hebben vele filmpjes op YouTube staan die u duidelijk uitleg geven over de stand van zaken. Zorg er in de eerste plaats voor dat uw hennepkwekerij niet opgerold wordt. Is dit toch het geval? Dan weet u ons vanaf nu te vinden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn