laser-ontharingspraktijk - Laser ontharenVeel mensen vinden het vaak niet mooi dat zij lichaamsbeharing hebben. Nu zijn sommigen gezegend met een lichte beharing, terwijl anderen juist heel veel lichaamshaar hebben. Om hier van af te komen, kunt u kiezen uit verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor harsen, scheren of epileren, maar ook voor laser ontharen. De methode van laser ontharen is bij velen nog niet zo heel bekend en zij zijn daarom ook geneigd om te kiezen voor een van de andere opties. Natuurlijk is dat mogelijk, maar deze drie ontharingsmethodes hebben wel verschillende nadelen. Zo is een groot nadeel van scheren bijvoorbeeld dat het resultaat maar zeer tijdelijk is. Afhankelijk van hoe snel uw haar groeit, kunt u al de volgende dag weer last hebben van stoppeltjes op uw benen, bikinilijn en onder uw oksels. Dit is natuurlijk heel vervelend, want dat betekent dat u in de zomer eigenlijk iedere dag met uw scheermesje aan de slag moet gaan om er voor te zorgen dat uw huid mooi glad en haarloos blijft. Met laser ontharen hebt u van dit probleem geen last. Hiermee kunt u er helemaal zeker van zijn dat u kunt profiteren van een langdurig resultaat. Na een aantal behandelingen bent u namelijk definitief van uw beharing af. Laser ontharen is daarmee de enige techniek die ervoor zorgt dat u echt nooit weer aan de slag hoeft te gaan met ontharingsmiddelen. Want ook al bent u met epileren en harsen ook voor langere tijd verlost van uw beharing, na enige weken tot twee maanden moet u toch weer opnieuw beginnen. Bent u dit allemaal ook zo zat, dan is laser ontharen dus de optimale oplossing. Kiest u hiervoor, dan kunt u na een paar behandelingen voor altijd genieten van een zachte en gladde huid.

Voordelen van laser ontharen

We noemden net al een belangrijk pluspunt van laser ontharen, namelijk dat het ervoor zorgt dat u echt definitief van ongewenste haargroei verlost wordt. Dat is voor veel mensen natuurlijk de allerbelangste reden om hiervoor te kiezen. Zij zijn het gewoon heel erg zat om keer op keer bezig te moeten met hars, scheermes of epileerapparaat of hiervoor naar een schoonheidssalon te moeten gaan. Kiest u voor laser ontharen, dan kunt u er in het vervolg gewoon op vertrouwen dat alle behandelde lichaamsdelen goed onthaard zijn, u hoeft dat niet meer te controleren en dit geeft veel mensen meer zelfvertrouwen. Maar er zijn maar voordelen te noemen van laser ontharen, namelijk:

  • het is niet schadelijk voor de huid
  • er zijn maar een paar behandelingen nodig
  • de behandeling is comfortabel
  • het is heel betaalbaar

Waar scheermesjes vaak de huid ligt beschadigen, om nog maar te zwijgen over de keren dat u zich snijdt, hebt u met laserontharing helemaal geen last van beschadiging van uw huid. Ook met epileren en harsen kunt u uw huid wat beschadigen en dit zorgt voor huidirritatie, wondjes en gevoeligheid. Na een laserbehandeling hebt u hier geen last van, laser ontharen is namelijk volkomen huidvriendelijk. Daarnaast is het ook een comfortabele behandeling. Iedereen die wel een gekozen heeft voor harsen of epileren, weet dat dit pijnlijke procedures zijn. Sommige mensen kunnen hier echt enorm tegenop zien. Nu is laser ontharen ook niet geheel pijnloos voor iedereen, soms worden de laserstraaltjes door mensen toch als iets vervelend ervaren, maar het doet veel minder pijn dan een epileer- of harsbehandeling. En doordat u maar een paar keer behandeld hoeft te worden, is het ook veel overzichtelijker als u er toch wat last van mocht hebben.

Voordelig en effectief ontharen bij Madeleine Duval

Tot slot het laatste pluspunt van laser ontharen, de prijs. Veel mensen die al eens van deze methode gehoord hebben, typeren deze als prijzig. Dit is echter absoluut niet het geval als u er voor kiest om u te laten behandelen bij Madeleine Duval. Natuurlijk is de totaalprijs nu wel even iets duurder dan een scheermesje, een epileerapparaat of een potje hars, maar uiteindelijk is laser ontharen vele malen voordeliger. U hebt immers maar een paar behandeling nodig en daarna hoeft u hier de rest van uw leven geen geld weer aan uit te geven. Het is dus met recht een goede investering te noemen. Rekent u maar eens na hoeveel geld u nu per jaar kwijt bent aan ontharing en denkt u eens na hoeveel jaren u uw lichaam nog wilt ontharen. U zult na deze rekensom absoluut tot de conclusie komen dat laser ontharen inderdaad uiteindelijk vele malen goedkoper is. Dit is helemaal het geval als u kiest voor behandelingen bij Madeleine Duval. Deze kliniek biedt namelijk zeer effectieve behandelingen tegen een gunstige prijs. U kunt er dan ook zeker van zijn dat als u zich bij deze kliniek laat behandelen, u tegen een voordelige prijs duurzaam verlost bent van uw beharing. Hoeveel behandelingen u nodig hebt, is afhankelijk van uw haargroei. Hierover krijgt u bij uw eerste afspraak bij Madeleine Duval meteen meer duidelijkheid, zij kunnen dit namelijk heel goed schatten. Wilt u meer weten over hoe de behandelingen van laser ontharen nu precies in het werk gaan, hoe een behandelplan er uit ziet en wat een schatting van de kosten zijn? Hierover kunt u op de site veel meer lezen. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met de kliniek opnemen om u te laten informeren over de mogelijkheden en de kosten. Madeleine Duvel is de juiste keus als u kiest voor laser ontharen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn