krabpaal - katten krabpaalEen belangrijk object voor uw katten: de krabpaal. Bent u al tijden op zoek naar een goedkope katten krabpaal die u eventueel met losse onderdelen kunt uitbreiden? Dan bent u bij ons op krabpaal.nl aan het juiste adres. Die naam is met zorg gekozen en we waren aangenaam verrast dat deze domeinnaam nog beschikbaar was. Een erg eenvoudig te onthouden websitenaam dachten wij zo. Toch is het aan te raden om ons te bookmarken. Een katten krabpaal is niet alleen leuk om te hebben voor uw eigen katten maar ook om weg te geven aan katteneigenaren die een aftandse krabpaal hebben of er simpelweg niet op waren gekomen om er een aan te schaffen. Een katten krabpaal is wel degelijk een belangrijk onderdeel voor uw kat want het helpt hen om hun nagels scherp en kort te houden. Een kattennagel groeit sneller dan de nagels van mensen. Natuurlijk zijn ze veel meer in de weer in de buitenlucht en slijten hun nagels sneller af. Maar dat neemt niet weg dat het handig is om een katten krabpaal te hebben zodat ze hun nagels niet alleen kunnen inkorten maar ook scherp kunnen maken. daardoor hebben ze meer houvast als ze over de daken in uw wijk wandelen of een boom in willen klimmen. Komt uw kat vrijwel niet buiten omdat het een echte binnenkat is of omdat u dat simpelweg niet wilt hebben? Dan is het al helemaal verstandig om een katten krabpaal te kopen want daar hebben ze erg veel aan. Niet alleen voor uw kat is het erg prettig om hun nagels te kunnen slijpen, ook ziet het er beter uit. Lange nagels zitten enkel in de weg en doen ook u en uw interieur pijn. Dat is zielig dus het is verstandig om per definitie een katten krabpaal te kopen als uw poezen nauwelijks buiten komen. Koop er eventueel meerdere zodat er een in de woonkamer, de keuken en op zolder staat! Zo duur zijn ze namelijk niet, zeker niet als u eens op onze website komt kijken. We leveren dit soort palen van gerenommeerde topmerken zodat ze lang meegaan en u waar voor uw geld krijgt!

Voor een katten krabpaal bent u bij ons aan het juiste adres

Een katten krabpaal kan bestaan uit een kleine paal met daar bovenop een kussen waarop uw kat kan liggen. Wilt u er een groot apparaat van maken? Dan kunt u er allerlei dingen bijkopen zoals:

  • Krabtonnen,
  • Krabplankjes,
  • Trappetjes om de katten krabpaal met elkaar te verbinden
  • Zo is er plek voor vele katten op een katten krabpaal.

Een katten krabpaal is niet alleen een plek waar katten komen om hun nagels aan te scherpen. Nee, het is hun eigen huisje. U kunt er immers van alles opzetten zoals huisjes waarin ze kunnen slapen. Of mandjes en kussentjes waarop ze kunnen  liggen. Sommige katten vinden het heerlijk om een paar verdiepingen hoger te liggen dan de begane grond of de vloer. Dankzij een katten krabpaal van onze website kan dat nu! En hebt u meerdere katten, dan is er alsnog genoeg plek op de katten krabpaal. Het is maar net wat uw budget is. Hebt u niet zoveel te besteden? Koop dan een kleine katten krabpaal en breidt het door de jaren heen eens uit. We leveren vaak korting op onze palen dus dat is een goede reden om zo nu en dan eens terug te komen op onze website. Die aanbiedingen zijn tijdelijk dus u kunt er maar beter op tijd bij zijn. Ook leveren we krabpalen aan bedrijven. Bent u als dierenwinkeleigenaar geïnteresseerd in onze katten krabpaal? Neemt u dan meteen contact met ons op. We leveren namelijk ook in grote hoeveelheden aan. Dit bespreken we graag met u tot in de kleinste details. Wit u bijvoorbeeld eerst een offerte? Dan begrijpen we dat erg goed. U kunt eenvoudig met ons in contact komen door ons te bellen of te mailen. We doen er alles aan om zo spoedig bij u terug te komen met informatie of een offerte.

Wilt u hier meer over weten? Bel of e-mail ons dan direct

Onze klantenservice staat tijdens werkdagen zeker voor u klaar! Dus maakt u daar gebruik van als u meer wilt weten over onze katten krabpalen. Wist u dat u vandaag kunt bestellen en dat u het dan morgen al in huis hebt? Dit garanderen wij als u voor 17:30 uur hebt besteld. Wilt u trouwens graag achteraf betalen? Dan kan dat. Zo kunt u eerst de kat uit de boom kijken. Of beter gezegd: de kat uit de krabpaal. Mocht er iets kapot zijn gegaan tijdens de verzending dan kunt u het direct gratis terugsturen en krijgt u of uw geld terug of een vervangend artikel. U hebt namelijk 14 dagen retourrecht op alle aangekochte artikelen die u online maakt! Denkt u er wel goed over na voordat u aan een kat begint? Het is iets eenvoudiger om een kat te onderhouden dan een hond. U hoeft hem of haar immers niet 4 keer per dag uit te laten en u hoeft de kat ook niet te borstelen. Toch moet u wel elke dag voor vers water en goede voeding zorgen. De kattenbak regelmatig verschonen is ook belangrijk. Maar het belangrijkste is dat u een band met het beestje krijgt. U zult daarom veel aandacht moeten schenken aan uw kat, zeker als ze nog erg jong is. Weet waar u aan begint!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn